Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר לקנות מדי ב'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מילואים בקרוב, והמדי ב' שיש לי, קטנים מדי, לא נוחים, וגם ישנים ומגעילים.

אין לי ביחידה כ"כ אפשרות להחליף אותם, וגם אין לי עצבים עכשיו לחפש אנשים ולהתחנן אליהם (זה שצריך בצבא "להשיג" כל דבר, בזמנו גרם לי לוותר על שירות קבע).

כמובן שאני יכול להגיע על אזרחי, ועשיתי את זה בפעמים הקודמות, רק שאני מרגיש מוזר עם זה, ולא קשור.

איפה יש מקום שבו ניתן לקנות מדי ב' (חולצה, מכנס)?

או לחילופין, למי יש מדי ב' חדשים במידה מ"מ 2 או מ"מ 3 ? מוכן לשלם סכום סמלי עליהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע איך זה עובד במילואים, אבל בסדיר צריכים לחפור לאפסנאות וכאלה... ומבקשים מאנשים, כן זה באסה שצריך להשיג כל דבר בצבא ואחד חותר על השני.

אבל אף פעם אל תקנה!

פורסם

במילואים מקבלים מהאפסנאות של הגדוד.המצב שלהם לא הכי הכי אבל מספקים את הסחורה

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תקנה כלום, בשביל מה? עדיף להגיע על אזרחי ושהם ידאגו לך למדים נורמליים. חוץ מנעליים הם לא יכולים לחייב אותך להביא ציוד צבאי.

חוץ מזה יש פה יתרון, עד שלא נותנים לך מדים אתה לא יכול לעבוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מעדיף לקנות, ולא לבקש ולהיות חייב אחר כך, ועוד לערסים מאפסנאות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מעדיף לקנות, ולא לבקש ולהיות חייב אחר כך, ועוד לערסים מאפסנאות

אני לא מבין.

אין באפסנאות ? אין מחסן מסודר אצלכם ביחידה ?

אין דבר כזה שאין מדי ב' למילואימניקים. זה מוצר צריכה (צבאי) בסיסי.

חבל על הכסף שלך (אם אתה כ"כ מתעקש - תשאיל ממישהו).

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה הוא רוצה מדים שיהיו פרטיים שלו, במקום להחזיר לאפסנאות כל פעם. אפשר להבין את זה.

יש כאלה שבסדיר דאגו לשמור לעצמם מדים נקיים ולא להזדכות עליהם בשחרור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין באפסנאות ? אין מחסן מסודר אצלכם ביחידה ?

פעם אחרונה שבדקתי, לא היה במידה שלי

כנראה הוא רוצה מדים שיהיו פרטיים שלו, במקום להחזיר לאפסנאות כל פעם. אפשר להבין את זה.

יש כאלה שבסדיר דאגו לשמור לעצמם מדים נקיים ולא להזדכות עליהם בשחרור.

זאת בדיוק הנקודה שלי

דווקא דאגתי לעצמי מהסדיר, אבל עברו 9 שנים מאז

פורסם

אתה מחליף את הקיימים 1ב1,ללא טובות מאף אחד,כמו כן ברוב הבסיסי גיוס אתה יכול להחליף מול האפסנאי הסדיר,לרוב הם לא עושים בעיות

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תנסה לבדוק בפשפשוק או כל מיני מקומות כאלה, יש לפעמים אנשים שמוסרים מדים, אולי תמצא מישהו שסיים מילואים או שירות קבע ונשארו לו מדי ב' מיותרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא הסתבכתי, דאגתי לאפסנאי לטרמפים בבוקר והוא דאג לי למדים :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...