Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כולל מיסים ומשלוח זה יוצא 134$. בערך 40 ש"ח פחות מהמחיר ב-KSP אילת.

ב-KSP מקבלים על הכונן הזה 3 שנים אחריות. גם באמזון מקבלים 3 שנים אחריות, השאלה אם היא בנלאומית והאם זה שווה את ההפרש של 40 ש"ח (בהנחה שאנחנו מדברים על KSP אילת).

אני יגיב לך מנסיון עם כונן של SANDISK שמת לאחר 4 חודשים

פניתי לאמזון, באתי עם ראש קטן, פשוט שאלתי מה עליי לעשות, הבחורה הנחמדה מהצ'אט אמרה לי, קודם כל קיבלתי אישור לזכות אותך ולכן אזכה

דבר שני תעשה עם הכונן מה שבא לך שזה אומר או לזרוק לפח ולהזמין חדש או לפתוח RMA מול סאנדיסק העולמית

כמובן שנפתח RMA, הפנו אותי לשלוח את הכונן לכפר סבא, לאחר 20 יום הגיע כונן חדש.

אני לא יודע מה היה קורה עם סמסונג העולמית אבל גם השירות של KSP לא משהו.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני יגיב לך מנסיון עם כונן של SANDISK שמת לאחר 4 חודשים

פניתי לאמזון, באתי עם ראש קטן, פשוט שאלתי מה עליי לעשות, הבחורה הנחמדה מהצ'אט אמרה לי, קודם כל קיבלתי אישור לזכות אותך ולכן אזכה

דבר שני תעשה עם הכונן מה שבא לך שזה אומר או לזרוק לפח ולהזמין חדש או לפתוח RMA מול סאנדיסק העולמית

כמובן שנפתח RMA, הפנו אותי לשלוח את הכונן לכפר סבא, לאחר 20 יום הגיע כונן חדש.

אני לא יודע מה היה קורה עם סמסונג העולמית אבל גם השירות של KSP לא משהו.

לא הבנתי מה אתה מנסה לומר פה.

קיבלת זיכוי וגם כונן חדש?

They are trying to ban me...

פורסם

כן, זה באמת מפליא אותך עם השירות של אמזון?! זה כונן שעלה 64 דולר לפני שנה במבצעים של ה CM

אנשים פה או בפורום של HT סיפרו על מגברים תקולים שאמזון הסכימו לשלם משלוח של 1000 שקל חזרה או אמרו להם לזרוק אותם לפח ושלחו חדש...

מה שטוב באמזון, זה שכאשר אתה מזמין מוצר שנמכר ונשלח ע"י amazon global export, הם אחראים לתת לך פתרון הולם, אם אין פתרון, סביר להניח שתקבל כסף חזרה

פורסם
בשעה 4:30 לפי שעון ישראל, באמאזון היה מבצע על כונן פלאש של סאנדיסק ultra 2, בנפח 240GB, במחיר 74.9 דולר. עם משלוח הוא יצא 90 דולר (אין מיסים עד 75 דולר, כידוע).

לזה קוראים מציאה (הכונן מקביל לsamsung evo 840).

מבחינת המכס מחיר המוצר הוא 90$ ולא 75$ ולכן כן יש מס, אלא אם מבצעים משלוח דרך חברה חיצונית.

בחבילות הנשלחות בדואר מהיר (EMS) המסים אינם כוללים את העמלות שגובה חברת הדואר. בשימוש בחברות משלוח ולא בדואר רגיל, מקבלות אותן חברות את סכום המשלוח לידיהן והוא אינו מחושב לצורכי מס. לדוגמה, מוצר שערכו 75 דולר ועלות המשלוח שלו דרך חברת שליחויות היא 20 דולר יהיה פטור מכל סוגי המס מאחר שהסכום לחישוב יהיה 75 דולר, ואולם חברת המשלוח תקבל באופן ישיר 20 דולר בעבור שירותיה. לעומת זאת, מוצר שערכו 75 דולר ונשלח ישירות מאתר האינטרנט לצרכן בעלות משלוח של 20 דולר, שלא דרך חברת שליחויות, יחויב במסים, מאחר שהסכום לחישוב המס עומד על סך של 95 דולר.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000899170

ד"א, ברוב המבצעים שנתקלתי באמזון, המחיר ביחד עם משלוח, מע"מ ושער הדולר הגבוה יחסית, יוצא הרבה פחות אטרקטיבי.

פורסם

אתה צודק, אבל שכחת משהו חשוב בנוגע לאמאזון:

מה ששילמת בצ'יקאאוט, זה המקסימום שתשלם.

היה והמכס לקח תשלום שלא הופיע בצ'יקאאוט? אמאזון סופגת את העלות.

היה ואמאזון לקחו מראש יותר מיסים ממה ששולמו בפועל? תקבל זיכוי יחסי.

היה ואמאזון דייקו בהערכת המיסים בצ'יקאאוט? שניכם יצאתם פיטים.

במילים אחרות, יש פה מצב של Win-win, וכשאתה שולח באמצעות אמאזון- זה בהחלט הסכום הסופי שתשלם (מה שתשלם במעמד הצ'יקאאוט), ולא משנה מה יקרה בדרך.

דוגמה טובה לכך? אמזון גובים ממך רק מע"מ על מכשירי Motorola moto G, ובפועל הם משלמים גם מס קניה (סה"כ 37% מסים), ולמרות זאת אתה לא משלם על הפער, והם סופגים את זה (אולי פאשלה שלהם, אבל זו המציאות).

לי יצא בצ'קאאוט של הסנדיסק SSD, סה"כ 90 דולר. גם אם הוא ייעצר במכס, אני לא דואג- כי אמאזון יספגו את זה עליהם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

שאלה לחדשים באמזון ושות': יש באמאזון SSD 240GB של קינגסטון (שיש לי איתם ניסיון טוב ב120G) ב75 דולר (בלייטינג דיל כזה [במקור 79 דולר]). בצ'קאאוט המחיר הסופי (כתוצאה מחישוב 18% מע"מ + שיפינג אנד הנדלינג + שער דולר של 4.14 ש"ח) (במשלוח רגיל) יצא 440 ש"ח.

המחיר ב-KSP אילת 450 (אבל לא מגיע לאילת בקרוב) וברגיל 535 ש"ח. אתמול הזמנתי ומייד ביטלתי (חדש בעניין כמו שאמרתי) האם לדעתכם שווה ( 95 ש"ח ש"ח הפרש מהמחיר הרגיל בישראל)?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בד"כ אני כן ממליץ לקנות בארץ ובמיוחד באילת בגלל המחיר והאחריות. יש מקרים שעדיין שווה להזמין מאמזון מוצרים שלהם יש אחריות בינלאומית.

בנוסף הייתי ממליץ לך לבדוק אפשרות המרה דרך הכ.אשראי, אם יש לך ויזה עסקית העמלה נמוכה משמעותית.

פורסם
שאלה לחדשים באמזון ושות': יש באמאזון SSD 240GB של קינגסטון (שיש לי איתם ניסיון טוב ב120G) ב75 דולר (בלייטינג דיל כזה [במקור 79 דולר]). בצ'קאאוט המחיר הסופי (כתוצאה מחישוב 18% מע"מ + שיפינג אנד הנדלינג + שער דולר של 4.14 ש"ח) (במשלוח רגיל) יצא 440 ש"ח.

המחיר ב-KSP אילת 450 (אבל לא מגיע לאילת בקרוב) וברגיל 535 ש"ח. אתמול הזמנתי ומייד ביטלתי (חדש בעניין כמו שאמרתי) האם לדעתכם שווה ( 95 ש"ח ש"ח הפרש מהמחיר הרגיל בישראל)?

בן.

שההפרש כזה קטן עדיף לקנות את המוצר בארץ.

קובי

:-)

פורסם

אני רק שאלה,

הזמנתי מוצר מאמאזון במבצעי BF.

אם אני מבין נכון, המחיר ששילמתי הוא סופי ולא יגבה ממני מכס נוסף גם אם ידרש ?

אם כן, מדוע מחברת השילוח i-parcel ביקשו ממני מס ת.ז ?

תודה לעונים

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אתה מבין נכון.

לתהליך השחרור במכס נדרש לפעמים מספר ת.ז. של הלקוח (לא יודע למה) אבל את המכס ישלמו אמאזון, לא אתה. אני גם נשאלתי אם הטלפון (הראשון) שהזמנתי הוא לשימושי האישי או למכירה (כנראה כדי לעמוד בתנאי יבוא אישי). מעניין שבטלפון השלישי כבר לא שאלו :roll:

:turn-l:
פורסם

מומלץ למלא את מספר הזהות שלך על מנת שזה יקל על שחרור המכס אם צריך.

אפשר למלא את מספר הזהות בעדכון פרטים בחשבון שלך באמזון.

פורסם
שההפרש כזה קטן עדיף לקנות את המוצר בארץ.

אז לא הבנתי, מה נחשב להפרש גדול? למשל, המצלמה g1wc זולה אך ב100 ש״ח +- מהויקו שהוצאה כאן כבר ב320.

אני מחמיץ משהו, למעט עניין האחריות?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...