Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטור אחד שמאוד נהנה מהסיטרואן קסרה שלו והיא מתה לפני יומיים(הלך מנוע אבל עדיין נוסעת איך שהוא) C4 2009-2010 זה רכב שכדאי לי לחשוב?אוטומטי או טיפרטוניק?

אומנם היו לי שני סיטרואנים ברציפות שנתיים ZX ואחר כך 5 שנים קסרה ושניהם הייתי מאוד מרוצה! אבל כל פעם שאמרתי אולי אני יקח את C4 כל העולם הזהיר אותי שאני מחפד אפילו לנסות...

נכנסתי לשיחה אם כבר מדברים על C4 פה :)

פורסם
אם יש דוח שמאי ורואים מה ירידת הערך שהייתה ומה בדיוק עשו אז לא צריכה להיות בעיה בהנחה שזה מה שאמרו במוסך ואין פגיעות שילדה.

קניתי בעבר רכב מבחור מבוגר פדנט שמישהו פגע לו בדלת כשהרכב היה חדש.

היה יותר זול להחליף דלת מאשר לשפשף את הצבע ואז לעשות צבע יסוד ובסוף צבע חדש + לקה.

זה לא מעיד שום דבר על המצב המכאני של הרכב.

הם לא תבעו את הביטוח לכן לדעתי לא יהיה גם דוח שמאי. עדיים לא לקחנו לבדיקה אז אני לא יודעת אם יש פגיעה רצינית יותר.

אם היה פגיעות שילדה זה היה אמור להופיע באיזה אופן בהיסטוריית טיפול של הרכב?

פורסם

אם הייתה פגיעת שילדה והוא תיקן במוסך מורשה אז יהיה כתוב משהו בסגנון של ריתוך / הלחמה בקורת אורך / רוחב או בפח האחורי.

אם הייתה פגיעת שילדה והוא תיקן מחוץ למוסך מורשה ובחר להעלים את זה אז לא תוכלי לדעת, אלא אם תקחי את הרכב לפחח שיבדוק ויאשר שלרכב אין פגיעת שילדה.

אם הרכב נראה לך, אז לכו לפחח או בעל מקצוע שאת סומכת עליו, אפשר לתת לו בין 50 ל 100 ש"ח שיעיף מבט, על תאונות שילדה אפשר לעלות תוך 2 - 3 דקות, זה לא קשה. יכול להיות שאפילו לא יבקש כסף בשביל זה.

אם פחח מאשר לך שאין פגיעת שילדה, אז אפשר להתקדם לבדיקה במכון או אצל אורן בחולון שגם התחיל לפרסם שהוא עושה בדיקות לפני קניה.

חלק מהשרשורים שנפתחו פה הראו שגם מוסך גבע עושה בדיקות עם סורק תקלות לפני קניה ונותן חוות דעת כללית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...