Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן דור שני 2008... או סיטרואן C4 2006?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין תוכל למצוא כמות יפה של C4 בשנים שאחרי 2006 עם קילומטרז' נמוך יחסית (100 אלף).

אני בדילמה דומה: המגאן ידוע כרכב טוב אבל עם מוניטין שהדעות עליו חלוקות... לגביי ה-C4 עוד לא ישבתי בו, אבל הגימור גבוה והמחיר נמוך.

אנחנו ביחד באותה סירה..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכתב רבות על אמינות המגאן.

הייתה ברשותי כחדשה (שנת 2008) והאכילה אותי מרורים(ליסינג)

פשוט פח זבל על גלגלים,אין לי מילה יותר טובה לתאר אותה.

הוחלפה שנה לפני הזמן על ידי חברת הליסינג עקב ריבוי תקלות.

רצועות נקרעו והרכב כמעט עלה באש(כשהיה יחסית חדש)

עשרות(!)נורות הוחלפו ברכב

פלסטיקה פנימית מתפרקת

מזגן תוקן אין ספור פעמים

גיר AL4(צריך להוסיף?)

בקיצור - לא לא לא.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כן... תמשיכו להשמיץ, בזכותכם אפשר לקנות מכונית מצויינת ומתקדמת בגרושים.

תודה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
נכנסתי עכשיו ליד 2 ועשיתי חיפוש ל C4 מלפני 2006 עד (יד שניה)... ופשוט אין!

אז כמה ימים אני מדבר כאן שטויות ואף אחד לא מתקן אותי...

אין C4 מודל 2005, למעט מספר מכוניות הדגמה של היבואן. המכירה לציבור החלה כמודל 2006.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

אחי קיבל מליסינג C4 מודל 2006, היו בעיות בגיר שהמוסך לא ידע לפתור, הסתדר לאחר המון טרטורים ורק לאחר עזרה של "מומחה" במוסך המרכזי. היו גם בעיות חשמל, הוא החזיק אותה עד שהחליף לרכב אחר בשנת 2009, לגבי עלויות אני לא יכול לעזור כי כאמור הרכב היה מליסינג. מבחינת הנסיעה הרכב הרגיש חלש בנסיעות לירושלים.

לחבר טוב יש מגאן 2008, הוא מאודדד מרוצה, נקנתה מליסינג ב 2011, הבעיה העיקרית הייתה בוצה במנוע שנפתרה ע"י פלשינג אם זה אומר לך משהו?, בנוסף קצת בעיות עם הכרטיס החכם וידית המברקס שעושה צרות. מעבר לכך, טיפול ביבואן פעם בשנה. כל הבעיות האלו ארעו בשנת 2011 בשנה שבה נרכש הרכב מהליסינג. משנת 2012 ועד היום הרכב נוסע ללא תקלה והגיע כבר ל 160000 ק"מ.

לדעתי האישית המגאן מרגישה כבדה מאוד בנסיעה עירונית, קשה לה להאיץ וזה מורגש מאוד. חיסרון נוסף של המגאן הוא תא נוסעים אפור ודי "מכוער" ונראה שהפלסטיקה מאיכות ירודה.

צריכת הדלק של ה C4 הייתה כ 1:10 במשולב, במגאן צריכה 1:8 בעיר ו 1:12 בינעירוני.

כאחד שנהג בשניהם הרבה, משקלול כל מה שרשמתי למעלה, אני הייתי בוחר במגאן.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אנחנו רק יכולים להודות למוניטין הגרוע של המגאן. זה עשן בלי אש, המכונית מצויינת, וככל שאני מתקדם בשיחות עם בעלי C4, אני רואה שאכן הרכב מאובזר בנדיבות, אבל המחירים בהתאם.

אם 2006 זו השנה הראשונה של ה C4, אני לא אגע ברכב כזה ויהי מה. משתדל תמיד לקנות את השנים האחרונות (כמו המגאן, 2008-9)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

C4 החליפה את סיטרואן קסארה בסביבות שנת 2004 - 2005.

יש לך את זו מיד 2 פרטית , בטריידמוביל.

https://carter.co.il/cars/citroen/c4/2007/1150.html

מנוע 2 ליטר קצת פחות מ 100K ק"מ

אגב, בלובינסקיטרייד יש טונות של C4 רובן מליסינג, אבל חלקן פרטיות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

דב קרדו

בעניין: מגאן דור שני 2008... או סיטרואן C4 2006?

אנחנו רק יכולים להודות למוניטין הגרוע של המגאן. זה עשן בלי אש, המכונית מצויינת...

צודק.

לחבר טוב יש מגאן 2008, הוא מאודדד מרוצה, נקנתה מליסינג ב 2011, הבעיה העיקרית הייתה בוצה במנוע שנפתרה ע"י פלשינג אם זה אומר לך משהו?........

כאחד שנהג בשניהם הרבה, משקלול כל מה שרשמתי למעלה, אני הייתי בוחר במגאן.

כן.נטו כתוצאה מהזנחה.

או שנעשה שימוש בשמנים ומסננים לא מתאימים או שלא היתה הקפדה על מרווחי טיפולים לפי ההוראות או שניהם.

הרכב אמין אבל לא סובל הזנחה.

רכב כזה שיטופל כיאות ובזמן יראה אמינות גבוהה.

לגבי כבדות ועצלות - נכון.זה רכב משפחטומטי משעמם לנהיגה...נוח ורגוע.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
כן... תמשיכו להשמיץ, בזכותכם אפשר לקנות מכונית מצויינת ומתקדמת בגרושים.

תודה.

אני בניגוד לאחרים כאן "קרעתי" את הניילונים מהרכב כשהיה חדש ולא מספר על "חבר שהיה לחבר שלו מגאן"

בכל מקרה,אם זה היה רק הרכב שלי - נו שוין,לימון.ברגע שכל הרכבים בחברה אצלנו סבלו מאמינות מחפירה(ותאמין לי,זה לא אחד או שתיים) אזי מדובר על משהו קצת יותר רציני.

תומר

פורסם
אני בניגוד לאחרים כאן "קרעתי" את הניילונים מהרכב כשהיה חדש ולא מספר על "חבר שהיה לחבר שלו מגאן"

בכל מקרה,אם זה היה רק הרכב שלי - נו שוין,לימון.ברגע שכל הרכבים בחברה אצלנו סבלו מאמינות מחפירה(ותאמין לי,זה לא אחד או שתיים) אזי מדובר על משהו קצת יותר רציני.

תומר

תנסה להשוות בין מגאנים דור 1 לבין מגאנים דור 2 מודל 2008-2009, תמצא שבעלי דור 2 יותר חייכנים ופחות זועמים. הטענה היא שהייתה קפיצת מדרגה באמינות של הרכב במעבר לדור 2.

ממך למדתי שמגאן דור 1 סובל מאמינות נמוכה, שמעתי את זה מעוד הרבה אנשים כך שיש בזה משהו. לגבי דור 2 הסיפורים כבר קצת וורודים יותר.

בשביל זה קיים הפורום הזה כדי ללמוד מהרבה מקרים ולא מחבר של חבר, ככל שיותר ישתפו מידע כך נקבל מושג יותר טוב.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

יש לי מגאן דור 2 שנת 2007 5 דל' (אחרי מתיחת הפנים) אם תשים לב למגאן 2 יש שני דגמים,זה שלפני מתיחת הפנים היה מלא בתקלות חשמל וזה דבר ידוע,אצלי הרכב כבר שנה וכמה חודשים וקניתי אותו מיד ראשונה (00) עם 101 אלף ק"מ,עד היום החלפתי בו מצבר,כמה נורות ושמן גיר מיוזמתי..זהו!!

כמובן שגם היה טיפול שנתי שכלל שמן,פילטרים וכו'

היום יש לרכב 134 אלף ק"מ ונוסע כמו חדש

תטפל באוטו טוב ותבדוק הסטוריית טיפולים והכול יהיה בסדר...

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

חברים,

חלילה אני לא בא להשמיץ אף אחד.

אצלנו נקלטו רכבים שנת 2008,היו אמורים לעשות 3 שנים אבל כולם הוחלפו בן השנה השנייה לשלישית.

המצחיק הוא שאני נלחמתי לקבל את הרכב הזה כשהוסיפו אותו למבחר אצלנו.

את הטעות הבנתי בשבועות הראשונים עם התיבה המזעזעת שיודעת יותר טוב מהנהג מה הוא רוצה.

לאחר מספר חודשים(בודדים יש לציין) בכניסה לחיפה התחיל לעלות עשן מהמנוע מרצועה שנתפסה והתלקחה "קלות"(למזלי זה נגמר בלי שהמנוע עלה באש)

נמשיך מזה שהחלפתי עשרות נורות(לא לשכוח שכל פעם מגיע רכב שירות להחלפה)

כמובן יש לציין את הווישר המפורסם שעף לי בכביש 6 (יחד עם המוט)

זמזום מרגיז שקצין הרכב אצלנו יחד עם נציג קרסו לא הצליחו להשתיק (ועל הדרך לקחו לי את הרכב ל3 ימי בדיקה)

תא כפפות שהציר שלו היה בורג קודח

להמשיך?:-D

פורסם

לי יש מגאן דיזל ידנית 2007 כבר קצת יותר משנה.

אין לי תלונות על הרכב והוא מפגין אמינות מעולה.

נסעתי עליו עבר כמעט 30K ק"מ בתקופה הזו.

איני יודע עד כמה ניתן להשוות את הדגם שלי לבנזין, אבל מבחינת נוחות נסיעה ובידוד רעשים הרכב בהחלט עושה את העבודה בצורה יוצאת מן הכלל. ואם תשקול את הדיזל אז אני בטוח שצריכת הסולר תעלה חיוך על פניך כל פעם מחדש.

פורסם

אם יכולתי ידנית... אם יכולתי דיזל ידנית...

אתה מדבר על עולם אחר לחלוטין ואכן, גם הביקוש למגאן דיזל שונה לחלוטין מזה של הבנזין. אני נסעתי במגאן דיזל ידנית איפשהו בשנת 2005. האוטו היה מדהים, אין מילים אחרות, חסכוני, מושך כמו קטר רכבת...

בשלב הזה אני נשאר, לדאבון לב כל המלעיזים, עם המגאן דור ראשון שלי, עם 216,000 ק"מ, שנוסעת כמו חדשה, עושה 12.5 ק"מ/ל' בנסיעה מעורבת ואין לה שום בעיות חשמל, הגיר המקורי מחליף הילוכים חלק... מה צריך עוד?

• תוכן חדש...