Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטים כלליים:

פורד פוקוס שנת 2011 מנוע 1.6 עם 82K ק"מ

ללא תאונות (לטענתם... נראה כמובן בבדיקה)

מחירון יד2 - 69 אלף

מחירון יד2 לאחר שקלול - כ63 אלף

בתערוכה רצו לפני התמקחות 57

הצלחנו להוריד אותם ל51 (+ טיפול שמן פילטרים ראשון חינם)

כמובן שיש התחייבות בקניה ואחריות לשנה

כשאנחנו באים לראות את הרכב השבוע, מה כדאי לבדוק וגם כששמים את הרכב בבדיקה - על מה לשים דגשים?

איפה הנקודות החלשות והיקרות של הרכב?

ובכללי איך העסקה לדעתכם?

פורסם (נערך)

האוטו קצת עגלתי בגרסת ה-1.6 (אולי אתה מודע לזה, אני אומר בכל מקרה), הייתי בודק את גרסאת ה-2 ליטר.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

הדגם החדש / רובוטי, או הישן?

5 דלתות, סטיישן, או סדאן?

רמת גימור?

השם של חברת הליסינג?

באיזה מוסך טופל?

אם דגם חדש:

האם הוחלפו גומיות בדלתות? האם הוחלפו / כויילו מצמדים?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תבדוק מה צריך לעשות בטיפול 90 אלף.. יכול להיות שהוא יקר. לא יודע לגבי הרכב הזה ספציפית אבל תבדוק מתי אתה צריך לעשות טיימינג (אם יש), להחליף סלילי הצתה, נוזל בלמים, מי קירור וכו'.

אני ממליץ לך לקחת את הרכב גם למוסך פורד שיבדקו את ההחיישנים וכל האלקטוניקה והגיר.

פורסם

ST12345 - הדגם הישן. מנוע רגיל, סדאן

רמת גימור הפשוטה ביותר של הליסינג. אין לרכב כמעט שום אבזור מיוחד

זה של חברת אלבר (אוטומאניה)

המוסך טופל במוסך מורשה של פורד בחולון

ALEX - חשבתי לקחת את הרכב לפחח לראות שאין תאונות נסתרות או בלי מכני

אתה חושב שגם בלאי אלקטרוני הוא חשוב?

פורסם
ST12345

בעיקרון זה רכב מאוד אמין ונוח. מאוד נהניתי ממנו. היה אצלי קצת יותר משנה ועשיתי עליו כחמישים אלף ק"מ. פרט לכך שהוא קצת עצל, הוא מאוד נוח, מרווח, תא מטען בריא.

אני אישית מעולם לא שמעתי על בעיות מיוחדות, אך מאחר ונרכש מליסינג, עדיף לרדת לפרטים בבדיקה כללית שלך לפני שאתה הולך למכון בדיקה:

1. וודא 4 צימגים חדשים, ותאריך ייצור של כל צמיג

2. וודא מצבר חדש באחריות של לפחות שנה אחת + תאריך ייצור מצבר

3. וודא טסט לשנה על חשבונם

4. טיפול 90 על חשבונם עכשיו, או התחייבות מראש למוסך פורד ולא מוסך שלהם

5. בדוק מצב גלגל ספייר (לא יבש, בלי בליטות, ולא מקורי בן 5 שנים שמאוד לא מומלץ לשימוש)

6. בדוק שיש משולש, ג'ק מקורי וכלי החלפת גלגל

7. בדוק הימצאות ספר רכב

8. בדוק שכל חגורות הבטיחות ננעלות כראוי

9. בדוק שהמגבים עובדים טוב

10. בדוק פעולת מזגן +וודא שכל יציאות האוויר עובדות בבורר

11. תביא דיסק מהבית ובדוק שהרדיו-דיסק תקין, ושהרדיו קולט את התחנות הסטנדרטיות

12. בדוק סמל FORD מקורי על כל חלון ועל השמשה הקדמית במיוחד (שמו לי שמשה קדמית חלופית בליסינג והיה לי רעש רוח נוראי)

לאחר כל זה, קח אותה לבדיקה במכון, אם אין תאונות והרכב תקין -זו אחלה מכונית, תתחדש!

פורסם

מדפיס ולוקח איתי לשם

אבל אם הם יגידו לי שהטיפול הבא (עוד 8000 ק"מ) הוא לא בעיה שלהם ואין חיה כזאת, או שכל עוד המצבר עובד מבחינתם זה בסדר, כנ"ל צמיגים שנניח הוחלפו לפני שנה ועדיין במצב טוב...

כלומר - השאלה שלי היא עד כמה אני יכול להתמקח ולדרוש דברים... יכול להיות שיגידו לי שאין חיה כזאת...

ST12345

בעיקרון זה רכב מאוד אמין ונוח. מאוד נהניתי ממנו. היה אצלי קצת יותר משנה ועשיתי עליו כחמישים אלף ק"מ. פרט לכך שהוא קצת עצל, הוא מאוד נוח, מרווח, תא מטען בריא.

אני אישית מעולם לא שמעתי על בעיות מיוחדות, אך מאחר ונרכש מליסינג, עדיף לרדת לפרטים בבדיקה כללית שלך לפני שאתה הולך למכון בדיקה:

1. וודא 4 צימגים חדשים, ותאריך ייצור של כל צמיג

2. וודא מצבר חדש באחריות של לפחות שנה אחת + תאריך ייצור מצבר

3. וודא טסט לשנה על חשבונם

4. טיפול 90 על חשבונם עכשיו, או התחייבות מראש למוסך פורד ולא מוסך שלהם

5. בדוק מצב גלגל ספייר (לא יבש, בלי בליטות, ולא מקורי בן 5 שנים שמאוד לא מומלץ לשימוש)

6. בדוק שיש משולש, ג'ק מקורי וכלי החלפת גלגל

7. בדוק הימצאות ספר רכב

8. בדוק שכל חגורות הבטיחות ננעלות כראוי

9. בדוק שהמגבים עובדים טוב

10. בדוק פעולת מזגן +וודא שכל יציאות האוויר עובדות בבורר

11. תביא דיסק מהבית ובדוק שהרדיו-דיסק תקין, ושהרדיו קולט את התחנות הסטנדרטיות

12. בדוק סמל FORD מקורי על כל חלון ועל השמשה הקדמית במיוחד (שמו לי שמשה קדמית חלופית בליסינג והיה לי רעש רוח נוראי)

לאחר כל זה, קח אותה לבדיקה במכון, אם אין תאונות והרכב תקין -זו אחלה מכונית, תתחדש!

פורסם

למזלך למכונית הזאת אין ביקוש מאוד גבוה, ורבות כמוה עומדות ומעלות אבק במגרשי הליסינג. בכמה מעמדי רכישה שהייתי בעצמי \ עם חבר מחברת ליסינג, בכל המקרים הם סיפקו את כל מה שכתבתי, השאלה היא מהו מחיר הרכישה (כביכול ייתנו את הכל, אבל הנחת רכישה קטנה יותר). אם נתנו לך שובר טיפול רגיל, יכולים לתת לך גם שובר טיפול גדול. צמיגים מגבים ומצבר, בדרך כלל שמים חדש במסגרת ההכנה למכירה (גם בלי שתבקש), אמנם צמיג סיני, מצבר פולטה (חיקוי של וולטה :lol:)ומגבים של 10 שקל, אבל זה עדיין חדש ויחזיק לפחות שנתיים.

לדוגמא: חבר שלי קנה מאלבר S60 שבכלל הייתה בליסינג מימוני, אבל לאחר חתימת העסקה, במסגרת מה שהוסכם, הם שלחו אותה לארז פרטיות (מוסך וולוו בחיפה), עשו לה טיפול גדול (בעצמי ראיתי חשבונית של 6500 ש"ח), וטיפלו בכל הריג'קטים ואז מסרו לו, אז אין דבר כזה שאין דבר כזה

פורסם

ראשית גילוי נאות: אני מפרסם אחת כזאת למכירה בפורום, שנת 2008.

לענינינו, היו לי כבר מס' פוקוסים. רכב מצויין ,נוח,מאסיבי, מרווח, ובעל מזגן מקפיא. לא רכב מיאוצים. רכה לנהגים רגועים.

לגבי הביקוש, המגרש מלא גם מאזדה,טויוטה,יונדאי וכו'. הביקוש הוא דווקא ממש לא פחות מרכבים אחרים. דווקא הפוקוס נותנת יופי של תמורה למחיר.

האוטו לא סובל כמעט בכלל מכל מיני שטיקים שיש דווקא בדגם החדש,ויש לי את שניהם.

מעבר לבדיקה, נתנו לך פה את כל הרשימה הרגילה של מה לוודא שיש ברכב. אני אוסיף שני דברים, האחד זה שני סטים של מפתח נוחות קפיצי, האוטו מגיע במקור עם שניים ולעיתים נותנים לך 1 משום מה....

דבר שני, תוודא שיש לך בתא הכפפות מדבקה עם הקוד של הרדיו הספציפי שלך. לאחר ניתוק מצבר, הרדיו ננעל ואתה נדרש להכנסת קוד

בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אש! תודה לכולם! למרות שכבר שילמתי מקדמה (דמי רצינות) - את הרכב אני אראה רק מחר או מחרתיים ואוכל להמשיך לרכישה עצמה

אני אומר להם שבמידה וזה לא מספק אותי והם לא נותנים לי את מה שביקשתי אני מבקש לבטל את העסקה ולקבל את המקדמה בחזרה

(מקווה שחוקית זה אפשרי חח)

פורסם

חוקית כן. מעשית הכל תלוי... בעמודי הפייסבוק של החברות האלו אפשר למצוא לא מעט אנשים שרודפים אחרי המקדמה כבר חצי שנה.... אני כרגע גם בחיפוש רכב ואני מעדיף לא לתת להם שקל לפני שאני רואה ובוחן את הרכב. כי אם אני אתן להם אז אני אהיה שבוי שלהם.

ובאמת חבל על העצבים, לא חסר רכבים בחברות הליסינג אין צורך להזמין.

• תוכן חדש...