Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מצאנו C4 שנראית לנו, שנת 2008.

נראה לי שבדיקה במכון רגיל תתן את הכסתחים הרגילים והייתי רוצה ללכת למכון בדיקה בדגש על הגיר שיכול להיות בעייתי בדגם הזה.

מה הייתם ממליצים לעשות? לאן ללכת? אגב- הרכב טופל לפי הספר במוסך מורשה.

תודה.

פורסם

מציע לקחת אותה למכון בדיקה ולאחר מכן לבדיקת מחשב ותמחור ליקויים במוסך מתמחה. באיזה אזור אתה נמצא?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

במרכז יש לך מספר מוסכים שמתמחים בצרפתיות, שאליהם מומלץ לגשת. או למכון גירים טוב.

מבחינת עלויות, מכון בדיקה בד"כ גובה 400-500 ש"ח לבדיקה. במוסך בעיקרון גובים על זמן עבודה, לדעתי זה יכול לצאת סביב ה-200.

פורסם
תודה, וזה את..:wink:

אני נמצאת באזור המרכז. כמה צריך לעלות לי סיפור כזה של שתי בדיקות כמו שהצעת?

מתנצל. יש לי ניסיון חיובי עם מ.מ.מ. בבני ברק כמכון בדיקה ועם מוסך ליטל בת"א שהינו מורשה פיג'ו סיטרואן מקצועי מאוד, בעל שירות מעולה ומחירים סבירים בהחלט. הערכת העלויות של קודמי הינה מדויקת לטעמי.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תודה לכולם.

רוצה להתייעץ איתכם לגבי משהו- מי שהראה לנו את הרכב אמר שחוץ מטיפולים שגרתיים הוא לא ראה מוסך ולא היו איתו שום בעיות, לא חשמל לא כלום מעולם.

התקשרתי לאחד ממוסכים המורשים של סיטורואן וביקשתי לדעת על מצב הרכב. הפקידה המאוד נחמדה אמרה שאסור לה להגיד יותר מדי, אבל בעקרון הרכב טופל טיפולים שגרתיים במוסך מורשה, אבל היו גם עוד דברים והיא די רמזה שהרכב עבר תאונה ("שאלתם אותו על תאונות, נכון?").

הופתעתי כי המוכר היה נראה לי סופר אמין וגם עשיתי עליו חיפוש בגוגל והוא לא איזה סוחר רכב.

בנוסף, הוא אמר שמוכן לחתום שהרכב לא עבר תאונות ואין פגיעות שלדה.

נורה אדומה אחרת- המוכר אינו בעל הרכב- אבל שני בעלי הרכב עם אותו שם משפחה שלו והוא אומר שהם ההורים שלו ושמתוך נוחות רשמו את הרכב על שמם.

האינטואיציה אומרת לברוח ולחפש אוטו אחר (כי כנראה שהוא שיקר לגבי התאונות) , אבל אולי מדובר בתאונה לא רצינית או רק פחחות ואפשר להוריד אותו במחיר?

על הנייר הרכב עם נתונים מאוד טובים.

מה דעתכם?

פורסם

יותר מדי נורות אדומות.

לגבי הבעלות שהוא טוען שהרכב על שם ההורים, תדרשי לראות תעודת זהות ובדקי את אימות הנתונים. אבל גם אז דרושה זהירות.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

לא כל תאונה מחייבת התייחסות. חלקן סתם מרגיזות אבל לא משפיעות על הרכב. יכול להיות שהפקידה התכוונה שצריך לבדוק הכל.

הרכב בן 6 שנים כ שיש סיכוי שגם אם היתה תאונה היא לא טופלה במוסך רשת.

בקשי מהמוכר לחתום שאם היתה תאונה מהותית הוא ישא בעלות הבדיקה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
יותר מדי נורות אדומות.

לגבי הבעלות שהוא טוען שהרכב על שם ההורים, תדרשי לראות תעודת זהות ובדקי את אימות הנתונים. אבל גם אז דרושה זהירות.

אם הם ההורים אז שמם יופיע בתעודת הזהות שלו..

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אם הם ההורים אז שמם יופיע בתעודת הזהות שלו..

נו?

אז למה הצעתי לדרוש ת.ז? איך הוא בתמונה?:lol:

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם (נערך)

אוקיי, אז קיבלתי פירוט של היסטוריית טיפולים- החליפו אחת מהדלתות האחוריות ועבודת פחחות וצבע. כל זה נעשה במורשה. האם זה קריטי לדעתכם או שאפשר לחיות עם זה?

חוץ מזה הרכב טופל כמו שצריך.

לגבי הבעלים- העניין עם ת.ז הובהר והשמות של ההורים אכן מופיעים בת.ז שלו.

מה אתם אומרים, יש מה להמשיך?

כמה אתם חושבים שכדאי להוריד במחיר בעקבות החלפת דלת?

עריכה אחרונה על ידי DEBI1982
פורסם

אם יש דוח שמאי ורואים מה ירידת הערך שהייתה ומה בדיוק עשו אז לא צריכה להיות בעיה בהנחה שזה מה שאמרו במוסך ואין פגיעות שילדה.

קניתי בעבר רכב מבחור מבוגר פדנט שמישהו פגע לו בדלת כשהרכב היה חדש.

היה יותר זול להחליף דלת מאשר לשפשף את הצבע ואז לעשות צבע יסוד ובסוף צבע חדש + לקה.

זה לא מעיד שום דבר על המצב המכאני של הרכב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...