Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי באופי הלכלוך ומצב הרוח.

אם המכונית נקיה וזה רק אבק שרק אני רואה אותו: ONR ירוק כל פעם חלק נפרד ואז יבוש ועובר לחלק אחר. פעם בכמה פעמים ONR כחול אותו סדר אבל בסיום מעבר נוסף עם QD של WOLF אשר נועד לחזק את האוטם.

אם המכונית פחות נקיה - אז שטיפה רצינית לפני כל התהליך הנ"ל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה אחי, אני אקפוץ לקנות..

טכנו משהו במרכז טבריה. עוזר לך?

אם אני אזכור בסופ"ש אני אשלח לך תמונה של השפריצר.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
טכנו משהו במרכז טבריה. עוזר לך?

אם אני אזכור בסופ"ש אני אשלח לך תמונה של השפריצר.

עוזר ! תודה.

פורסם

שטפתי את הרכב היום לראשונה מזה 3 חודשים.. הג'אנטים היו שחורים אבל ה fk1000p הוכיח את עצמו - הכל ירד עם מים וניגוב קל!

בגלל הטינופת על כל הרכב הייתי צריך לעבור פעמיים בשיטה הקלאסית.

הסדר אצלי היה :

ONR pre wash

ניקוי ג'אנטים

שטיפה קלאסית עם cg citrus

החלקת חלונות עם מגבת פלסטלינה מאיביי (חיקוי אבל עובד)

צמיגים ופלסטיקה חיצונית - opti bond וגם silk shine

פנסים וחלונות עם cg glassworkz

מקלחת בבית - שמפו פינוק :-)

פורסם
אני מרסס ב-ONR מנגב עם מטלית אחת ומייבש עם השנייה ולקינוח מרסס ב-INSTANT DETAILER ומנגב.

לוקח לי בערך 15 דקות .

מה זה INSTANT DETAILER?

פורסם (נערך)

זה יחסית הרבה חומר. מישהו רשם שהחומר הזה מחזיק לו שנים. לפי החישוב הזה, זה מספיק לכ-12 שטיפות, שזה לא בדיוק שנים . אלא אם כן הוא שוטף את הרכב פעם בחצי שנה :wink:

גם לפי התיאור שלו באתר, "מספיקה כמות מזערית." זה לא בדיוק מזערי, בטח לא כשהבקבוק מכיל 473 מ"ל

מוזר:roll:

עריכה אחרונה על ידי noam81
פורסם

על איזה שמפו מדובר?

ONR?

פעם מדדתי את זה במדויק,לוקחים פקק של ONR לדלי בגודל של שטיפת הריצפות וזהו,בכזאת כמות לפחות בONR הכחול זה מספיק מעל שנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן אם אין צינור ככה אני עשיתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...