Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין שהרכב לא נסע בכלל בין טסט לטסט(חצי שנתי)עקב כמה בעיות מכניות שחייבו אותי בהזמנת חלקים מארה"ב ובנוסף גם מחסור במזומנים וזמן פנוי להתעסקות עקב התחיבויות קודמות ולחץ בעבודה ולא בשל מד ספידומטר/קילומטרא'ז תקול.האם במעמד הטסט בזמן שהבוחן רושם את מס' הקילומטרים שכרגע יש ברכב ומבחין שהוא לא השתנה מהרישום הקודם(מהטסט הקודם לפניי חצי שנה)יכול לעשות לי על כך בעיות ולסרב להכניס את הרכב למסלול הטסטים ?

הרכב הינו קמארו ישנה (עדיין לא אספנות)שגם ככה לא רכב יומיומי ומשרת אותי בעיקר לסופיי שבוע.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

רק הנסיעה מהמוסך למכון תזיז את המד מרחק ואם זה לא מספיק אז אפשר לנסוע איתו לסיבוב.

לי פעם אחת יצא שנסעתי רק 150 ק"מ בין טסט לטסט ולא דיברו איתי בכלל. נראה לי שהם מבינים שרכבים כאלו לא נוסעים הרבה.

פורסם

ספידומטר לא עובד הינו סיבה להכשלה בטסט.

אם הספידומטר לא עובד לא תדע באיזו מהירות אתה והאם מהירותך כחוק.

לכן - אם הספידומטר לא זז בכלל - כן, זו סיבה!

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

לדעתי לא יכשילו אותך בטסט.

מניסיון אישי שלי עם גולף מודל 90 שכבר כעשור הקמ" בשעון תקוע על 139000, מן הסתם הרכב עשה הרבה יותר ובכל טסט המספר נרשם אותו הדבר ולא העירו לי על זה אף פעם!

אני יכול גם להעיד על הרכב של אחותי מאזדה 626 לפני שהגיע לאחותי היה שייך לדודה שלי והיא שלחה אותו לטסט דרך המוסך.. ובטעות הרכב נרשם עם 315000 קמ" שהלכתי לעשות טסט אחרי שנה הוא היה סך הכל עם 205000קמ", שהסברתי לבוחן שזה לא יכול להיות הקמ" הוא הסביר לי שזה לא מעניין אותו מה רשום בטסט הקודם אלא רק מה שיש בשעון!

בהצלחה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

רק לשם הבהרה,כפי שכבר ציינתי בהודעה הראשונה המד ספידומטר/קילומטרא'ז תקין ועובד מצוין כשהרכב בנסיעה/תזוזה, אך במקרה שלי הרכב לא זז בכלל ממקומו(בחניה)מיד לאחר הטסט הקודם בשל בעיות מכניות ואחרות ,

וכפי שכבר הגיב פה אחד החברים אז אכן הקילומטרא'ז בשעון זז קילומטרים בודדים מהמכון טסטים/מוסך ועד הבית אך לא מעבר לזה בחצי השנה שחלפה מהטסט הקודם.

אין כמו קמארו עצבנית

• אחראי פורום
פורסם

עם הסוד הייתי מגיע לטסטים עם תוספת קטנה מאוד לקמ״ז, חוץ מהבעת פליאה של הבוחן לא היה שם כלום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...