Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים...

יש לי מיצובישי לאנסר 07 ואני מעוניין לשדרג את המערכת שלי.

יש לי מגבר סיני זול של חברת PLATINUM ואני מעוניין להעיף את המגבר ולקנות מגבר הרבה יותר איכותי ושיעמוד בווליום גבוהה ושלא יתעוות בווליום גבוהה.

יש לי סט קומפוננט קדמיים של לאנזר שאני מאוד מרוצה מהם והם מאוד איכותיים ומעדיף לא להחליף אותם.

רמקולים אחוריים של חברת GOOD AUDIO שהם יחסית רמקולים טובים אבל אני מעוניין לשדרג למשהו יותר איכותי (קומפוננט), או בכלל לבטל את הרמקולים האחוריים ולהישאר רק עם הקדמיים (מה שאני לא מעדיף).

יש לי סאב של JBL שאין לי מושג איזה דגם זה, אבל הוא בעוצמה של 1100 וואט.

אני מעוניין במגבר איכותי וחזק שיעמוד בווליום גבוהה ושלא יתעוות בווליום כמו שיש לי במגבר הנוכחי. שהמגבר יהיה בעל 4 ערוצים + גישור לסאב. למה 4 ערוצים? חיבור של רמקוליים קדמיים+ אחוריים+רדיו דיסק.

התקציב שעומד לרשותי 700 שקל+- אני מעוניין רק בחדש. לא רוצה לקחת את הסיכון ברכישת משומש.

פורסם

"מגבר איכותי וחזק שיעמוד בווליום גבוהה ושלא יתעוות בווליום,ורק חדש" . לא תמצא ב 700 ש"ח, אולי ב 1000+ תמצא משהוא סביר. כך שעם אין באפשרותך להעלות בתקציב תחפש יד שנייהת אחרת תחליף מוצר סיני במוצר סיני אחר ולא תרגיש בשיפור משמעותי אולי רק בכיס.

פורסם

לצערי התמחור כאן הוא נכון - מגבר סביר מתחיל מאזור ה1000 שקלים ואני מדגיש, סביר ולא יותר.

הבעיה היותר גדולה היא שפותח השרשיר בכלל לא יודע היכן במהלך ההנחתה הHU שלו עצמו מתחיל לעוות ובטח שלא לעמוד על טיב הרמקולים עצמם שגם שם ניתן לצפות לרמת פירוט נמוכה מה שמגיע ביחד עם יתר הגברה, עיוותים - הופך לבלתי נסבל.

לפותח השרשור לבינתיים הטיפ יהיה להמשיך לחסוך

לגשת למפגש ולהעזר בחברי הפורום הוותיקים יותר לכוון המערכת או לגשת לאיש סאונד מקצועי לכוון המערכת הקיימת - אתה עלול להיות מופתע מה ניתן להוציא מהקיים - בהשקעה של 300 שקלים יתכן ולא תרצה לשדרג הלאה אבל במקרה הזה אני בהחלט בעד שדרוג הציוד לרמת בסיס קצת יותר גבוהה.

למבצע המדובר הבט בדביק.

תמשיך לחסוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על העזרה.

הצלחתי להרחיב את התקציב ל-1100 שקל.

ותאמין לי כמה אנשי מקצוע שהרבה שנים בתחום ניסו לכוון את המערכת אבל שום דבר לא הצליח, ובגלל זה אני מעוניין כמה שיותר להיפטר מהמגבר הזה.

אני מעוניין במגבר כמה שיותר איכותי ובווליום גבוהה לא יתעוות.

פורסם

בתקציב הזה מגבר מיד2 לדעתי יהיה הדבר הנכון לעשות, תביט כאן ביד2

אם חברי הפורום רואים כאן ביד2 משהו מתאים ומעניין, לפרגן!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשאתה מחפש מגבר 4 ערוצים לחיבור 2 זוגות רמקולים, ז"א שיש לך גם מונובלוק?

או שאת הקדמיים והאחוריים אתה הולך לחבר יחד על 2 ערוצים ואת הסאב בגישור על ה2 הנותרים?

פורסם

למה לעשות כזה דבר?

אם אתה מעוניין לחבר את כל הרמקולים שיעבדו ומתוך הנחה שאנחנו מדברים על מגבר 4 ערוצים ולא 5 - חבר זוג קדמי למגבר, זוג אחורי לרדיו דיסק וסאב למגבר בגישור.

בזאפ יש מספר דגמים של הסדרות הבסיסיות של פיוניר/JBL/רוקפורד בגזרת ה-700 ש"ח. לא עברתי בדיוק על הנתונים שלהם ואם הם יספקו. אני די משוכנע שהם יהיו עדיפים על המגבר הנוכחי, אבל אין לי נסיון אישי איתם.

מגבר הוא בהחלט משהו שיש לשקול לקנות כיד שניה.

פורסם

לפותח השרשור, יש הרבה ערכות שבנויות, גם אצלי תקופה ארוכה היה ככה עד שהחלטתי לשנות לתצורה שתום המליץ.

קח בחשבון שאם אתה מחבר אחוריים וקדמיים ביחד, סביר להניח שהאחוריים יהיו יוץר חזקים וישמעו יותר מהקדמיים..שזה לא מצב אידיאלי

מה גם שלרוב הכיוונים שקומפוננט דורש יהיו שונים מאשר 6*9 וייתכן שתוותר בעצם על חלק מהאיכות של הקומפוננט

בנוסף עד כמה שאני יודע המגבר מתאמץ יותר, אשמח שיתקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אם החיבור של הרמקולים הוא מקבילי, ההתנגדות תרד ל-2 אוהם והמגבר יספק יותר, אם הוא בטור, ההתנגדות תעלה ל-8 אוהם וההפך יקרה.

אבל לפני שאנחנו ממשיכים - מה פשר השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542162-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99

אנחנו מדברים על שדרוג כולל ב-5000 ש"ח או שאנחנו דבקים בשדרוג המגבר בלבד ב-700 ש"ח?! :roll:

פורסם
אין לי מונובלוק.

אני מחבר את הקדמיים+אחוריים+ גישור בנפרד לסאבוופר.

וזה למה לא הצליחו לכוון לך את המערכת.

מגבר פשוט שעובד על גישור כפול (חיבור במקביל מוריד את ההתנגדות לשני אוהם- וזה עוד במקרה הטוב כי אני לא סגור על איזה אלמנטים יש לך ברכב).

וגישור של סאב 4 אוהם (שוב במקרה הטוב, לא ברור מה מותקן אצלך) גם שקול לעבודה בהתנגדות של שני אוהם מבחינת המגבר.

אלו מפעילים עומס על מגבר שבלאו הכי לא שיא האיכות.

בשביל הנסיון, נתק את הרמקולים האחוריים מהמגבר, ותכוון את המערכת לפי השרשור שמופיע בדביק "שאלות נפוצות", את האחוריים תוכל לחבר בהזדמנות ל hu.

SCANSPEAK

פורסם
אם החיבור של הרמקולים הוא מקבילי, ההתנגדות תרד ל-2 אוהם והמגבר יספק יותר, אם הוא בטור, ההתנגדות תעלה ל-8 אוהם וההפך יקרה.

אבל לפני שאנחנו ממשיכים - מה פשר השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542162-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99

אנחנו מדברים על שדרוג כולל ב-5000 ש"ח או שאנחנו דבקים בשדרוג המגבר בלבד ב-700 ש"ח?! :roll:

השרשור הזה לא רלוונטי כרגע. והוא לא קשור בכלל לשרשור הזה.

בשרשור הנוכחי הזה אני מחפש רק מגבר.

פורסם

אוקיי. פשוט מבלבל כי מדובר באותו רכב לכאורה ואותו הציוד שאתה מדבר עליו שקיים. אבל לא משנה.

בינתיים תפעל כמו שאני ובנג'י הצענו, ומעבר לכך חפש מגבר יד שניה בפורום או בכלל.

שוב, הערכה שלי, שכל מגבר מחברה מוכרת במסגרת התקציב יהיה עדיף מהמצב הנוכחי.

יעזור לדעת דגמים מדוייקים של הקומפוננט והסאב כדי להתאים להם קצת יותר טוב מגבר.

פורסם

אז זהו שאני אין לי מושג איזה דגם הסאב והקומפוננט.

אם אני לא טועה הסאב הוא מסדרת GTO

וגיל מזרחי- שפוך קצת נתונים על המגבר, מגבר חדש עם אחריות?

• תוכן חדש...