Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב אמין עד 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הגענו להחלטה שצריך רכב נוסף לבית.

מחפשים רכב אוטומאטי אמין שלא יראה מוסך למעט טיפולים שנתיים.

הרכב ייסע בסביבות 8k בשנה בעיקר נסיעות עירוניות וקצת בין-עירוניות.

אשתי מעדיפה רכב בגודל בינוני - סיגנון גולף.

הרכב שהכי הייתי רוצה הוא פיג'ו 307 מבחינת מחיר, גודל ונוחות נסיעה, אבל אני לא רוצה להיכנס להרפתקאות במוסכים.

הרכבים שחשבתי עליהם הם:

1. סוזוקי SX4 4 דלתות שנת 2008

2. מאזדה 3 שנת 2008/2009 מהשכרה/ליסינג

3. יונדאי i25

יש לכל אולי הצעות טובות יותר?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי inon007

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סטיגמות, סטיגמות, סטיגמות. ^

רכב במחיר מופרז ולא מוצדק, חוץ מאמינות אין לו שום יתרון על המתחרים שלו, וזה שאתה זורק משפט כמו "רכב אמין שלא רואה מוסך חוץ מטיפולים" (לא מי טיפולים), כבר מוכיח שאתה לא מבין מה אתה אומר. רכב בן 7-9 יש לו בלאי. כמה שלא תתחזק אותו טוב, כמעט תמיד יהיו בלת"מים, ולא משנה אם מדובר בטויוטה, מאזדה, רנו או פולקסווגן.

קשה לי להמאין שתמצאי יונדאי i25 בתקציב הזה, אולי יונדאי אקסנט. רכב מאוד אמין בתנאי שתוחזק כראוי (לא לקנות כאלו ששירתו בצבא. איך מזהים? מנוע 1.4, ק"מ אסטרונומי והן שרתו באלבר, בפרי או בSIXT). תחזוקה לא יקרה, רכב פשוט יחסית, אך שים לב שמדובר בעצם בתת משפחתית או סופר מיני עם בגאז'. זאת לא מכונית משפחתית (וכך גם הi25)

בסגנון הגולף (קומפקטיות 5 דלתות) שווה לבדוק אם תמצא במקרה בחריגה קטנה יונדאי i30 או קיה סיד. בעצם מדובר ברכבים זהים כמעט לחלוטין שחולקים הרבה מאוד במשותף. שתיהן מאובזרות לא רע, מנוע 1.6 חזק יחסית לקטגוריה, גיר אוטומטי סטנדרטי 4 הילוכים, תוצאות גבוהות במבחני הריסוק, אבזור בטיחותי מלא (לא מובן מאליו ברכב מ2008 - יש ABS, ESP ו6 כריות אוויר).

את ה307 דווקא לא הייתי ממהר לפסול. חפש לך אחת שמורה מאוד, יד ראשונה או שניה, שטופלה רק במוסך המרכזי או במוסכים המומלצים בפורום לצרפתיות כמו גבע, שאפט וכו', ודווקא תוכל לזכות ברכב טוב שיציג אמינות גבוהה לא פחות מיפניות.

הסוזוקי מכונית סטנדרטית למדי, אך נחשבת אמינה, בתקציב שלך אני כן מאמין שתקבל שנתון 2007-2008. שים לב שיהיה עבר השכרה או ליסינג בחלק לא קטן מהמקרים.

את המאזדה אני לא אוהב, לא חסכונית, לא חזקה, לא נוחה לי. לכן לא רוצה להמליץ עליה. יש גם לקחת בחשבון שיהיה קשה למכור עקב ריבוי מודעות ביד השניה ועקב חברות הליסינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הרכבים שציינת פה הם לא בתקציב שלך,הרבה יותר

הייתי הולך על קורולה של שנים 06-08 רכב אמין שלא רואה מוסך חוץ מי טיפולים

אתה די פזיז אם אתה אומר כזאת אימרה לא רואה מוסך,אתה יכול להתחייב לו?

וזה עוד לא דיברנו על הגיר הרובטי הגרוע בעיר.

פותח השירשור,אין דבר כזה רכב לא רואה מוסך,זה לא רכב חדש ויכול להיות שיהיו דברים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה די פזיז אם אתה אומר כזאת אימרה לא רואה מוסך,אתה יכול להתחייב לו?

וזה עוד לא דיברנו על הגיר הרובטי הגרוע בעיר.

פותח השירשור,אין דבר כזה רכב לא רואה מוסך,זה לא רכב חדש ויכול להיות שיהיו דברים.

גם רכב חדש יכול לראות מוסך, לפעמים קורה שהרכב יוצא עם תקלה מהיצרן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

נכון,אבל הסיכוי מאוד נמוך,מה גם שיש אחריות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה בבעלותי סוזוקי ליאנה שנת 2007 שהחזקתי אותה 7 שנים ללא אף תקלה, רק לשים דלק, ובנוסף יש לנו במשפחה עוד סוזוקי ליאנה שנת 2002 וגם היא ללא אף תקלה, אבל אני חייב לציין שהרכב משעמם בטירוף. השאלה היא מה אפשר לקנות עד 35k שיראה אמינות ואולי קצת נוחות

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)

קורולה 08 גיר רובוטי אבל חוסך לך אלפי שקלים בשנה רק דרושה התרגלות והרווחת רכב שלא רואה מוסך למעט מטיפולים( בתיבה יש לך אופציה ידנית בכל מקרה)

מאזדה 3 2005-2008

אקסנט 2007-2010

קיה ריו 2007-2010

שברולט קרוז 09 ' 10' (אם אתה ממש חייב נוחות)

אל תחשוב אפילו על צרפתיות הם מצטיינות במוסכים.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם
קורולה 08 גיר רובוטי אבל חוסך לך אלפי שקלים בשנה רק דרושה התרגלות והרווחת רכב שלא רואה מוסך למעט מטיפולים( בתיבה יש לך אופציה ידנית בכל מקרה)

מאזדה 3 2005-2008

אקסנט 2007-2010

קיה ריו 2007-2010

נכון, כי במוסכים של הקוריאניות/יפניות יושבים כל היום עם כוס קפה, מסתכלים אל השמיים.

פורסם

התרגלות?

צריך כדור רגיעון,תיבה שמתבלבלת,לא נעימה,לא סתם טיוטה העיפו אותה מהר מאוד.

פורסם

מאזדה 3 2005-2008

אקסנט 2007-2010

קיה ריו 2007-2010

סיפורים לך תספר למישהו אחר.

עוד אחד עם קורולה שחושב שיש לו מרצדס AMG.

הייתה להוריי קורולה רובוטית, היינו היד הראשונה, הרכב ננהג באופן נורמלי ולא קרעו אותו, טופל כמו שצריך לפי הספר במורשה ועדיין עשה בעיות, שלא נדבר על הגיר הרובוטי הלא מוצלח וההפסד העצום במכירת הרכב.

כל בעלי הטויוטות בארץ אותו דבר, חושבים שיש להם את הרכב הכי אמין בעולם.

(ואגב, כותבים הן מצטיינות ולא הם).

פורסם
סיפורים לך תספר למישהו אחר.

עוד אחד עם קורולה שחושב שיש לו מרצדס AMG.

הייתה להוריי קורולה רובוטית, היינו היד הראשונה, הרכב ננהג באופן נורמלי ולא קרעו אותו, טופל כמו שצריך לפי הספר במורשה ועדיין עשה בעיות, שלא נדבר על הגיר הרובוטי הלא מוצלח וההפסד העצום במכירת הרכב.

כל בעלי הטויוטות בארץ אותו דבר, חושבים שיש להם את הרכב הכי אמין בעולם.

(ואגב, כותבים הן מצטיינות ולא הם).

ומה איתך מה עם הסיפורים שלך? מה אכפת לי מה היה להורים שלך, זה לא בעיה של אפחד שלא היה לכם מזל.

אני עם הרכב 3 שנים ווואלה אני נהנה ממנו מכל רגע, אף פעם לא נכנס למוסך חוץ מריקול (טיפולים עושה בעצמי).

נכון הגיר עצמו לא מוצלח וטויטה אחרי שנה עברה לאוטומט, צריך להתרגל ואם לא הצלחת להתרגל זה כבר בעיה אישית שלך, אבל יש הרבה יתרונות חשובות כמו דלק ,אמינות,נוחות ומרחב מחייה.

לסחירות לא צריך לדאוג אם אתה לא מטפל בו ומשקיע ביופי שלו, הרבה אנשים שאלו אם אני מוכר.

פורסם

לא חבר,זה לא בעיה אישית,זאת בעיה של כיול גרוע של טיוטה,ולפי מה שכמה אנשים דיווחו פה,החלפת מצמד לא זולה בכלל!

מרחב מחיה תיתן כול משפחתית מתחרה,פחות חיסכון אבל לפחות נוסעים כמו אדם ולא עם גיר שרובוטי שמתבלבל.

נכון יש אנשים שמסתדרים איתה,אבל הם מיעוט.

פורסם
ומה איתך מה עם הסיפורים שלך? מה אכפת לי מה היה להורים שלך, זה לא בעיה של אפחד שלא היה לכם מזל.

אני עם הרכב 3 שנים ווואלה אני נהנה ממנו מכל רגע, אף פעם לא נכנס למוסך חוץ מריקול (טיפולים עושה בעצמי).

נכון הגיר עצמו לא מוצלח וטויטה אחרי שנה עברה לאוטומט, צריך להתרגל ואם לא הצלחת להתרגל זה כבר בעיה אישית שלך, אבל יש הרבה יתרונות חשובות כמו דלק ,אמינות,נוחות ומרחב מחייה.

לסחירות לא צריך לדאוג אם אתה לא מטפל בו ומשקיע ביופי שלו, הרבה אנשים שאלו אם אני מוכר.

איש, אני נוהג על גיר ידני, ככה שגירים רובוטיים לא מרגשים אותי, יצא לי לנהוג על גירים רובוטיים כפולי מצמד כמו EDC וDSG, אופי הנסיעה הרבה יותר חלק, זורם ונעים.

הלוואי והגיר הייתה הבעיה היחידה ברכב. חוץ מהריקולים ותקלות בגיר, משאבת מים שהתחילה לנזול אחרי שנתיים (משהו כמו 25 אלף ק"מ), כסא נהג שלא מצליח לשמור על הגובה שלו גם אחרי פרק זמן דומה (גם אחרי ההחלפה התקלה חזרה), גיר שמתחמם בפקקים, מערכת מקורית ששבקה חיים למרות שלא הייתה הרבה בשימוש. עוד על הפרק - אבזור קמצני, מחיר קניה מופרז, בטיחות נמוכה מהמתחרות.

אז אל תעשה הכללות. זה שספציפית יש לך מזל זה משהו אחד. יש כאלו שאכלו מרורין מהרכב הזה.

העיקר לזרוק שיפניות זה הכי אמין בעולם ושצרפתיות זה פחי זבל על גלגלים.

פורסם

מה אתם אומרים על מיצובישי לנסר שנת 2009 (הצורה החדשה)?, ראיתי שאפשר להשיג אותה ב 33k

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...