Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים לסיאט איביזה ספורט 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי רכב סיאט איביזה ספורט מנוע 1400 ואני רוצה לשאול לגבי שיפורים חוקים כי אני לא מבין ממש: למשל להחליף למנרות קסנון שאלתי בחברה ואמרו לי שזה עולה 5 אלף שקל לא כולל עבודה,להנמיך תרכב גם הבנתי שקוראים לזה קיט, שיהיה רעש חמוד לאוטו כמו של אגזוז לחץ פגשתי איזה מישהו והוא אמר לי שאפשר להחליף תצנרת ושזה חוקי כי חבר שלו עשה וגם זה נותן רעש בקטנה בנאדם לפני זה שאלתי מישהו שמתעסק עם אגזוזים והוא אמר לי שאגזוז לחץ לא כדאי לי כי זה לא עובר טסט וגם לא חוקי ,וגם להוסיף לאוטו שמעבירים הילוך יהיה רעש כמו של האימפרזה של ניטרוס הכוונה וגם אם אפשר להוסיף טורבו,פורק לחץ ,פילטר פתוח מה הדברים האלה נותנים ? אני אשמח לעזרה ממכם בנושא ואיזה שיפורים יש עוד שהם חוקים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם ?

פורסם

יש לך 1400 85 כ"ס ואתה רוצה להוסיף טורבו ? איפה אתה חי ?

לפי דעתי תתחיל עם ממדבקות על הרכב, ולאט לאט תעבור למשהו יותר רציני כמו:

שמעתי שיש מערכת שמוסיפה קול כאילו יש לך טורבו, ככה ששומעים גם את הפריקה.

אגב, אתה יכול לצבוע את החזית לבוקנגרה בשחור, זה מוסיף בערך 1-2 כ"ס.

עצה אחרונה, תקנה סמלים של FR ותדביק בצד ימין מאחורה ברכב.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

mohen - כולנו היינו ילדים פעם וכולנו פתחנו שרשורים כאן או במקום אחר על שטויות שכאלה :p

דייב - חבל על המאמץ אין לך מה להשקיע בזה יותר מדי, רעש טורבו או אגזוז לחץ באמת שלא יתנו לך כלום חוץ מפאדיחות, אתה יכול לעשות התקדמות קוסמטית פה ושם, לגבי קסנון גם לא יודע אם זה חוקי בכלל

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
יש לך 1400 85 כ"ס ואתה רוצה להוסיף טורבו ? איפה אתה חי ?

לפי דעתי תתחיל עם ממדבקות על הרכב, ולאט לאט תעבור למשהו יותר רציני כמו:

שמעתי שיש מערכת שמוסיפה קול כאילו יש לך טורבו, ככה ששומעים גם את הפריקה.

אגב, אתה יכול לצבוע את החזית לבוקנגרה בשחור, זה מוסיף בערך 1-2 כ"ס.

עצה אחרונה, תקנה סמלים של FR ותדביק בצד ימין מאחורה ברכב.

באמת שלא מבין את התגובה המתנשאת והמגעילה הזו.

מגיע אדם שאומר בפירוש שהוא פחות מכיר את המונחים ואת משמעותם - ומגיע להתייעץ בפורום רכב.

במקום לקבל תגובה עניינית ורלוונטית - מקבל את התגובה הזו.

:bad-word:

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם
באמת שלא מבין את התגובה המתנשאת והמגעילה הזו.

מגיע אדם שאומר בפירוש שהוא פחות מכיר את המונחים ואת משמעותם - ומגיע להתייעץ בפורום רכב.

במקום לקבל תגובה עניינית ורלוונטית - מקבל את התגובה הזו.

:bad-word:

אוי נו קצת הומור.

עם קצת חיפוש בסיסי לפני קניית הרכב הוא יכל לדעת שאי אפשר להוסיף טורבו (או לא משתלם) לרכב הזה.

היה צריך לקנות יד 2 FR ואז אולי להתחיל לחשוב על שיפורים.

רעש של ניטרוס ? טוב נו הגיוני סך הכל.

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...