Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה רעים אתם, בא מישהו עם חזון ואתם מנפצים לו את זה.

אל תתייאש, גם על שי אגסי והחזון שלו אמרו בדיוק את אותם דברים, ותראה לאן הוא הגיע!

אה רגע, שכח מזה, לא משנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בהחלט כן. אני שיניתי לה תדמית ממזמן. מה שלא נראה לי שאפשר עם רנו קליאו או ניסן מיקרה.:twisted:

לצערי יש סבירות גבוהה שינעלו את השרשור, אך אני מוכן להמשך הצחוקים.

קורולה בשע :roll:

ומה שכן אפשר לשנות עם קליאו RS או מיקרה ניסמו. :D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני רכשתי את הירוקה בזמנו, רכב מדהים ומגניב מאוד (אז), ידני 1.6, 3 דלתות עם המון תוספות שנחשבו ממש מפנקות לפני שהאופנה הפכה אותן לבסיסיות. תוספות שחסרות לי ברכב שרכשתי במחיר של פי 3 מi20 חדשה... בכל אופן, פותח השרשור הגזים עם הסופרלטיבים (דגם על) אבל יש מקום לכל מועדון ואין צורך לגנוז, לצחוק ולהעליב (מה שמאוד מקובל בפורום הזה לצערי). אם יש מועדון לגרוטאת הGti אז יש מקום לכל מועדון. הכל עניין של פרספקטיבה, בתור מישהו שמחזיק ונוהג כיום על רכבים אמיתיים (לא גולף עם טורבו, הנעה קדמית ומדבקה), לשיטתכם אני אמור לזלזל ולצחקק על ילדי הGti... וזה בדיוק אגב מה שאני חושב בכל פעם שאני רואה ילד עם מדבקת apr

פורסם

הבדיחות כאן הן לא על הרכב כי הוא "לא רכב אמיתי", אלא על על חוסר הפרופורציה. כמו בשרשור של הדייהו, כמו בהילולי הפאביה בעבר, כמו בשרשור אחר שנפתח כאן לפני כמה חודשים ובו אנשים התלוננו על "אובדן המסורת" של איביזה fr.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לכולם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קצת עפתם על עצמכם. הכוונה ב"גרסת על" הייתה שמדובר בגרסת-קצה לדגם, שאופייה שונה מזו של שאר הגרסאות, בזכות מנוע קצת-יותר חזק ותיבה ידנית. מכונית חמדה וכייפית מאוד, גם אם היא אינה מופיעה בחלומות.

הרי זה ברור שיש כאן פחדנים/ עאלק-מבינים שקנו לעצמם משפחתומטית ליסינג-אדישן, או גרוע מכך - מכונית ספורטיבית-אוטומטית, רחמנא ליצלן (ואחרי זה הם יספרו שהיצרן אמר ואף כתב שחור-על-גבי-כרומו שהגיר האוטומטי מקזז כ-0.2 שניות מהתאוצה ל-100 קמ"ש).

בקיצור, כפי שכתבתי בהתחלה - בעלי i20 Supreme 1.6 מוזמנים להצטרף לקהילה :)

פורסם
קצת עפתם על עצמכם.

אתה התחלת...

רגע ברצינות, גם מי שהסתלבט עליך (ואני ביניהם) בעד הקמת מועדוני רכב, וטיפוח חברויות בתחום, ואולי גם אפשרות ליצור כח קניה מול יבואן וכד'.

אבל רשימת הסופרלטיבים שלך היתה...אפעאס...כאילו עישנת משהו קודם.

אל תיעלב כי לאיש לא היתה כאן כוונה להעליב. קצת צוחקים. לא יותר. כולנו מקווים שתצליח לאגד קבוצה גדולה של בעלי I20.

בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תשמע, אם איכשהו אתה חושב שלגיר הידני שלך יש איזה שהיא עדיפות על גיר אוטומטי כפול מצמדים טוב - אז אתה כל כך טועה שאתה עוד עלול לחשוב שיונדאי I20 זה רכב מיוחד באחת הגרסאות שלו.. אויש.. רגע.. לא משנה. ידני זה הכי אחי!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...