Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי סיוויק 2002 דגם ES.

מכסה הבגאז' שלי לא מתרומם כמו שצריך, אלא ממש צריך ללוות את המכסה עד לחלון האחורי על מנת שיישאר פתוח, אחרת הוא נופל חזרה מפאת כובד משקלו.

אני יודע שצריך להיות קפיץ כלשהו שברגע שפותחים את המכסה הוא מרים אותו למעלה בעדינות.

בצילום רואים את החלק הפנימי של מכסה הבגאז'.

זה חשוב לי כיוון שאשתי עם תינוק וזה יעזור לה מאוד להכניס את העגלה ביתר קלות.

תודה מראש לעוזרים :)

1.jpg2.jpg

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם (נערך)

ואם לא מדובר בבוכנות, אז בתמונות שלך יש 2 מוטות שחורים שרצים לכל האורך ויוצרים צורה של X ביניהם.

תעקוב אחריהם ותשים לב מאיפה אחד מהם השתחרר. נסה להבין איך המנגנון הזה בנוי.

אם לא הולך, תצלם את הקצוות שלהם. לא רואים את זה בתמונות.

קרה לזוגתי בסובארו כשהיא העמיסה את הבגאז' בצורה מטורפת עד שאחד המוטות האלה השתחרר מהמקום.

עריכה:

1337424d1389626146-civic-2000-trunk-diggy-lid-fells-down-untitled.jpg

1338240d1389722833-civic-2000-trunk-diggy-lid-fells-down-trunk.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אסף, קלעת היטב. מדובר בשתי מוטות שיוצרים צורת X.

לבקשתך, מצורפת תמונה. אשמח מאוד לשמוע כיצד לפתור את הבעיה

10.jpg

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

הצד הזה נראה תקין, מה לגבי הצד השני?

ואם תוכל גם לצלם את נקודת המפגש בין 2 המוטות, קליפס אפור שניתן לראות בתמונות הראשונות שהעלית.

Stay Dirty

פורסם

מישהו יכול לאמת איך פועל המנגנון?

האם מדובר במוטות פיתול?

ז"א עצם הסגירה או הפתיחה גורמים לפיתול במוטות שמונעות מתא המטען להיפתח ללא התנגדות או להיסגר ללא התנגדות?

פורסם

מוזר, זה נראה במקום.

הבעיה החלה פתאום או שקנית את הרכב בצורה הזאת?

בכל מקרה נסה להגביר את הלחץ על המוטות ע"י הזזה שלהם לגומה השניה. מהגומה הצהובה לאדומה לפי השרטוט:

gtjqzmmxzu3k.jpg

Stay Dirty

פורסם

ניסיתי לבצע את ההעברה שהצעת עם פלייר עם כח סביר ולא הצלחתי, מה שאומר שצריך להפעיל הרבה כח ואני מפחד לשבור.

כך שהפתרון המסתמן הוא ללכת למוסך הונדה באשדוד. כמה לדעתכם עלול לעלות טיפול שכזה?

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

בסוף הצלחתי להעביר את המוטות למיקום שאמרת, אך הבעיה לא נפתרה. כנראה שמוסך מורשה הונדה יידע מה לעשות. מה עלוץ הטיפול של דבר כזה?

ותודה על כל העזרה :)

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

אני מניח שאתה עובד על הקפיצים האלה מכוון תא המטען, כשהדלת פתוחה. העצה שלי אליך היא:

נסה לעבוד על הקפיצים האלה כאשר הדלת סגורה, גישה מהמושב האחורי כאשר המשענת הגדולה מקופלת, או שתיהן. עם תאורה מתאימה (אור יום או מנורה טובה). כך תעבוד על הקפיץ במצב שאין עליו כוח.

אם תהיה לך הזדמנות להציץ מה קורה באותו דגם עם מנגנון תקין - זה רק יוכל לעזור לך. הקפיץ הזה כמעט לא מתבלה. מקסימום פלסטיקים חסרים/שבורים.

זאת לא בעיה שמחייבת מוסך מורשה. כל פחח יוכל לעזור לך, אבל גם אתה תוכל לפתור את הבעיה בעצמך, עם קצת יותר נכונות לפתרון הבעיה.

פורסם

אילי, כפי שכתבתי קודם, כבר הצלחתי להעביר את הקפיצים למיקום הסמוך אליהם כפי שאסף ציין בתמונה, אך ללא הועיל.

בתמונות ניתן לראות (לפי עיניים לא מקצועיות שלי) שהמנגנון תקין, ועל כן על פניו הכל נראה לי תקין, אבל הבעיה נשארה.

אם למישהו יש עצה נוספת שהחברים היקרים כאן לא חשבו עליה, אשמח לשמוע. במידה ולא-אגש למוסך מקצועי בתקווה שלא ישחטו אותי על דבר כזה

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

אני לא יכול לשפוך הרבה אור על העניין, לי יש ניסיון קל בלבד עם קפיצים דומים בקרוז ("שברולט") של אחי (ליסינג) שם הקפיצים האלה הרעישו והחזרתי את התומך האמצעי שלהם למקום.

אני רק טוען שהקפיצים האלה לא מתבלים (בניגוד לזרועות הדראוליות למשל) ומשהו לא יושב במקום באופן תקין, לכן נסה שנית. אולי צריך להיות לקפיצים האלה פיתול לכוון השני, אולי חסר איזשהו חלק תומך פלסטיק.

העצה המרכזית שלי היא לנסות לראות מה קורה ברכב מאותו דגם.

בהצלחה!

• תוכן חדש...