Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב אמין עד 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה1.5 חלשה לכביש הרר,אבל יצא לי לנסוע על ה1.8 לא רעה בכלל,אבל איני בטוח שבתקציב שלך היא נגישה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה1.5 חלשה לכביש הרר,אבל יצא לי לנסוע על ה1.8 לא רעה בכלל,אבל איני בטוח שבתקציב שלך היא נגישה.

אני גר במישור (איזור הקריות), אני זוכר שפעם נסעתי בלנסר והיא הייתה דיי נוחה

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

חברים של ההורים שלי רכשו כזאת ליסינג 1.5,ואנחנו גרים במעלות,הבעל אומר שהרכב נוח לו אבל היא חלשה,המזדה לנטיס 2002 שהייתה להם הייתה זריזה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חברים של ההורים שלי רכשו כזאת ליסינג 1.5,ואנחנו גרים במעלות,הבעל אומר שהרכב נוח לו אבל היא חלשה,המזדה לנטיס 2002 שהייתה להם הייתה זריזה יותר.

מבחינת זריזות, אין מה לעשות, אני עם אוקטביה 1.2 tsi, אין רכב 1.6 שיהיה זריז כמוהו, אז צריך להתרגל

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
איש, אני נוהג על גיר ידני, ככה שגירים רובוטיים לא מרגשים אותי, יצא לי לנהוג על גירים רובוטיים כפולי מצמד כמו EDC וDSG, אופי הנסיעה הרבה יותר חלק, זורם ונעים.

הלוואי והגיר הייתה הבעיה היחידה ברכב. חוץ מהריקולים ותקלות בגיר, משאבת מים שהתחילה לנזול אחרי שנתיים (משהו כמו 25 אלף ק"מ), כסא נהג שלא מצליח לשמור על הגובה שלו גם אחרי פרק זמן דומה (גם אחרי ההחלפה התקלה חזרה), גיר שמתחמם בפקקים, מערכת מקורית ששבקה חיים למרות שלא הייתה הרבה בשימוש. עוד על הפרק - אבזור קמצני, מחיר קניה מופרז, בטיחות נמוכה מהמתחרות.

אז אל תעשה הכללות. זה שספציפית יש לך מזל זה משהו אחד. יש כאלו שאכלו מרורין מהרכב הזה.

העיקר לזרוק שיפניות זה הכי אמין בעולם ושצרפתיות זה פחי זבל על גלגלים.

לכל מי שיש יפניות לעומת צרפתיות יש מזל, נגדיר את זה ככה :lol:

לא צחוק מדבר איתך מנסיון עם צרפתיות לאורך 6 שנים, הצרפתיים אף פעם לא הצטיינו בשום דבר חוץ מהפיגו 308 החדשה שכולה מעותקת מהגולף.

מעניין למה רק ממך שמעתי את כל הסיפורים על התקלות בקורולה, באמת מעניין.:roll:

פורסם
לכל מי שיש יפניות לעומת צרפתיות יש מזל, נגדיר את זה ככה :lol:

לא צחוק מדבר איתך מנסיון עם צרפתיות לאורך 6 שנים, הצרפתיים אף פעם לא הצטיינו בשום דבר חוץ מהפיגו 308 החדשה שכולה מעותקת מהגולף.

מעניין למה רק ממך שמעתי את כל הסיפורים על התקלות בקורולה, באמת מעניין.:roll:

אתה מוזמן לשפוך שאני סוכן סמוי מטעם קרסו ורנו, ספק אם מישהו יאמין לך כאן לנוכח הותק שלי ולנוכח העובדה שאני גם ממליץ על יפניות כולל טויוטה כשאני חושב שהן מתאימות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עוד אחד שבא לבלבל לנו את השכל על האמינות של צרפתיות, אם צרפתיה לא אמינה כנראה שחמור החזיק אותה ולא בן אדם, כי אם בן אדם מטפל בצורה אחראית, מבוקרת ובזמן, הרכב שלו ישרת אותו נאמנה, יש לי כ"כ הרבה ניסיון עם צרפתיות ואני לא מחליף אותן לרגע, אין לך ולו שמץ של מושג במה שאתה אומר, במחירים האלה, הצרפתיות הן התמורה הטובה ביותר לכסף, בתקציב שלו אפשר לקנות מגאן 07-08 יד ראשונה או שניה מטופלת אצל קרסו, כדאי לשקול גם את זה, עדיף להמנע מסיטרואן C4 עם מנוע הטורבו או ה308 עם אותו מנוע, כדאי לחפש אוטומטית מנוע 2 ליטר, שתתן ביצועים טובים, ונוחות, וגם אבזור טוב, כולל בטיחות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בתור אחד שיש לו ניסיון עם הלנסר (צורה חדשה) מנוע 1.8, לדעתי מנוע 1.5 לרכב הזה זה משהו פשוט לא הגיוני.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תלך על SX4 בראש שקט (אם נכנס בתקציב)

רכב מצויין בעל אמינות מופלגת חסכוני יותר מהמתחרים במיוחד בשנים האלה,

נסיעה זריזה ושמחה . תא מטען גדול , סחירות טובה.

חיסרון - לא כולם אוהבים את המראה רמת חומרים בינונית בתא הנהג - למרות שתא הנוסעים כמקובל בסזוקי ישמר כחדש למשך הרבה שנים ללא רעשים או ציקצוקים.

בקיצור לא רואב מוסך אמיתי

פורסם

לי נראה שהמאזדה 3 היא אופציה טובה, לגבי הלאנסר מהדור החדש התקציב מאוד גבולי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצה הצרפתית - רנו ופיג'ו (ה 307 תהיה בחירה מצויינת!) נותנות תמורה מעולה לכסף. אין להן שוק, נכון, אבל לא בצדק, ובזכות זאת אפשר לקנות מכונית מתקדמת (ובטיחותית) יותר במחירים הגיוניים.

אני מחזק את מה שאומר דור (dorsht) - צרפתיה שטופלה היטב אמינה לא פחות מאף מכונית אחרת, אפילו טויוטה, רק מה, היא תהיה חסכונית, בטוחה ונוחה יותר. לא שווה?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב הכל נכון עד שתיפול על צרפתיה שאכלה לימון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דב הכל נכון עד שתיפול על צרפתיה שאכלה לימון.

זה יכול להיות נכון לגבי כל רכב, לימון יכול להיות רנו, מאזדה, טויוטה, פולקסווגן או פרארי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...