Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

לאחרונה מכרתי את הרכב שלי -הונדה אקורד 2010 והגיע הזמן להשתדרג הלאה.

חשוב לי צריכת דלק סבירה, אמינות, וכח לרכב.

המטרה הפעם היא ג'יפון מ2 סיבות אחת היא נוחות נסיעה יותר נוחה עבורי לשבת בגובה, השניה חניה לא מעט פעמים על גבי מדרכה במקום העבודה מה שלא אפשרי עם פריווט סנדרנטי (אבל זה אפשרי לדלג)

בחנתי לא מעט רכבים לאחרונה ואני אשמח לדעת את דעתכם

בדקתי מזדה CX5 לא מצאה חן בעיני מהסיבה שהרכב קודם, המנוע מושך הילוכים ואין מספיק כח לדעתי , שוב לעומת ההונדה שלי.

בדקתי מיצובישי אוטלנדר והמצב דומה למזדה אולי אפילו יותר גרוע רכב שעולה הגירסא המאובזרת 204 אלף שח עם מערכת התקנה מקומית שנראית ומרגישה פשוט לא טוב וגם הפלסטיק מזה ? בהונדה שלי המצב היה הרבה יותר טוב וזה רכב בן 5

יונדאי IX35 המצב דומה והפלסטיק שיגע אותי איכות כזאת נמוכה לרכבת ב200 אלף שח ??

קיה ספורטאז לא רוצה מאחר וצריכת הדלק גרועה.

טויטה RAV4 גם חלשה מאוד וצריכת דלק לא טובה.

לאחרונה חבר בפורום (CADILLAC) רשם כי הוא בחן BMW X1 והנושא מאוד עניין אותי וקפצתי לסוכנות הרכב סהכ הרשים אותי, היה להם מבצע של 20 אלף שח הנחה כך שהרכב נכנס בתקציב שלי, מנוע 2000 עם 184 כס טורבו ותיבת 8 הילוכים,

עשיתי נסיעת מבחן בסהכ הרכב מגיב טוב הנעה אחורית, הילוכים טסים, אולם כמה דברים שהפריעו לי ברכב שעולה 220 אלף שח, אין בקרת שיוט, אין חיישני רוורס , אין חיישני גשם ואורות ואין DRL מה שמגיע בכל מזדה 3 היום.

האם יש לכם אופציות טובות יותר ממה שהצעתי במחיר הזה?

האמת חבר סוחב אותי לסגמנט אחר קנה אוקטביה RS חדשה עם כל האבזור הרכב כמובן מטוס, משוכלל מאוד ובתקציב השאלה אם כדאי בכלל ללכת לכיוון הזה?

אשמח אם תכוונו אותי חייב לבצע רכישה השבוע. (אני בלי רכב ונוסע כל יום עם הרכב לעבודה)

פורסם (נערך)

תשמע זה יותר מידי מצחיק, המצב שלי עד לפני כמה שבועות הייתי דומה (תראה תשרשורים שפירסמתי), מכרתי גם הונדה אקורד 2010 אקסקיוטיב המפוארת.

הייתי סגור נעולללל על גי'פון, כמעט קניתי Q5 עד שקניתי בסוף מרצדס CLA בקרוב ל300 אלף.

לדעתי? אם אתה סגור על גי'פון, צא לדרך חפש Q5 2012-2013, אין משהו אחר בכסף הזה בגי'פונים שלא יתן לך להרגיש שזה נפילה מההונדה פשוט אין.

הקוראניות והיפניות בגיפונים גרועות וגרמו לי להרגיש הרגשה של רכב זול ביחס לאקורד. הייתי בסרט שלך, הנה אני חוסך לך את כל הסרט.

אם אתה בכיוון של גי'פון אז Q5, בצריכת דלק הוא גם ינצח את השאר אם זה מה שמעניין אותך, הרכב סחיר מאוד, חזק מאוד, ויפייפה.

אבל בסוף המרצדס כבשה אותי אז ירדתי מהQ5 וקניתי אותה, אבל זה כבר סיפור אחר.

בהצלחה.

נ.ב גם אני בלי רכב אחרי שמכרתי ועכשיו תקוע קצת, החרמתי לדוד שלי קצת את הקאמרי V6 שיושבת לו בבית אבל היא קורעת אותי בדלק, זללה 500 ש''ח ב3 ימים...קח בחשבון שמרגע שאתה מזמין יש גם קצת זמן המתנה ואספקה לרכב, אז תבדוק לפני שאתה מזמין שיש זמינות לרכב בארץ, אני למשל ממתין עד מרץ :D

עריכה אחרונה על ידי Japanese Engine

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

בדגם את דגם ה-2.5 של המאזדה? אמור לתת מענה לדרישה שלך לכוח.

אגב, הספורטאז' וה-IX35 הם למעשה אותו רכב, מצחיק קצת שפסלת את הספורטאז' על בסיס צריכת דלק.

מה עם פורד קוגה? סקודה יטי 1.8?

אני חייב להגיד שאני מבין את הרצון לג'יפון אבל אני אישית הייתי בוחר במשפחתית גדולה חזקה ומאובזרת כמו וולבו S60 או עם קצת מאמץ אינפינטי Q50/לקסוס IS300.

פורסם

מחזק לגבי הפורד אדג'.

רכב פשוט מצוין.

אמנם אני התנסיתי במנוע 3500 שלא ממש חסכוני בדלק, אבל מן הסתם מנוע ה-2000 טורבו יהיה הרבה יותר חסכוני. מצד שני, הוא יותר יקר בעמה עשרות אש"ח - כך שאולי זה מתקזז. מבחינת כח, מנוע ה-3.5 יענה על כל דרישותיך ויותר - מנוע נהדר.

פורסם

אם אתה מחפש רכב שמהנה בנהיגה ומתבעס שהיגעתה ליעד . אז ה X1 ייתן לך את זה ואם ביצעת בו נסיעת מבחן אז אתה יודע את זה.

כל השאר רכבים טובים וזהוא .

פורסם

אני יענה לכל מי שהגיב עד עכשיו:

Japanese Engine- אני מעדיף רכב חדש ולא יד 2 בטח לא אחד כמו שהצעת אם היה לי תקציב הייתי הולך באמת על מרצדס.

aa123 - לגבי האוקטביה אתה צודק אבל רשמתי אני יכול להתפשר על חניות ובגלל זה אני חושב עליה רכב מאוד מפנק !

Mike808 -המזדה אין נסיעת מבחן כרגע על ה2.5 וזה מגיע ל200 אלף שח במחיר כזה לא עדיף לדעתך את הBMW X1 ? המנוע יותר חזק בBMW ועם טורבו, לגבי הספורטאז על הניר הצריכת דלק יותר גרועה בגלל זה פסלתי, לגבי הגדלת תקציב באמת אין לי אופציה כלל יותר.

nimrod7676 - הפורד גם ראיתי מאוד מפנק אבל הצרכת דלק אוי ואבוי, 1:7 בעייר לא יכול להחזיק כזה דבר וגם על הכביש 240 אלף אין מצב שאוכל להגיע לזה

shmilo - אז זהו עשיתי נסיעת מבחן אבל לא התנסתי בו יותר מידי הלוואי והיה להשכיר רכב כזה לכמה ימים לנסות את זה, אתם מכירים אולי מקום שעושה את זה או מציע ג'יפון אחר להשכרה להתנסות? אולי שללתי מהר מידי את היפנים ?

תודה לכולם על התמיכה והעזרה

פורסם

220 אלף ש"ח קונים לך מיצובישי אאוטלנדר דיזל. מאובזר מאוד - ג'אנטים, בקרת שיוט (אפילו אדפטיבית, לא רגילה), חיישני אורות, חיישני גשם, מולטימדיה, 7 מקומות ישיבה ואפילו צריכת דלק סבירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
220 אלף ש"ח קונים לך מיצובישי אאוטלנדר דיזל. מאובזר מאוד - ג'אנטים, בקרת שיוט (אפילו אדפטיבית, לא רגילה), חיישני אורות, חיישני גשם, מולטימדיה, 7 מקומות ישיבה ואפילו צריכת דלק סבירה.

וזה בדיוק השיקול להוציא 220 אלף שח ואתה מקבל רכב עם איכות גימור טובה-בינונית ומולטימדיה שמביישת מזדה 3 !

או לקחת BMW X1 שהיא גם לא פאר היצירה אבל בכל זאת BMW..

פורסם

בסכום כזה הייתי רוכש את האאוטלנדר החשמלי - PHEV.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אז אתה מתלבט בין בחירה במותג יוקרה אבל בדגם מיושן עם אבזור חסר או ברכב סטנדרטי חזק ומאובזר.

האמת התלבטות לא קלה בכלל.

קח בחשבון שעלויות אחזקה של הב.מ.וו בטיפולים ובביטוח יהיו יקרים מהמאזדה.

פורסם
בסכום כזה הייתי רוכש את האאוטלנדר החשמלי - PHEV.

אני לא יכול מהסיבה הפשוטה אני גם בר קומות כל היתרון של טעינה אני לא יכול לעשות אצלי אז זה ירד מהפרק,

מותג יוקרה אבל אני לא בטוח עד כמה זה דגם מיושן, סהכ הוא הוצג לפני כשנה וחצי ומגיע עם חבילת XLINE ששוה גם מעט אבזור חסר זה אתה צודק.

לגבי הביטוח והטיפולים אני בודק בדיוק כמה זה עולה.

פורסם
וזה בדיוק השיקול להוציא 220 אלף שח ואתה מקבל רכב עם איכות גימור טובה-בינונית ומולטימדיה שמביישת מזדה 3 !

או לקחת BMW X1 שהיא גם לא פאר היצירה אבל בכל זאת BMW..

השאלה היא אם אתה מסתכל בקנקן או במה שיש בו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במחירים האלה, אם אתה לא מחפש מותג יוקרה, נראה לי שסובארו פורסטר זה האופציה הכי טובה שיש לך.

הרכב מהווה חבילה מעולה, וגם מסוגל לרדת לשטח.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...