Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לעשות סקר שוק בין חברות ליסינג לקניית רכב עד 50,000.

יש למישהו המלצות על סוכנות רכב מסוימת ו/או מבצעים שיש בסוכנויות מסוימות?

האם אהיה חייב לקחת את הרכב לבדיקה לפני קנייה או שאפשר לסמוך על אמינות הסוכנויות ואולי האחריות שהם מספקים?

פורסם

אני ממליץ על אוטוסנטר לטובה,על אלבר לרעה מניסיון אישי בלבד.

חייב לקחת לבדיקה משלך,לא לסמוך על הבדיקה שמציגים לך. הבדיקה שייתנו לך תשמש רק לאינדיקציה ראשונית עבורך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מנסיון אישי,תקנה רק מאוטוסנטר.

אמינים,שקיפות מלאה,אחריות על 10 מכלולים אבל כמובן תקח את הרכב באופן עצמאי למכון בדיקה ואל תסתמך רק על הבדיקה שלהם

פורסם

זו הבעיה עם כל ההמלצות האלו. אחד יכול להיות מרוצה עד השמיים ולשני יעשו חיים קשים. המסקנה היא שצריך לעשות בדיקה לפני קניה ולא לסמוך על אף חברה, גם לא על המומלצות.

פורסם
מנסיון אישי,תקנה רק מאוטוסנטר.

אמינים,שקיפות מלאה,אחריות על 10 מכלולים אבל כמובן תקח את הרכב באופן עצמאי למכון בדיקה ואל תסתמך רק על הבדיקה שלהם

קשה לי להסכים איתך לגבי אוטוסנטר. קניתי שם רכב ולא אקנה שוב. חוויה לא נעימה. אבל הכל בסופו של דבר עניין של מזל, לא שכל.

פורסם

היי,

אם תרצה, אתה מוזמן לכתוב לי בהודעה פרטית אזור מגורים ומספר טלפון

כדי שנספר לך איזה הזדמניות אפשר להציע בטווח המחירים שציינת ואיזה הטבות מגיעות לך.

המשך יום טוב!

שלום לכולם!

אני רוצה לעשות סקר שוק בין חברות ליסינג לקניית רכב עד 50,000.

יש למישהו המלצות על סוכנות רכב מסוימת ו/או מבצעים שיש בסוכנויות מסוימות?

האם אהיה חייב לקחת את הרכב לבדיקה לפני קנייה או שאפשר לסמוך על אמינות הסוכנויות ואולי האחריות שהם מספקים?

• תוכן חדש...