Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מספר אבנים עפו לי על הרכב ממשאית שנסעה לפניי, אחת פגעה בשמשה במזל גדול ללא נזק (היה רעש ניפוץ), והשניה פגעה בפנס הערפל הימני שנופץ מיד. העניין נראה ונשמע בבירור במצלמת הרכב אבל נהג המשאית לא אשם.

כרגע אני נוסע כבר שבוע עם סדק לכל רוחב עדשת פנס הערפל שעשויה מזכוכית. הפנס עובד ואין שבר, אך לא יודע אם הדבר הזה לא מכניס לחות או האם זה יעבור טסט. כמו כן לא יודע אם לא מדובר בבעיה בטיחותית לנסוע כך, אולי זה מסנוור נהגים מלפניי?

בקיצור אני צריך עצה האם להשאיר את זה כך או להחליף, ואם להחליף כמה זה עולה, האם אני יכול להחליף לבד ומאיפה משיגים בזול?

אני מניח שצריך לפרק את הסורג פלסטיק, לפרק כמה ברגים, להוציא קונקטור מאחור והוא בחוץ. טעיתי?

חוץ מזה כשאני מסתכל על הסדק הוא מפריע לי בעין...

תודה.

10881566_10205675310710831_3235338713610626382_n.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

שום נזק לא יקרה למעט כניסת מים לפנס והרס שלו .

אבל הוא כבר שבור אז זה לא משנה .

הפרוק כמו שחשבת ,מתחת לסורג שלושה ברגים .

פנס כזה חליפי עולה כ250-300 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
שום נזק לא יקרה למעט כניסת מים לפנס והרס שלו .

התשובה שלך לא מסתדרת לי לוגית :roll:.

מצד אחד את כותב שום נזק לא יקרה ומאידך את כותב שמים יכנסו לפנס ויהרסו אותו...

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על התשובות.

בפירוקיה צריך הרבה מזל להשיג, רוב הרכבים האלה נמכרו ללא פנסי הערפל (דגמים פשוטים ממבצעים).

האם הפנס הזה זהה לרכבים אחרים של VAG שאני יכול לפרק מהם? נניח פולו? רומסטר בטח יתאים גם?

ולגבי הסורג פלסטיק הוא תפוס עם קליפסים ואני פשוט מושך אותו, או שמדובר בלשוניות שאני צריך לכופף ולהוציא עם מברג שטוח?

ד"א אחלה אתר זה, אני אעבור עליו בהמשך.. כמו ספר היינס. תודה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כאן יש אחד שמוכר זוג פנסים כאלה בסביבות ה300. כתוב שם שזה מתאים להרבה דגמים של VW, אם אתה לא רוצה להזמין אתה יכול לחפש בפירוקיות לפי הדגמים האלה.

ד"א המוכר הזה סבבה, כבר הזמנתי ממנו בעבר כל מיני דברים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נסעתי עכשיו בגשם כבד עם פנסי הערפל עובדים, מקווה שלא נגרם נזק. הפנס עדיין עובד.

לגבי "המאגר", תודה אבל אני צריך את הפנס הימני ולא את השמאלי, אבל הייתי שמח לפרק מהרכב הזה את הוילון האחורי שנקרע (מקורי) וגם את הסמלים שאצלי דהו מהשמש למרות הכיסוי החיצוני בקיץ.

נראה שלהחליף לבד את הפנס הזה זה שטויות, אעשה טיול פירוקיות בקרוב ומקווה שלא יישרפו לי פיוזים בינתיים.

פורסם

למה אתה חושב שנהג המשאית לא אשם ?

אם האבנים עפו מהארגז אזי הוא חייב כיסוי מתאים.

אם הצמיגים העיפו אבנים מהכביש, הוא צריך מגיני בוץ תקינים.

פורסם
נסעתי עכשיו בגשם כבד עם פנסי הערפל עובדים, מקווה שלא נגרם נזק. הפנס עדיין עובד.

לגבי "המאגר", תודה אבל אני צריך את הפנס הימני ולא את השמאלי, אבל הייתי שמח לפרק מהרכב הזה את הוילון האחורי שנקרע (מקורי) וגם את הסמלים שאצלי דהו מהשמש למרות הכיסוי החיצוני בקיץ.

נראה שלהחליף לבד את הפנס הזה זה שטויות, אעשה טיול פירוקיות בקרוב ומקווה שלא יישרפו לי פיוזים בינתיים.

תשלח לו באתר, לא כל מה שיש להם הם מעלים אלא בעיקר לפי בקשה. אם יש לו את השמאלי סביר להניח שיש גם את הימני.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
למה אתה חושב שנהג המשאית לא אשם ?

אם האבנים עפו מהארגז אזי הוא חייב כיסוי מתאים.

אם הצמיגים העיפו אבנים מהכביש, הוא צריך מגיני בוץ תקינים.

היה חצץ על הכביש (אבנים קטנות), וכשהמשאית עברה האבנים עפו מהצמיגים על הרכב שלי. קיבלתי מקלחת של כמה אבנים. אני לא זוכר אם היו לה מגני בוץ, אבל לא חושב שזה היה עוזר במילא, מכיוון שאבנים עפו מהחלק התחתון של הצמיג.

בכל אופן מדובר על 150 ש"ח פלוס מינוס והתקנה עצמית, בשביל "לסגור חשבון" עם האחראיים אני אפסיד יותר...

אם האבן שפגעה בשמשה היתה מנפצת אותה, והייתי מתעקש על שמשה מקורית ולא חליפית, אולי היה שווה לעשות רעש.

תשלח לו באתר, לא כל מה שיש להם הם מעלים אלא בעיקר לפי בקשה. אם יש לו את השמאלי סביר להניח שיש גם את הימני.

תודה, יטופל בקרוב.

פורסם

עד אשר תחליף את הפנס נסה למרוח לאורך החריץ דבק אפקוסי שקוף המתאים להדבקת זכוכית בכדי למנוע חדירת מים.

אצלי בגולף ככה תיקנתי את הבקליט של אור אחורי וזה מחזיק מעמד כבר כמה שנים טובות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...