Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

בעקבות בעיה אצלי בגיר AL4 והרבה התעמקות באינטרנט בניסיון למצוא פתרון הגעתי לכמה מסקנות.

קודם כל מדובר בפיגו 206 שנת 07 מנוע 1600.

התופעה היא שמעבר בין הילוך שלישי לרביעי תמיד מלווה במכה חזקה (סביר להניח שאם אזניח את העניין אצטרך להחליף תושבות מנוע כל חצי שנה, מה גם שזה מאד לא נעים) לסירוגין זה קורה גם בין ראשון לשני אבל לא תמיד, ומעבר להילוך רוורס ממצב פארקינג מלווה בנקישה.

עד כה אני יודע שהוחלפו כבר שתי השסתומים הידועים לשמצה.

כל התושבות מנוע הוחלפו לחדשות

ביצעתי כבר פעמיים החלפה חלקית של שמן הגיר לשמן מקורי

עד כה לא עזר לעניין המכה.

כרגע אני נוטה לחשוד בשתי אפשרויות ואשמח אם תעזרו לי.

1) אחד מתוך 6 השסתומים (לא השתיים שידועים לשמצה) שקשור להילוכים הספציפיים, אשמח לקבל מידע לגביי כל אחד מהם ולאיזה הילוך הוא שייך.

2) מצב שבו אחד הקפיצים במוח של הגיר שבור .

מה מהשתיים ניראה לכם יותר סביר? ואיך אפשר להיכנס לעומק העניין?

אשמח לטיפים ממביני עניין, ורק לא עצות כמו "גש למוסך שיבדקו״ (כבר הייתי במוסך מתמחה שאמר שהכל תקין, ולדעתי האישית זה ממש לא ובנוסף לכך לא נדלקת שום נורת שגיאה מה שמקשה על הפיתרון)

תודה מראש!!

פורסם

יש סיכוי טוב שהבעיה היא דווקא בכיוונים של הגיר במחשב, למרות מה שכתבת ולמרות שאני לא אוהב מוסכי חברה - לי פתרו בעית גיר בקלות ברבע שעה במוסך מונזה עפולה, בחור בשם איהאב.

בריאות לכולם!

פורסם (נערך)

ביררתי בנושא בעצמי (הייתה בעיה דומה בין הילוך 1 ל2 - נראה שההילוך ה1 ננעל ב"רצועה" ואחרי שמגיע לסל"ד 2.5+ הייתה "הצלפה" מההילוך הראשון לשני) עשו לי עדכון בתכנת הגיר ואתחול המחשב גיר כולל פירוק ותיקון בלאי מכני. יחד עם זה, היה לי חסר שמן במנוע (היה שליש מהכמות הרצויה) ומילאתי בשמן מנוע 5W30 סינטטי מלא וכל הנ"ל פתרו לי 90% מההחלקה של ההילוכים.

חוץ מזה, אם אתה נוסע אגרסיבי ואז רגוע, או ההפך הגיר ישתגע קצת בגלל תוכנת ה"למידה" שלו. הדבר יגרום להעברת הילוכים "מאולצת". במיוחד אם אתה גר במקומות שיש בהם עליות ומורדות חדות (נראה שהגיר הזה מתאמץ במיוחד בגיאורגפיה זו).

עריכה אחרונה על ידי אריה1986
פורסם

הכוונה לא היתה איפוס למחשב הגיר אלא לימוד מחדש של הדוושה, אם זה לא בוצע לאחר התיקונים שביצעת - כדאי (לדעתי) לבצע לפני כל דבר אחר.

בריאות לכולם!

פורסם

שמע, קרה לי משהו אחר.

החלפתי צמיגים לרכב, ההעברה בין הגיר 1 לגיר ה2 נעשתה לחלקה בהרבה(!) ממה שהיה לפני שהחלפתי את הצמיגים.

הצמיגים שלך מתאימים לרכב? בני כמה הם?

* סתם זורק רעיונות לפתרון הבעיה.

• תוכן חדש...