Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות גרנדיס או מזדה 5?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצרכים די נורמלים למי שמחפש 7 מקומות...

ממה שאני יודע הגרנדיס מרווחת הרבה יותר ותאפשר כנראה לעלות בשנתון. אני לא סגור לגבי אמינות וצריכת דלק של השתיים. באופן טבעי אני נוטה לגרנדיס מהסיבות שהזכרתי אבל חסר לי המידע על הדלק ו האמינות. מה שאתה מדבר זה מניסיון?

פורסם

הגרנדיס מרווח מאוד, מנוע חזק ואמין עם ביקוש גבוה בשוק החסרון שלו הוא צריכת הדלק הגבוהה כ1/8.

המאזדה אמין, ביצועים טובים, מרגיש כמו רכב משפחתי לנהיגה, צריכת דלק סבירה כ1/10 אבל צפוף ולא מתאים ל7 נוסעים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מניסיון לא שלי אבל מכיר כמה מכל דגם מקרוב. ממוצע.

אם אין צורך ב7 מקומות ממליץ על הונדה frv רכב חסכוני עם תא מטען גדול נפרד, אמין, 6 מקומות.

פורסם

שלום,

אני בדיוק מחפש רכב בנתונים דומים. אני סוגר בקרוב על פיקסו 2011 מליסינג. אין הרבה כאלה אבל זה כנראה הרכב המרווח והמודרני ביותר בסכום הזה.

גראנדיס לא מכיר האמת. אבל הסכום יאפשר לך אני מניח 2008-2009 במראה הטוב, אם תמצא.

מאזדה 5 כאמור הרבה פחות מרווח. מושבים אחוריים לילדים קטנים בלבד, וזוללת דלק.

סי 4 כאמור - צריכת דלק משוערת (משולבת) של 11-12 לליטר. יחסית זולה לאחזקה. מצד שני השם סיטרואן מפחיד אנשים.

עופר

פורסם

קח בחשבון בקניית רכב יד שנייה כמו הפיקאסו - שיפוץ גיר רובוטי עולה סביב ה 14000 (עושה חשק להתגעגע ל AL4 הוותיק :cry:).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הסיטרואן עמוסה בטכנולוגיה שזה ממש לא יתרון ברכב ישן. סיכוי גבוה יותר לתקלות.

פורסם

מה אני אגיד לך - בגלל הערות כאלה אני קונה אוטו 2011...

יש עוד הערות? אולי שיפוץ טורבו? החלפת קונסולה מרכזית? מכסה מנוע עם סמל של סיטרואן??

פורסם

פות''ש לך על דיזל והרבה מקום.

קרניבל/רודיוס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

פיקאסו מליסינג יש הרבה.אינו נדיר בכלל. שיפוץ גיר מגיע בסביבות 150 אלף קמ מסתכם בדרכ ב 2000-3000 שח. גם אם תרצה להחליף גיר אז תגיע ל 7000 שח. נדיר שמחליפים. בכל מקרה לוקחים לבדיקה לפני קניה. עדיף מודל 2009 שעלותו כ 35000 שח. הוא לא באמת 7 נוסעים, אלא אם מדובר בילדים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...