Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגיע הזמן לעשות טיפול רביעי לסיאט, ואני מחפש מוסך (מורשה) בבאר שבע. יש המלצות למוסך נורמלי ?

עריכה: יש 3 מוסכים ברע״מ, ריטס וברק...יש הבדלים? מחירים?

עריכה אחרונה על ידי mohen

אוטו-מאניה :-)

פורסם

בוודאי שיש הבדלים, אני במקרה במקור מבאר שבע ואני ממליץ בחום על ברע"מ (אם תעשה חיפוש בהיסטוריה של ההודעות שלי תראה). הוריי לקוחות שלו כבר מעל 12 שנים.

מחירים הוגנים ברוב המקרים, מקצועיות (יש שם בחור בשם עוז, נחמד מאוד, מקצועי ואמין).

גם ברק טוב, הכי חשוב זה לעשות סרק מחירים לפני שאתה נכנס לטיפול וכמובן להתמקח (בין המוסכים השונים בכל רשת יש הבדלים ובב"ש זה יתרון עצום שיש לך 3 מוסכים מורשי יבואן בניגוד להונדה או יונדאי שיש רק אחד ואז אין לך תחרות).

פורסם

עקב ההמלצה של הבחור מעלי גם אני ניכנסתי לטפל ברכב אצל ברע"מ לא השוואתי מחירים אבל מה שכן המוסך מקצועי ובחור בשם עוז ניראה אמין ביותר ובטח מקצועי והיה קשוב לכל השגעונות שלי... אני ממליץ.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ממליץ מניסיון על מוסך ארגמן בבאר שבע. הם מתמחים בסוברו אבל מטפלים בשאר הרכבים גם כן. אני טיפלתי באקסנט שלי אצלם. חיפוש קטן בגוגל ייתן לך את דרכי ההתקשרות למוסך. מניסיון, הם נותנים שירות מעולה, אחראי והמוסכניקים שלהם ממש נחמדים ואפשרי בהחלט לעמוד ליד האוטו כאשר הם עובדים על האוטו ולשאול שאלות. לעוד פרטים אתה מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...