Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שהציע, בסוף קניתי רייזר קראקן 7.1 בבאג. עלו 300 ש"ח במקום 500. אמנם אפשר לקנות אותם ב-10 שקל פחות ב-ksp (כלומר 290), אבל הייתי שם והם היו שם ואין לי כח להתחיל להתעסק עם שילוחים מ-buy2usa אז קניתי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני הייתי הולך על Sennheiser CX 300 II בארץ האזור ה- 140 שח

אם תרצה עוד הצעות בבקשה.

בידג'ו, הן לא בלותו', חייב שן כחולה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
טוב זה פורום רכב אחרי הכל , סט ניקוי קומפלט לאוטו ב-60% הנחה.

380 שח עד הבית.

עד כמה הסט הזה טוב? צריך להצטייד בכל הציוד אחרי שקניתי רכב חדש. אני אשווה את המחיר למוצרים מאוטוסטור, אבל השאלה אם מדובר באיכות טובה בכלל או סתם מוצר עלום שם/בסיסי מינוס?

פורסם

פלוטו זאת חברה כמו מגווירס,הם לא עלומי שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בידג'ו, הן לא בלותו', חייב שן כחולה.

היי,

ראשית - הרשה לי להעיר שבתקציב שלך, ועוד עם BT - זה אומר אוזניות בינוניות מינוס...

לדעתי תרחיב את התקציב, ותזמין מחו"ל.

שני דגמים מומלצים מנסיון אישי (ואני גם רואה עצמי דיי אודיופיל, אבל מאילוצי נוחות בוחר BT):

1. JayBird BLuebuds X - אוזניות BT כפתור, קטנטנות, קלות, ועם אורך חיי סוללה מעולים (8 שעות האזנה!)

2. Plantronics 903+ - גם דגם נחמד מאוד, קצת פחות נוח והגוף של האוזניה יותר גדול.

הפלטרוניקס היה אצלי בשימוש כמה שנים, אחלה אוזניות, חיי סוללה סבבה, וגם יושבות טוב על האוזן בזכות הקשת מאחורי האוזן.

הג'ייבירד - יש לי היום, וזו אחת הקניות היותר טובות שעשיתי! 150$ באמאזון לא באים ברגל, אבל זאת באמת אחת מאוזניות הBT הטובות ששמעתי. וגם יש עליה המלצות מכאן ועד שישי השחור הבא.

בארץ כרגיל המחיר מופרך בעליל ועומד על כ-800 שקל.

בברכה!

יונתן.

פורסם
חחח למה לקנות אוזניות אם כבר יש לך?

במיוחד שהן "פשוטות" יותר ממה שיש לך עכשיו.

אני ככל הנראה אתן אותם מתנה לדור ההמשך של הגיירמים:evil: או לאחיין נראה מי קיבל ציונים טובים השנה.

פורסם

מחפש כונן SSD בנפח של 128-256GB למערכת הפעלה ותוכנות עיקריות ועוד כונן של2-5TB לאכסון, מבצעים מישהו?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
מחפש כונן SSD בנפח של 128-256GB למערכת הפעלה ותוכנות עיקריות ועוד כונן של2-5TB לאכסון, מבצעים מישהו?

http://www.amazon.com/gp/product/B00OIXZGOK/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00OIXZGOK&linkCode=as2&tag=techoftomo-20&linkId=Q2TBR52DW7X5FU7N

120 ב 49 דולר

240 ב 99 דולר

480 ב 170 דולר

גם פה מחירים דומים:

http://www.amazon.com/gp/product/B00FXJWO5C/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00FXJWO5C&linkCode=as2&tag=techoftomo-20&linkId=RWHQWRN6GAHC56LB

They are trying to ban me...

פורסם

יש לך כבר כוננים במחירים מעולים ב-KSP של חברת Transcend , סדרת פרמיום.

128GB ב-199 ש"ח

http://ksp.co.il/?uin=23483

256GB ב-495 ש"ח

http://ksp.co.il/?uin=23484

לפי אמזון ויוטיוב, יש להם ביצועים מעולים.

במחירים האלה אין טעם לקנות משהו שמחפשים לו עלות-תועלת מעולה.

אני אישית מחר אקנה את ה-128GB למחשב בסלון שיש לו דיסק קשיח מיושן ואיטי, ככה המחשב יטוס לי.

אם אתה מחפש רק וינדוס ותוכנות אז 128GB יספיק לך מעל ומעבר.

ממליץ להתקין רק וינדוס 8.1 על כונן כזה כיוון שהוא ינצל את כל האפשרויות מבחינת זיכרון וזמני תגובה,

ובעיקר את עניין גודל תיקיית הוינדוס. בוינדוס 7 כל עדכון שירד למחשב נשאר בתיקיית הוינדוס ואי אפשר היה למחוק אותם

וכך היית מגיע לנפח של 60GB לתיקיית וינדוס.

בוינדוס 8/8.1 הם תיקנו את זה והתיקיה לא לוקחת יותר מ-25GB.

בכוננים כאלה שכל ג'יגה חשוב זה מאוד קריטי.

אם אתה מתקין משחקים אז תהיה חייב לפחות 256GB, לי יש את ה-250 של סמסונג 840 EVO וזה מספיק למשחק או שניים (BF4 לוקח 55GB).

פורסם

אני בהתלבטות מאוד גדולה אם להוסיף SSD למערכת כרגע, אמנם היא איטית למדיי אבל בעולם החומרה שהמחירים פשוט נגזרים כל כמה חודשים אני מרגיש שטכנולוגית הSSD עדיין טריה מדיי ומחיר של 500 ש"ח לכונן של 256GB נראה לי גבוה מדיי (ב500 ש"ח אפשר לרכוש כונן פנימי לא SSD בנפח של 2-3TB שזה פי 6 יותר זיכרון), תוספת תשלום על "מוצר חדשני" כביכול.

האם נראה ירידת מחירים בגזרת הSSD בקרוב?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...