Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתבתי בשרשור הסיכום של הפונטו, שיש מחשבות להחלפת הרכב, המחשבות האלה הגיעו לידי ביצוע.

כבר הרבה זמן שאני רוצה רכב שיהיה חזק יותר, כמובן עם עדיפות לרכב מוגדש.

בגלל שאני כל כך מרוצה מהפונטו, באופן טבעי הבראבו עלתה כאופציה הראשונה. אני מודה שחטאתי וחשבתי אפילו להחליף לואגית, אבל כל סיפורי הטיימינג הקלוקל והגיר המתקלקל גרמו לי לרדת מזה.

לאחר ישיבה עם חבר פורום, שנקרא לו CS (אם ירצה להזדהות, יעשה זאת) שבמהלכה השתעשענו עם המחשבה של להחליף את הפונטו, ניסינו לחשוב על מספר אופציות כגון אלפא מיטו, אלפא ג'ולייטה וכו', שפשוט היו יקרות מידי והרבה מעבר לתקציב, או בראבו, שמניסיון עבר, אנחנו יודעים שקשה למצוא אחת שמורה ועם נתונים טובים.

ואז אותו חבר זרק לנו פצצה.

הוא אמר שיש פיאט בראבו כחולה, עם נתונים מעולים (יד שנייה, יד ראשונה יבואן, 33 אלף ק"מ). למחרת ארגן לי את המספר של בעל הרכב, וזמן קצר לאחר מכן, כבר הייתי אצלו כדי לראות את הרכב.

אכן הרכב היה במצב מעולה, נתונים מעולים, והצבע פשוט מדהים! אי אפשר להישאר אדיש כלפיו. כחול ספורט למי שמסוקרן. תגגלו.

הבחור דרש 8K מעל המחירון, בשביל לרכוש רכב חדש. הוא לא היה מוכן לרדת במחיר, ולו בשקל אחד. ניסיתי לארגן לו עסקה מעניינת, שבמסגרתה אני אארגן לו מחיר טוב יותר ממה שהוא יכול לארגן על הרכב החדש באמצעות קשרים בתחום, והוא בתמורה יירד במחיר למחיר שאני יכול לעמוד בו.

דאגתי להצעה מעולה מהיבואן, אך עדיין הוא לא היה מוכן לבוא לקראתי במחיר.

כאן דרכינו נפרדו והפצצה התפוצצה. החשק לבראבו נותר ואף התעצם.

יושבים בשישי בערב עם חברים, מספרים להם את כל הסיפור הזה, וחבר אחר מחליט לבצע חיפוש ביד2 על בראבו. הוא מוצא בראבו, לבנה, יד ראשונה פרטית, 56 אלף ק"מ, רמת גימור סנסיישן ובמחיר הגיוני.

באותו רגע בעל הרכב קיבל טלפון וקבענו להיפגש למחרת. הגענו אליו, פגשנו זוג אנשים נורא נחמדים, ראינו את הרכב, עשינו סיבוב, והחלטנו להתקדם. לאחר חג החנוכה שבמהלכו בעל הרכב היה בחופש ולכן לא יכולנו להתקדם מהר יותר, קבענו להיפגש ביום חמישי לבדיקה במוסך אוטו איטליה בפתח תקווה. כאן המקום לציין שקיבלנו על המוסך הזה שלל המלצות חמות מכל הכיוונים, והיום אני יודע להגיד גם למה.

הרכב עבר את הבדיקה בהצלחה יתרה, וקיבלנו את ברכת המוסך לרכישת הרכב. משם, בהמלצת מנהל המוסך, ניגשנו ל"מוסך הציר" לבדיקה של השלדה, מתלים וכו'. שם הרכב קיבל 2 הערות קטנות - כיוון פרונט וכיוון מתלה שמאלי.

לאחר לחיצת יד עם בעל הרכב, ראינו שיש זמן עד שהדואר והבנק ייפתחו, אז החלטנו כבר לעשות יישור קו לרכב באוטו איטליה ומוסך הציר.

הפרונט כוון, המתלה גם, הרכב קיבל טיפול 60 אלף וסט פלאגים חדשים.

סוף היום, הרכב חיכה לנו לאחר יישור קו, מוכן ומזומן לדרך הבייתה.

כל זה, קרה תוך שבועיים בדיוק מהרגע שאתו חבר פורום זרק לנו את הפצצה עד לרגע העברת הבעלות

תודות מיוחדות:

כאמור לחבר הפורום CS, שאני עדיין לא יודע אם להאשים אותו או להודות לו.

2 חברי פורום נוספים שתמכו וענו לכל השאלות - אלעד וRK.

קבוצת הוואטסאפ של פיאט בראבו, במיוחד לשחר ומארק, על התמיכה הנפשית והטכנית.

מוסך אוטו איטליה על השירות הלא יאומן. פשוט אי אפשר לתאר את מה שחוויתי שם, פשוט אנשים מדהימים, ובפרט גיא!

תודה רבה לכם, אני מעריך זאת מאוד ועד עמקי נשמתי!

וכמובן, שום פוסט התחדשות לא שווה ללא תמונות, אז בבקשה.

.1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סע בדרכים טובות, תהנה ותתחדש!

הבראבו מהווה ללא ספק קנייה מאד אטרקטיבת כמשומשת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נראית מעולה!

הבראבו קונה לעצמה לאט לאט עדת מעריצים בפורום.

תתחדש, תהנה ממנה וסע בדרכים טובות!

פורסם (נערך)

תתחדש,ניראית מעולה!

הרכב הזה נמכר במחירון לרכב שמור? או שאותו הבעלים שביקש 8 מגזים?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשעה טובה! קנית רכב מענין ושמור. תתחדש, שמור על הרכב וסע בדרכים טובות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש... בעצם תתחדשו שניכם! נראית מעולה.

מדבקת פורום אי אפשר להדביק, השמשה שחורה. אולי חיצונית.

אני מבין שהבראבו היא מלכת הפורום החדשה?

• תוכן חדש...