Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סטודנטית ומחפשת רכב ראשון בתקציב נמוך, עד 10,000 שלא ישתה הרבה דלק ו יותר חשוב שלא היו בו הרבה תקלות.

ההתלבטות כרגע היא בן פינטו ספייס (elx ידני) 2001-2002 לבין יונדאי אטוס ידני 1999-2000.

קראתי הרבה המלצות על הפונטו וכשהתייעצתי עם בעל מקצוע הוא המליץ יותר על האטוס.

מה ההמלצה שלכם?

פורסם

האטוס קטנה ודי אמינה,אבל פחות זריזה מהספייס ובתקציב שלך תהיה מעט יותר ישנה,שניהם לא יקרים לאחזקה,העדיפות לספייס,אבל אם מצאת רכב אטוס בשמורה ומטופלת זאת גם אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפונטו הרבה יותר נפוצה ומצויה בשוק, ונסחרת במחירים נמוכים יותר. היא גם בטוחה יותר והמנועים המוצעים חזקים יותר מהמנוע של האטוס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל מה שנאמר מעלי נכון אבל כבעלים של אטוס מזה כ-4 שנים, מדובר בסוס עבודה עירוני, אמין ביותר, מתמרן נפלא, הרגשה של רכב מרווח מאד יחסית לגודלו, מזגן טוב ואבזור סביר.

הערה-הדגם האוטומטי לא ממש חסכוני.

אטוס או פונטו - מה שבאמת חשובזה למצוא רכב שלא קרעו אותו ושטופל ונשמר נכון ובקפדנות

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

את הפונטו תמצאי בשנתון גבוה יותר באותו תקציב.

מוסיף יונדאי גטס שהיא אמינה מאוד אבל שותה יותר דלק מהפונטו.

הייתי עם פונטו למשך 6 שנים והיא לא אכזבה אותי לשניה.

הרכב אמין, זול מאוד לאחזקה, חסכוני בדלק ונעים לנסיעה ומרווח.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
התשובה כמו שאמרו תהיה תלויית רכב ספציפי ולא תלויית דגם

תעלי פה הצעות שמצאת ואשמח לעזור

פיאט פינטו ספיס elx שנת 2001

9990 שח. מחירון 9200

מנוע:בנזין

טסט עד: 07-2015

ק"מ: 106,000

מזגן: כן

בעלות נוכחית:פרטית

בעלות קודמת: פרטית

תיאור ותוספות

תוספות: טסט לשנה אחריי טיפול גדול שכלל משאבת מים טיימינג,קלאצ'.

איך זה נשמע?

פורסם

ע"פ הנתונים המוצגים - שווה בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני ממליץ להוסיף לרשימה דיהטסו שרייד 1.5., היא נכנסת בתקציב. מדובר על רכב חסכוני למדי ואמין.

עם טיפה מיקוח או חריגה בתקציב אפשר לקנות דיהטסו YRV.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה כבר בודק נפח מנוע קטן תבדוק גם דייהטסו סיריון, חסכוני מאד , די אמין פרט לבעיית חשמל קלה בכפתורים בחלון

פורד פיאסטה: חסכוני, אמין, בעיה יחידה בשביל לפתוח תא מטען צריך להשתמש במפתח

פורסם

בפונטו את לא חייבת elx, שהוא די נדיר עם גיר ידני. אפשר בהחלט ללכת על SX למשל. ההבדל ביניהם הוא בכ"ס (ב elx זה 80 כ"ס לעומת 65, נדמה לי, בגרסאות האחרות).

הפונטו שרשמת את הפרטים שלה נשמעת בהחלט שווה בדיקה, אבל תוודאי ברשיון הרכב שאכן מדובר בדגם elx. אם לא, המחירון נמוך יותר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...