Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש במחשב מאוד ישן עם SATA 2 כך שאני לא מקבל את המקסימום מהמוצר. למען האמת גם לא טרחתי לבדוק מהירויות כתיבה כי הן ממש לא מעניינות אותי. מה שמעניין אותי זה זמני תגובה בשימוש שוטף והמוצר הזה החייה מחדש מחשב בן 8-9. זמן עלייה מהדלקה התקצר מדקה ל-20 שניות וכל תוכנה נפתחת במהירות לעומת הדיסק הישן. כל מי שהתקנתי לו מרוצה מהמוצר ואומר שזה דחה קנייה של מחשב חדש בעוד שנתיים לפחות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד הכל נראה נוצץ ויפה אבל כשאני מתעמק אף פעם אני לא מוצא משהו ששווה... רק המעיל הזה הדליק אותי אבל אני לא טוב בלהתעסק עם החברות שילוח האלו, יש מישהו שיכול להדריך אותי? ממש אהבתי את המעיל.

פורסם
אני רכשתי היום בוואלה את זה

: Asus Fonepad 7 FE170CG

http://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-Fonepad-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-7-ASUS-8GB-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%A2%D7%9D-2-%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D/pi1OK5ID29C87D4SHOSM

מה אתם אומרים עליו מי שמכיר?

אני היום עם נוט 1 .

סה"כ מכשיר סבבה, נותן אחלה תמורה למחיר, אבל, המסך לא איכותי כמו בנוט1 המצלמה האחורית פשוט זבל, אבל מחזיק זמן סוללה יפה ויושב נוח יחסית ביד, גלישה, ניווט הכל עובד טוב מאד.

קנינו כזה בדיוטיפרי ב 199$.

פורסם

מישהו מצא דילים טובים למכונות גילוח של פיליפס? בחו"ל או בארץ.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
עמוד עם מגוון דילים של אמזון על מכונות גילוח:

http://www.amazon.com/b/ref=FD_nav_deals?ie=UTF8&node=9316745011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0ZMJS01J9XW8V03BBA5J&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1970749162&pf_rd_i=353413011

ואגב, אני הייתי ממליץ דווקא על מכונות של פנסוניק.

העניין הוא שאני לא מגלח את כל הפנים אלא רק את הלחיים והגרון (משאיר זקן + שפם). הראש המרובע לא יהיה בעייתי במקרה הזה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

צריך עזרה..

מחפש לקנות:

JBL Synchros S700

Logitech G500s

ודיסק קשיח של לפחות 2 TB מחברה טובה.

את האוזניות JBL יש בבאג, הן נכללות במבצע של ה80% על המוצר השני אבל זה בטח אומר שאני צריך לקנות אותן במחיר מלא ורק שאר המוצרים יהיו בהנחה לא?

בקיצור מישהו מצא דילים טובים? אולי איזו עסקה כוללת שאני יכול להשיג את שלושתם במחיר טוב?

They are trying to ban me...

פורסם

מחיר הפריט מצויין, אבל צריך לבדוק מה עלות המשלוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...