Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש רכב בעתיד הקרוב מאוד

1. כיון שיש לי רכב ישן שברצוני להיפטר ממנו וכיון שאני מעוניין בתנאי מימון נוחים אני פונה לרכישה מליסינג.

הרכב שאני ומשפחתי מחפשים צריך לענות לדרישות הבאות:

לפי סדר העדיפיות הבא:

בטיחות כמו תמיד מעל הכל

רכב אמין שממעט לראות מוסך

שנתון 2008 ומעלה

קילומטרז' נמוך - 110,000

רכב מרווח, נינוח - הרכבים הקטנים למינהם לא באים בחשבון

תא מטען גדול

צריכת דלק סבירה

2. התקציב שעומד לרשותנו הוא 40,000 ש"ח + 7,000 ש"ח שנקבל על הרכב הישן

3. רציתי לדעת אם יש למישהו המלצות על מגרשים/סוכניות

4. אשמח ללמוד מניסיונם של אחרים ולשמוע ממה יש להיזהר בעת הרכישה

5. ושאלה עקרונית: מה עדיף שנתון גבוה עם קילומטרז גבוה או שנתון נמוך עם נמוך?

6. קיבלתי הצעה על סובארו B3 סדאן 2011, נפח 1500, קילומטרז 136,000, יד ראשונה מחברה - יש למישהו חוות דעת?

תודה מראש לכל המסייעים

פורסם

הסובארו אמינה ונוחה לנסיעה,אבל מנוע ה1.5 חלש מידי במידה ואתה גר באזור הררי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

צריך לקחת בחשבון שהסובארו גם לא חסכונית ולא מאובזרת במיוחד. מגיעה די ערומה.

הק"מ מאוד גבוה, ובעלות החברה תקשה על המכירה בעתיד.

בנוסף הבטיחות לא הכי גבוהה.

רכבים ידניים באים בחשבון?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות

לשאלתך: ייקח לי זמן להתרגל לידני אחרי הרבה שנים על אוטומט - אבל אם זה יהיה שווה, אז כן, זה בא בחשבון

פורסם

ההתרגלות לידנית תקח לך משהו בין 2 דקות לחצי שעה. באחריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי גיר ידני - אני לגמרי עם sperial. השאלה היא לא אם תתרגל מבחינה טכנית, כי אתה תתרגל, אלא האם תסתגל לכך שאתה אמור להשתמש בזה כל הזמן, או שאתה מאלה שאין להם כוח וחשק להתעסק ומעדיפים אוטומט.

לגבי הסובארו - עזוב. מהדרישות שרשמת אני מבין שאתה נוסע לא מעט עם כל המשפחה כולל ילדים וגם עם ציוד בבגאז'. ובכן, הרכב הנ"ל מאוד עצל עם ה- 1,500 ועלול לתסכל אותך. לאבא שלי היה את הרכב בדגם האצ'בק, שאני מעריך ששוקל פחות מהסדאן, ועדיין סחב כמו עגלה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...