Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירים שציינתי ב-KSP הם נמוכים משמעותית. הם יעלו לאחר המבצע וגם באמזון המחיר יעלה.

אי אפשר להשוות SSD לדיסק קשיח מכני כי כל אחד נועד למטרה אחרת.

עם SSD משיגים ביצועים מעולם אחר. ברגע שתתרגל לזה, לא תבין איך היית עם דיסק קשיח מכני לפני כן.

מחשב שעולה תוך 20 שניות, וגם כשעולה שולחן עבודה אתה יכול לפתוח מה שאתה רוצה בלי שהמחשב יתקע לעוד דקה וחצי (כי גם תוכנות נטענות ברקע).

בגלל זה שווה להשקיע את ה-200 שקלים על כונן לוינדוס + תוכנות.

זה יחזיק אותך להרבה זמן עד ש-SSD יהיה באמת במחירים מגוכחים כי כרגע זה לא המצב (ללא מבצעים כמובן).

אני כבר עם ה-SSD השני שלי. אני גם משחק אז זה מאוד חשוב, שמפה נטענת ב-5-8 שניות במקום 30-40 שניות.

תמיד יהיו גרסאות חדשות יותר, מהירות יותר.... אבל המחיר תמיד יהיה בהתאם.

אתה לא תרצה לקנות את הדגם מלפני 3 שנים אלא תרצה את הדגם החדש השנה וזה יעלה בהתאם.

יש לציין שהיה ב-KSP גם את ה-V300 120GB של קינגסטון שנגמר מהמלאי מהר מאוד ברוב הסניפים.

באייבורי שיצאו עם אותו כונן בדיוק, המלאי נגמר תוך פחות מיממה והסירו אותו מהאתר.

הוא היה באותו מחיר כמו ה-128GB שציינתי, רק שהוא היה פחות טוב.

שמח שחיכיתי ולא קפצתי על ה-V300.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בהתלבטות מאוד גדולה אם להוסיף SSD למערכת כרגע, אמנם היא איטית למדיי אבל בעולם החומרה שהמחירים פשוט נגזרים כל כמה חודשים אני מרגיש שטכנולוגית הSSD עדיין טריה מדיי ומחיר של 500 ש"ח לכונן של 256GB נראה לי גבוה מדיי (ב500 ש"ח אפשר לרכוש כונן פנימי לא SSD בנפח של 2-3TB שזה פי 6 יותר זיכרון), תוספת תשלום על "מוצר חדשני" כביכול.

האם נראה ירידת מחירים בגזרת הSSD בקרוב?

כל הזמן יש.

אני קניתי לפני שנה 120 GB ב500 שקל, וזה היה במבצע.

הקטע הזה של לחכות לא באמת עובד כי תמיד יש משהו חדש.

גם מתישהו יגיע הזמן שSSD יעלה שקל לGB, אבל אז יצא משהו מהיר יותר, או שתוכל לקנות ב200 שקל דיסק קשיח של 10TB במקום 200GB של SSD.

אני רק אומר דבר אחד: מרגע לחיצה על כפתור ההפעלה ועד קריאה בפורום עוברות בערך 20 שניות, לשיקולך :twisted:

They are trying to ban me...

פורסם

מישהו ראה או שמע על מבצע טוב לכונן פלאש של 256GB בתקן mSATA?

בינתיים לא ראיתי מבצע ראוי לשמו על התקן הנ"ל, ואני צריך להחליט עד יום ראשון בסוף היום על הרכישה (יש לי מישהו בארה"ב, לכן...).

בינתיים, ראיתי רק את:

1. Crucial M550 256GB

2. Plextor M6M 256GB

כל אחד מהנ"ל עולה 150 דולר (+ 12 דולר מע"מ מקומי של ניו יורק).

אשמח להפניה כל כונן טוב מבית טוב ובמחיר טוב. בינתיים נראה שיש חגיגות רק בגזרת התקן הרגיל שבגודל 2.5".

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
מישהו ראה או שמע על מבצע טוב לכונן פלאש של 256GB בתקן mSATA?

בינתיים לא ראיתי מבצע ראוי לשמו על התקן הנ"ל, ואני צריך להחליט עד יום ראשון בסוף היום על הרכישה (יש לי מישהו בארה"ב, לכן...).

בינתיים, ראיתי רק את:

1. Crucial M550 256GB

2. Plextor M6M 256GB

כל אחד מהנ"ל עולה 150 דולר (+ 12 דולר מע"מ מקומי של ניו יורק).

אשמח להפניה כל כונן טוב מבית טוב ובמחיר טוב. בינתיים נראה שיש חגיגות רק בגזרת התקן הרגיל שבגודל 2.5".

מה לגבי זה:550 שח עם משלוח עד הבית.

יש עוד כמה דוגמאות אך ללא משלוחה לארץ הקודש.

פורסם

יש פה אתר גרמני שמוכר את הCrucial M550, ב92 אירו ליחידה, סה"כ 2 יח' כולל משלוח דרך DHL הגרמני יוצא 209 אירו (כאלפייה). זול בכ250 ש"ח מכל אתר אמריקאי אחר שבדקתי.

http://www.computeruniverse.net/en/products/90546616/crucial-ssd-m550-series.asp

השאלה היא האם מדובר בשילוח DHL בלדרות או בDHL הגרמני ה"עממי" שעובר לידי דואר ישראל כשמגיע לארץ? אני שואל בגלל העמלות שלהם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לגבי הssd יש בקייאספי באותו המחיר כונן של קרוסאיר שאמור להיות מהיר יותר. מישהו יודע אם אחד משני הכוננים מומלץ? אני גם רוצה לקנות

פורסם

^ לגבי הקרוסאיר, באמזון יש תגובות שליליות עליו. לכן נמנעתי ממנו וביותר זול יש את הTRANSCEND שעליו כן יש ביקורות טובות ונתונים די מרשימים.

פורסם

ומה לגבי כונן קשיח רגיל לא SSD של 2-3TB? תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אולי הוזכר, מוצרים לבנים של BSH (בוש, סימנס, קונסטרוקטה) מוצעים למכירה בהנחות משמעותיות ברשתות הגדולות.

מי שמחפש לקנות תנור, מכונת כביסה, מייבש וכו' זו הזדמנות באמת טובה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אולי הוזכר, מוצרים לבנים של BSH (בוש, סימנס, קונסטרוקטה) מוצעים למכירה בהנחות משמעותיות ברשתות הגדולות.

מי שמחפש לקנות תנור, מכונת כביסה, מייבש וכו' זו הזדמנות באמת טובה.

סתם מסקרנות, כי כרגע זה עוד לא אקטואלי, זה קשור לBLACK FRIDAY? משמע, ניתן לצפות שבשנה הבאה יהיה אותו הדבר :)?

פורסם

^ אתה יכול ללכת לסניף תל אביב, להזמין ולשלם, והם יביאו את זה מסניף חיפה למשל

ואז יתקשרו אליך או ישלחו SMS כשזה יגיע לסניף...

לגבי הקורסאיר, כתבתי שיש לו ביקורות לא טובות באמזון.

לא הייתי הולך עליו וגם מחיר גבוה יותר.

פורסם
לפני שאני מביא לך דוגמאות נוספות למה דווקא אותם.

כי המחיר גבוהה?

שמעת את האוזניות האלו?

נעזוב את החידון קבל v moda m80 אגב הן פתוחות לא סגורות.

ב-590 שח עד הבית!!! מחיר פסיכי רוץ לקנות ה jbl ישמעו כמו רדיו טרנזיסטור לידם.

תתחדש

(הפסקתי לחפש ברגע שראיתי אותן)

אפשר לדעת איך הגעת לסכום של 590 ש"ח? דרך אתרי השילוח הסכום יוצא גבוה יותר אז אשמח להסבר..

בהחלט עושות רושם טוב האוזניות האלה..

• תוכן חדש...