Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ או רכב משפחתי (7-8) מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה נואשת ....כל כך הרבה דעות .

נראה לי שיש המון אנשים שמתחבטים בשאלה הזו ...

1. אולי ג'יפ 7 מקומות או בכלל רכב משפחתי ..

2. ייתכן שכדאי לקחת רכב משפחתי זול מבחינת המחיר אבל אחזקה יקרה בדלקוכו'.. המחיר ויקר בדלק .. (מאזדה mpvקרייזלר וכדומה עד לסכום של 30.000) ובעודף לקנות רכב קטן טוב ...המשפחתיבעיקר בתוך העיר, והקטן לנסיעות עבודה .

אם זה ג'יפ משפחתי :קאיה סורנטו ?היונדאיאותו דבר אז זה לא שיקול,

תקציב עד 150-170 אש"ח.

צרכים: 7 מקומות, צריכת דלק אנושית,אמינות ורצוי גם תא מטען הומניטרי...

תודה מראש.

פורסם

דרושה יכולת שטח אמיתית ? או רק שבילי קק"ל מהודקים ? (כי גי'פ מגיע עם תחזוקה יקרה יותר)

נסועה שנתית ? מתוכה כמה נסיעות בתפוסה מלאה (7) ?

פורסם

אם אתה לא הולך לבלות בשטח עדיף לוותר על ג'יפ (אחזקה יקרה יותר ביחד עם נוחות נסיעה פחותה),

בתקציב הזה אתה יכול לרכוש שברולט אורלנדו דיזל חסכונית יחסית ונעימה לנסיעה, קארנס חדשה וכו'

בכל מקרה כמה ק"מ אתם עושים בשנה? חובה 8 מקומות (ואז אין הרבה רכבים שעונים לדרישות)? בכל מקרה אתם מחזיקים 2 רכבים?

פורסם

התקציב העומד לרשותך מכובד ובהחלט מספיק כדי לקנות רכב שיענה על צרכייך, לפחות כל עוד מסתפקים ב7 מושבים.

במידה וקניית רכב שני היא אך ורק כדי לצמצם את הוצאות הדלק, במקרה הזה, אני לא חושב שזה מוצדק.

יש מספר רכבים בעלי 7 מקומות, מודרניים, נוחים, בטוחים בעלי צריכת דלק סבירה (פיז'ו 5008, שברולט אורלנדו ועוד) וגם אחת עם צריכת דלק מעולה (רנו גרנד סניק דיזל).

הבעיה מתחילה כשצריך לקחת 7 נוסעים עם ציוד, כי ברכבים הללו כמעט ולא נשאר בגאז' כאשר מושבים 6-7 פתוחים, זה לא נורא אם אתם לא מרבים לסוע בתפוסה מלאה שדורשת גם הרבה מטען, ובפעמים המעטות שיש צורך אפשר להשתמש בגגון/צ'ימיגג וכו'.

בתקציב העומד לרשותך תוכל לרכוש כאלו חדשים, ואפילו להישאר עם עודף.

מעליהם יש קבוצת מיניוואנים גדולה יותר כמו פורד גלאקסי וקיה קרניבל, אותם אינני מכיר מספיק טוב.

פורסם

אני מבין שיש לך ילדים, לכן בתקציב כזה הייתי בודק את הקארנס, מבחינת בטיחות שמעתי עליה ביקורות טובות עם 5 כוכבי ריסוק.זה רכב מרווח מאוד ביחס לקטגוריה ולכן גם מאפשר נוחות טובה בכל המושבים. מתאים לדרישת התקציב שלך ואם תרצו אולי ישאר לכם באמת עודף לרכב נוסף יד 2 :)

פורסם (נערך)

תודה על העזרה ... את האורלנדו לא אהבתי..

קיה קארנס נראה לי פחות מושכת ... לא עדיף את הסורנטו ?מה ההבדל ביניהם.

מוותר על התענוג של רכב חדש כדי לא לממן את הירידת ערך...

אני מחפש ג'יפ לייט לשבילי קקל ומעט יותר אם בא לי .

רקסטון בא בחשבון?מומלץ ?אאוטלנדר התאכזבתי, ניסן צפוף מאחורה.

עריכה אחרונה על ידי נועם99
פורסם

לא קריטי 7 מקומות אבל 6 יהיו בתפוסה בעז"ה.... הבגאז' הבנתי שצריך להתפשר נשתמש בגגון .

לגבי תחזוקה של ג'יפ כמו הקאיה/רקסטון לא נראה לי עלות יקרה יותר, אשמח לדעת אם יש לי טעות.

פורסם (נערך)

ג'יפ לייט מרווח ויחסית חסכוני ב170 אלף אכן יהיה סורנטו דיזל 2012. עם 4 ילדים ומושב אחד מקופל יהיה בגאג טוב. אך כמו שכתבו מעלי תבדוק עלויות ביטוח, אגרת טסט וכו'

אכן צמיג סביר למשפחתית עולה 350 ש"ח כאשר צמיג לסורנט 550.

פרט לכך סורנטו 2012 יהיה באחריות מלאה עד שנה הבאה ומנוע גיר עד 2019. לדגמי הדיזל 2.2 יש ביקוש חזק מאז שיצאו לשוק. יש גם יונדאי סנטה פה תאום ששווה בדיקה

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

עזרה נואשת ....כל כך הרבה דעות .

נראה לי שיש המון אנשים שמתחבטים בשאלה הזו ...

1. אולי ג'יפ 7 מקומות או בכלל רכב משפחתי ..

2. ייתכן שכדאי לקחת רכב משפחתי זול מבחינת המחיר אבל אחזקה יקרה בדלקוכו'.. המחיר ויקר בדלק .. (מאזדה mpvקרייזלר וכדומה עד לסכום של 30.000) ובעודף לקנות רכב קטן טוב ...המשפחתיבעיקר בתוך העיר, והקטן לנסיעות עבודה .

אם זה ג'יפ משפחתי :קאיה סורנטו ?היונדאיאותו דבר אז זה לא שיקול,

תקציב עד 150-170 אש"ח.

צרכים: 7 מקומות, צריכת דלק אנושית,אמינות ורצוי גם תא מטען הומניטרי...

תודה מראש.

בוא נעשה סדר - מה בא לך ולאישתך? משפחתית טובה (המאזדה שהצעת יכולה להיות נחמדה מאוד) או ג'יפ?

הרבה פעמים אני יודע שהאישה מתה על ג'יפ (מעולם לא הצלחתי להבין מדוע), זה עושה להן את זה רכב גדול וגבוה

במקרה הזה, הסורנטו תהיה בחירה טובה, זה רכב יפה, נוח, עושה את הוואו. 7 מקומות וממה שאני מכיר זה רכב אמין.

• תוכן חדש...