Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר לדעת איך הגעת לסכום של 590 ש"ח? דרך אתרי השילוח הסכום יוצא גבוה יותר אז אשמח להסבר..

בהחלט עושות רושם טוב האוזניות האלה..

מאוד פשוט אפילו יותר ממה שאתה חושב

הכל בהנחה שיש לך יוזר באמזון.

תוסיף את המוצר לסל ולחץ על -estimated tax and shipping.

תקבל סכום של 152.21$ שהוא כולל הכול עד הבית מס מעמ ושילוח. אם אמזון יגלו שנגבה מס יותר ממה שצריך תקבל החזר.

תהנה יופי של אוזניות.

פורסם
ב-KSP נגמר המלאי של SSD של טרנסנד וקינגסטון ברוב הסניפים \:

איך ה-Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK?

ככלל, גם אם אין במלאי שבחנות, ניתן לזמין, הן את הקינגסטון והן את הטרנסקנד, שניהם במחיר המבצע (199 ש"ח) נכון לכרגע, והם מתחייבים לספק עד 7 ימי עסקים (מקבלים SMS כשהמוצר בסניף) - כך אני עשיתי היום (והיום חודש המלאי של שניהם שעתיים לאחר שהזמנתי, ווהלכתי לקחת).

אה, ושלא בדרך אגב - המלאי חודש וזמין בסניפים, עופו על זה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

רכישה חדשה מאמש כרטיס קול חדש למחשב. Sound Blaster Z מאמזון יצא 72$ כולל הכל עד הבית .בזוזים כנענים 275 זוז (שח).

אגב בארץ הוא עולה כ-590 שח!!!.

כרגע המבצע נגמר הוא יחודש מחר (כרגע מי שמוכר את הכרטיס הם חנויות ולא אמזון בעצמם.) כך לפחות נאמר לי בצ'אט.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
ככלל, גם אם אין במלאי שבחנות, ניתן לזמין, הן את הקינגסטון והן את הטרנסקנד, שניהם במחיר המבצע (199 ש"ח) נכון לכרגע, והם מתחייבים לספק עד 7 ימי עסקים (מקבלים SMS כשהמוצר בסניף) - כך אני עשיתי היום (והיום חודש המלאי של שניהם שעתיים לאחר שהזמנתי, ווהלכתי לקחת).

אה, ושלא בדרך אגב - המלאי חודש וזמין בסניפים, עופו על זה.

בן.

כנראה שזה לא עובד ככה בכל הסניפים.

היום בערב הלכתי לסניף המקומי, ונאמר לי שהמלאי של ה-SSD הנ"ל נגמר בכל הסניפים (ואכן, הם כבר לא מופיעים באתר) ולא ניתן להזמין, אלא צריך לעקוב אחרי האתר ולקנות ישירות בחנות.

פורסם

איך המטען הנייד הזה?

http://www.ebay.com/itm/VINSIC-20000mAh-Power-Bank-Dual-USB-2-1A-1A-External-Mobile-Battery-Pack-Charger-/321590986862?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item4ae051086e#shpCntId

אני יודע שהוא גדול, זה בכוונה כדי לשים אותו בתיק (סטודנט), הוא אמור לשבת טוב.

השאלה איך האיכות והאם זה באמת 20A?

They are trying to ban me...

פורסם
samsung evo 250gb ssd ב99 דולר באמזון

יותר זול ממחיר אילת בKSP

כולל מיסים ומשלוח עד הבית

ה99$ זה לא כולל מיסים ושילוח לישראל אם הבנתי נכון.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם (נערך)
ה99$ זה לא כולל מיסים ושילוח לישראל אם הבנתי נכון.

ברור

עם המשלוח והמיסים זה עדיין יוצא יותר זול מהמחיר באילת...

עוד דיל לשלוש שעות הקרובות (אבל דורש המתנה ב lightning deal waitlist)

LG G Watch הראשון שיצא ב 80 דולר (הזוי!!!)

http://www.amazon.com/gp/product/B00LGJ9JRO/ref=gb1h_img_c-2_7042_866ae24e?tag=slickdeals&ascsubtag=8e64dab7a3b545d898b84ead9b3352ec&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1K35C1MA5BW0FH40DMF5&pf_rd_i=5550342011&pf_rd_p=1990147042

עריכה אחרונה על ידי sh33p
פורסם
samsung evo 250gb ssd ב99 דולר באמזון

יותר זול ממחיר אילת בKSP

כולל מיסים ומשלוח עד הבית

כולל מיסים ומשלוח זה יוצא 134$. בערך 40 ש"ח פחות מהמחיר ב-KSP אילת.

ב-KSP מקבלים על הכונן הזה 3 שנים אחריות. גם באמזון מקבלים 3 שנים אחריות, השאלה אם היא בנלאומית והאם זה שווה את ההפרש של 40 ש"ח (בהנחה שאנחנו מדברים על KSP אילת).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בשעה 4:30 לפי שעון ישראל, באמאזון היה מבצע על כונן פלאש של סאנדיסק ultra 2, בנפח 240GB, במחיר 74.9 דולר. עם משלוח הוא יצא 90 דולר (אין מיסים עד 75 דולר, כידוע).

לזה קוראים מציאה (הכונן מקביל לsamsung evo 840).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
ב 150$ אתה קונה כונן 1T עם 128 SSD

מוצר מעניין שלא הכרתי - הטוב של שני העולמות (מהירות של SSD ונפח של דיסק). איך זה עובד? זה נראה למערכת ההפעלה כמו שני דיסקים או דיסק אחד שחלקו מהיר וחלקו איטי?

:turn-l:
פורסם
מוצר מעניין שלא הכרתי - הטוב של שני העולמות (מהירות של SSD ונפח של דיסק). איך זה עובד? זה נראה למערכת ההפעלה כמו שני דיסקים או דיסק אחד שחלקו מהיר וחלקו איטי?

עד כמה שזכור לי המערכת עושה הכך לבד.

זאת אומרת שאת הקבצים האתה משתמש בהם הכי הרבה היא מעבירה לSSD.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...