Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיחרור משעיבוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר משאית שמשועבדת לבנק. הרוכש מביא לי ציק בנקאי. איתו אני ניגש לבנק. הבנק מסיר את השעיבוד מידית, אבל אני צריך אישור מרשם החברות וזה לוקח זמן. הרוכש מעונין במשאית במקום . כמה זמן לוקח השיחרור מרשם החברות בכדי לבצע העברת בעלות?

פורסם

לפעמים אפילו יותר משבועיים בהרבה (אם בכלל) כי הבנק צריך לשלוח מכתב לרשם המשכנות עם מספר המשכון כדי שיסירו את השיעבוד (אתה יכול לעשות העברת בעלות אבל השיעבוד יישאר) מה שצריך לעשות זה להתעקש עם הבנק שישלחו מכתב לרשם המשכנות להוריד את השעבוד.

קרה לנו ברכב של ההורים שהלך טוטאל לוסט והבנק של הבעלים הקודמים לא שלח מכתב לרשם המשכנות והשיעבוד עדיין היה קיים. הביטוח לא היה מוכן למסור את הכסף עד שרשם המשכנות יוריד את השיעבוד (אגב, הרכב סה"כ היה שווה 22K במחירון...) נאלצנו להתקשר לבעלים הקודמים ולבקש ממנה ללכת לבנק (כי רק היא יכולה לעשות את זה) שישלחו מכתב לרשם המשכנות, בהתחלה היא סירבה וניתקה לנו את הטלפון, אחרי מאמצים רבים היא ניגשה לבנק וביצעה מה שביקשנו. בקיצור- לא נעים, והכל בגלל שטות של הבנק.

פורסם

בא נעשה סדר: כדי להעביר בעלות רכב ברישיון הרכב צריך לרדת המשפט: הרכב משועבד לבנק----. ברגע שבבנק מורידים לך את השעבוד (כי אתה סוגר את ההלוואה או מכל סיבה אחרת) הבנק מחובר ישירות למשרד הרישוי ומבטל לך את השעבוד, הבנק גם מביא לך אישור על כך שהשיעבוד הוסר, הדבר מתעדכן במשרד הרישוי במיידי ויכול לקחת עד שעתיים, בהמשך הבנק גם יבקש מרשם המשכונות לבטל את המשכון על הרכב אבל זה כבר לא קשור לאף אחד וזה פרוצדורה רגילה של הבנק מול המדינה זה יכול לקחת 10 ימים, אבל כמו שאמרתי השעבוד מוסר במקום עד לשעתיים ואתה מקבל אישור מהבנק על כך שהשעבוד הוסר (שאותו תעביר לקונה שיהיה רגוע) , וגם ברישיון הרכב שתוציא לפני העברת הבעלות או אחרי לא יופיע שהרכב משועבד מכיוון שהשעבוד מוסר במיידי, לאחר הוראת הבנק.

פורסם
מה שאתם רושמים שאחרי ההסרה מהבנק אני יכול לבצע העברת בעלות ?

כן, וגם תקבל אישור מודפס מהבנק על כך שהשיעבוד הוסר (לפעמים לוקח למחשב של משרד הרישוי קצת זמן להתעדכן עד שעתיים)

• תוכן חדש...