Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. חבל שלא דאגתי לעצמי בשחרור.

ב. ממה שהספקתי להבין, הייצור של דגם הסקאוט עבר לארץ ומיוצר כעת על ידי חברת דפנה. (בחנויות של טבע נאות, בעלות של 200 ש"ח)

יש לי אלטרנטיבות נוספות?

M-TECH E46

פורסם

הרגע הסגרת איפה שרתת :-P

יש רק יחידה אחת בצה"ל שמשתמשת בהן.

(אגב- אני לא חושב שהן פלדיום מקוריות. לפחות בתקופה שלי הן היו תוצ' הארץ. אני חושב של המגפר.)

ראיתי פעם בשוק הכרמל דוכן מפוצץ בהן. אבל זה היה לפני יותר מידי זמן מכדי שאשלח אותך לשם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של הנעלים שלהם,

כאילו אני מבין את הצורך שלהם בלוט"ר, אבל כנעליים אזרחיות? הן לא אמורות להיות לא ממש עמידות וחדירות לגשם?

.We apologise for the inconvenience

פורסם
הרגע הסגרת איפה שרתת :-P

יש רק יחידה אחת בצה"ל שמשתמשת בהן.

(אגב- אני לא חושב שהן פלדיום מקוריות. לפחות בתקופה שלי הן היו תוצ' הארץ. אני חושב של המגפר.)

ראיתי פעם בשוק הכרמל דוכן מפוצץ בהן. אבל זה היה לפני יותר מידי זמן מכדי שאשלח אותך לשם.

עד לפני שנתים לפחות בכל יחידות העילית נעלו הלוחמים פלדיום.

פורסם (נערך)

האמת שכן, כשאני רואה חייל עם מדי ב׳, אקדח ופלדיום, זה לא משאיר הרבה מקום לספק.

מזכיר את הקטע המטופש של דובדבן, שאין להם תג יחידה, כדי שלא יזהו אותם... על זה שחייל עם כומתא אדומה, חולצת א׳ רגילה (לא ירכית), נעליים אדומות ובלי תג בולט כמו חנון אשכנזי באיצטדיון טדי אף אחד לא חשב כנראה :roll:

באתר ״נוסטלגיה אונליין״ בפרק על הצבא, נכתב על הנעליים האלו, ועוד נכתב שהן יצאו משימוש לאחר שאויבינו התחילו גם כן להשתמש בהן. לא ידעתי שהן חזרו/ תמיד היו בשימוש.

בתור ילד בן 10 היו לי שני זוגות, אחד בז׳ ואחד שחור, שמאוד אהבתי. אולי אקנה זוג נוסף. 200 ש״ח אמרתם?

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אמנם לא פלדיום מקוריות, אבל כנס לרנואר, יש שם נעלי (דמוי, כאילו, יעני) פלדיום בכל הצבעים. לקחתי לי בז' וחום. 250 ש"ח לזוג, יפות ונוחות מאוד.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

היה מגניב להסתובב איתן בצבא, לא הרגשתי צורך ולו לרגע לנעול אותם באזרחות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הם אומנם סבבה לאזרחות. אבל המילואים מתקרבים, ואני מתגעגע לנעליים האלה. אני מניח שאין כאן מישהו עם מידה 43 בצד?

ואגב, עד לפני כמה שנים הם היו נפוצות מאוד במספר יחידות. כמו כל מיני שטויות אחרות.

נראה לי שאני יקנה וזהו....

M-TECH E46

פורסם (נערך)

המחבלים שהסתננו לישראל מבקעת הירדן נעלו נעלי פלדיום עוד לפני שהתחילו להשתמש בהן בצה"ל. הראשונים שהשתמשו בהן בצה"ל היו ש/13 בתחילת שנות השבעים. בתחילה רק לוחמים קיבל אותן אבל במהרה כל זב חוטם שרצה לעשות רושם התחיל להסתובב איתן.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם
עד לפני שנתים לפחות בכל יחידות העילית נעלו הלוחמים פלדיום.

לא יודע על אלו יחידות אתה מדבר, אני השתחררתי לפני שנתיים וכמה אנשים בסביבה הקרובה שלי שירתו ביחידות המובחרות בצבא ואף אחד מהם לא השתמש בנעליים האלו.

השתמשו באסולו tps, גרמונט באלטי וכו, ממש לא בפלאדיום

פורסם

ביחידות מובחרות אין כבר מזמן. משתמשים בגרמונט בלטיק

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני מדבר על אזור 2007 בערך, לפני המעבר לנעלי הרים. ...

היום? אני לא מאמין שמישהו ידע מה זה אלא אם כן הוא נחשף אליהם בתקופתו

M-TECH E46

• תוכן חדש...