Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הצלחתי לעלות את התמונה של המצבר - כמו שאתה יכול לראות זה המצבר המקורי שירד מהרכב ואותו המצבר בדיוק הורכב ברכב

VARTA 05.jpg

עריכה אחרונה על ידי TG-PARTS
הוספת תמונה
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

יש לך אולי תמונה של הצדדים של המצבר ? אני פשוט רוצה לראות אם קיימת הכנה להתקנת צינורית לניקוז גזים מהמצבר.

מהו נפח המנוע של הרכב שבו היה מותקן המצבר ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

במצבר המקורי הזה יש חיבור לצינורית ניקוז ,אין צורך לצלם אותו מהצד .

וזה נכון שבמצבר מקורי תאריך היצור מותבע על הקוטב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
המצבר שמותקן ברכבך כנראה הוחלף במסגרת האחריות.

...

...

במוסך הייבואן מתקינים בדרך כלל מצברים תוצרת שנפ וכמובן יקרעו לך את הצורה במחיר.

רגע, אם הבנתי נכון, כשמחליפים במוסך היבואן באחריות הם דוחפים לך שנפ, אבל לפותח השרשור יש וורטא, אז זה אולי לא הוחלף באחריות.

סוף סוף יצא לי לצלם את המצבר בגולף שלי.

הרכב עלה לכביש ב-4/2010. בטיפול הראשון, ב-4/2011, אובחנה בעיה במצבר (לא משהו שאני הרגשתי) והוא הוחלף במסגרת האחריות.

כפי שניתן לראות, מדובר במצבר וולטה (ולא שנפ), על המכסה מוטבע "צ'מפיון".

golf_battery.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בהמשך לפוסט הקודם.

חזרתי ביום ראשון מחופשה, ולאחר שבוע שהרכב לא הונע, המצבר מת (מוטבע עליו 03/2011), אבל עמד יפה במשימה, 4 שנים פחות חודשיים.

הורכב מצבר זהה (62A במקום 60A), בעלות של 760 ש"ח, אחריות ל-20 חודשים.

פורסם

בפולקסוואגן יש בית מבד צמר כזה למצבר, שלא יצטנן :)

אם יורשה לי להתעלק לרגע על השרשור, ברכבי גיליתי שאלבר החליפו את מצבר המקורי במצבר 55A, האם זה משמעותי? שכן להבנתי צריך להיות 60.

בינתיים הוא נראה תקין, ובדקתי עמעומי אורות, ולא מרגיש, אם כי הסטרטר לא מאד נמרץ.

שאלתי חשמלאי שאמר שזה לא משמעותי, בכ"ז אשמח לשמוע את חוו"ד המכובדת בעניין

פורסם

תוכל לפרט בבקשה לגבי ההשלכות.

ברור שזה לא רצוי,

אני מאד כעסתי לגלות זאת, הם (אלבר) מגלגלים אותי מכל המדרגות,

בהתחלה אמרו שהם לא יודעים אם זה מה שקיבלתי, הוכחתי להם שבטופס שלהם רשום את זה, אז הוא משחק משחקים ואומר :"אני לא רואה שום דבר", למרות שיש לי את המסמך שלהם שבו מפורט שהמצבר הוא 55A

בקיצור, חר# חברה, לא כדאי להתסק איתם.

אגב, בספר רכב לא מצאתי שמצוין אמפראג' שנדרש, רק רשום תקנים שבהם המצבר צריך לעמוד, אמנם הבנתי שזה 60A.

פורסם
ג'טה 2011 1600 אטמוספרי

שכחתי...בכדי לדעת בוודאות עם איזה מצבר מקורי הגיע לרכב צלם את המדבקה עם פרטי הרכב והתוספות המוצמדת לספר הרכב או בתא המטען.

לדעתי המצבר המתאים הוא בקיבולת של 62-36 מאפר-שעה.

ראה דוגמא:

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...