Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע ברשותי Rockford R300.4, שאני מבסוט ממנו, אבל עדיין, בא לי שדרוג..

מגביר וירטוס 6.5 וסאב גראונד זירו 400 RMS.

חשבתי לכיוון PPI P900.4. איך המגבר הנ"ל? איכות/עוצמה? המחיר הוא לא פקטור כי אני משיג חדש במחיר טוב.

עריכה אחרונה על ידי snorlax

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

השאלה היא למה אתה רוצה לשדרג ? מה מפריע לך ?

לדעתי הדאבל דין יגביל אותך גם אם תתקדם במגברים,לא תרגיש כמעט בההבדל גם.

אם אתה לא מרוצה מהסאונד,עדיף שתתחיל עם HU יותר איכותי ואז תתקדם.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

כדי לנצל את הציוד באופן טוב יותר. המגבר הנוכחי מוציא 55 ליציאה, והppi 125. וגם בשביל לפתוח עוד אופציות לשדרוגים עתידיים..

פורסם

ואיך המגבר massive audio bx4 לעומת ה PPI?

פורסם

לפי מה שאני זוכר המשותף למאסיב אודיו ולPPI הינה חתימה פיסית קטנה - במילים אחרות מגברים קטני ממדים.

רק שמאסיב אודיו משתמשים בטכנולוגיה למזעור רכיבים והמגברים שלהם הינם קלאס A/B חלקם

בעוד שPPI משתמשים במגברי קלאס D פולריינג' שמאפשר להם למזער את המגברים.

הPPI האלה מקבלים חוות דעת אוהדות לפי מה שאני קורא וגם המאסיב סה"כ מגברים שמספקים את הכוח שרשום עליהם.

לא מדובר חס וחלילה לא לכאן ולא לכאן על מוצרים שנחשבים היי-אנד בשום מובן אבל אני יותר מבטוח שאתה תקבל תמורה גדולה מאוד לכסף שלך בשני המקרים.

מי יותר טוב? צריך להביט בנתונים הטכניים שלהם ולהבין מה אתה הולך להגביר איתם בדיוק.

לגבי הסאב מה שחשוב לי לדעת זה כמה כל אחד משני המגברים נותן לך בגישור ומה הדאמפינג פקטור והכי חשוב - באיזה תדר הוא נמדד.

לגבי הסט הקדמי יותר חשוב לי לדעת מה הSNR (רצפת רעש) של כל אחד מהם, מה הTHD של כל אחד מהם (אחוז עיוות) ואם יש נתון CHANNEL SEPARATION זה גם מאוד חשוב

מבחינת הספקים - לסט הקדמי גם לרוקפורד הנוכחי אני מניח שיש יותר ממספיק אבל לגבי הסאב - החזק מבין השלושה עם הדאמפינג פקטור הגבוה מבין השלושה - ינצח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על העזרה :)

קיבלתי החלטה ולבסוף הוזמן precision power p900.4, ואמור להגיע בימים הקרובים.. אעדכן בהמשך!

פורסם

הווו - בחירה יפה ומעניינת - תתחדש!

ואכן - בבקשה, לאחר קבלת המגבר - סקירת מוצר וחוות דעת!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקבל הרכש החדש! אעדכן בפוסט נפרד..

• תוכן חדש...