Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 12K בערך,

אני מחפש רכב ידני מעל שנת 2000, שיהיה ספורטיבי (יותר במראה, אבל שיהיה אפשר להרביץ איתו טיפה),

אני כרגע עם יונדאי גטס ידנית מנוע 1350 והיא ממש עגלה ולא כיפית לנהיגה..

מישהו משהו?

איך פיאט פונטו?

תודה

פורסם

בתקציב הזה לא תמצא משהו ספורטיבי, עדיף לחסוך עוד ולהשאר כרגע עם הגטס,

כי הפונטו אמנם רכב טוב אבל אתה לא תחווה שדרוג מבחינה ספורטיבית כי זה לא רכב ספורט.

יש רכבים כיפים לנהיגה כמו פיג'ו 106 אבל לא יודע עד כמה זה כדאי.

פורסם

בתקציב הזה אתה תתקשה להיות בררן כזה.

אתה צריך לוודא שיש לך תזרים שוטף לתחזוקה ולהתמקד במכונית שטופלה באהבה גדולה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

או 106 או פונטו HGT, אבל בשביל פונטו במצב טוב תצטרך עוד כמה אלפים.

ו106 לא מעל שנת 2000.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם תוכל למתוח את התקציב שלך בכמה אלפים, תוכל לקנות 206XS 110 כ"ס.

זה אוטו נחמד, זריז ועם הגה שמרגיש לא רע בכלל.

כבונוס, הוא נוח ויחסית חסכוני בדלק.

לפי יד2 נראה שמחיר קניה לרכב במצב סביר הוא בערך 12-14 אלף, תוסיף עוד כמה אלפים ליישור קו איכותי.

פורסם

תודה לכולם..

פפ, אני מתחיל להתייאש

בדקתי כמה 206XS 90 כ"ס, אבל הן קרועות..

אין אפילו רכב שסתם יהיה יותר מוצלח ושנראה קצת יותר טוב מגטס?

פורסם

^ אתה מדבר על הירוקה או הצהובה ? הצהובה נקנתה ע"י אחי הגדול :-P

לפות"ש אם תוכל להתגמש קצת למעלה בתקציב יוכלו להיכנס לך כמה פונטו HGT בודדות

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם (נערך)

דיברתי על הירוקה. אני לא יודע באיזה מצב הרכב, אבל שווה בדיקה אני חושב.

לפותח השרשור, לרכב 'ספורטיבי' דיי ישן כדאי שתהיה מוכן להוצאות נלוות, אפילו מעבר ליישור קו הראשוני שתבצע כי כמעט בטוח שיצוץ כל פעם משהו חדש ולא צפוי.

אם סך כל התקציב שלך הוא 12 אלף, וזה כולל גם את התקציב ליישור קו ראשוני הייתי ממליץ לחשוב מחדש ולבדוק האם תוכל לעמוד באחזקה של כזה רכב.

עריכה אחרונה על ידי The Coolest
פורסם
תודה לכולם..

פפ, אני מתחיל להתייאש

בדקתי כמה 206XS 90 כ"ס, אבל הן קרועות..

אין אפילו רכב שסתם יהיה יותר מוצלח ושנראה קצת יותר טוב מגטס?

מבלי לזלזל אבל תהיה מציאותי? מה אתה מצפה למצוא בתקציב כזה? אימפרזה טורבו שהיתה אצל זקן יד ראשונה עם ק"מ בריצפה שטופלה במוסך מורשה בלי שריטה ועוד תימכר מתחת למחירון? הרי כמעט כל הרכבים בתקציב הזה קרועים ואתה מחפש רכב מבוקש מאוד אז מן הסתם המשימה הרבה יותר קשה.

עצה שלי כדי שלא תצא בנזק על יישור קו של הרכב הבא והפסד כסף במכירה של הרכב הזה- תחסוך עוד 15-20 אלף לפחות, תמכור את הגטס ואז אולי יהיה על מה לדבר.

סבלנות והרבה היא מילת המפתח.

פורסם

מה עם רנו מגאן קופה? חשבת עליה?

נראה ספורטיבי, אפשר להרביץ איתו יותר מהגטס. הפונטו בטח לא ספורטיבית.

בתקציב שלך שנתון 2002-2004 אבל תדע שרובן יהיו קרועות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אם היינו מציירים גרף תחזוקה של רכב ישן (וספורטיבי בפרט) היינו רואים יחס הפוך בין עלות הקנייה לעלות התחזוקה. ככל שהרכב זול יותר כך הוא יעלה יותר לתחזוקה. רכב ספורטיבי כשמו כן הוא, מושך צעירים שרוצים לקבל ביצועים, וזה אומר שרכב ישן עבר התעללות כזו או אחרת בחייו, סבל מהזנחה ותחזוקה לקוייה ולכן היום נמכר במחיר נמוך. מי שיאכל את כל הח*א של הבעלים הקודמים וההזנחה הוא... אתה.

אם יש לך תקציב מינימלי ומשכורת רעב אל תקנה רכב ספורטיבי. תישאר עם הגטס לעוד כמה שנים עד שתוכל לרכוש רכב נורמלי, שנמצא איפשהו על הגבול בין רכב אמין ומטופל לרכב שאינו ישן מדי. לא סתם הרכבים האלה עוברים כל כך הרבה יידיים, הרבה אנשים מגלים שפשוט אין להם כסף להחזיק מכונה כזו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה על התגובות,

מה לגבי רנו קליאו BII ידנית? לא ספורטיבית אבל נראית נחמד.. יש לי בעיה עם הגטס, עם כמה שאני לא אוהב את הרכב הזה אם לא הייתה ברירה לא הייתי מחליף אותו כי בסה"כ הוא מאוד אמין ומעביר אותי ממקום למקום בשלום.. לא בכיף , אבל בשלום

פורסם

תקציב בעייתי לספורטיבית.

לדעתי תשאר עם הגטס. לוקח אותך ממקום למקום זה מספיק טוב.

תאמין לי אם תקנה רכב עכשיו בסכום הזה , זה יהיה פחות אמין, והרבה מוסכים..

• תוכן חדש...