Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
שלושה נערים בני 13 מכפר סבא נחקרו בחשד כי נהגו לעקור ולגנוב סמלים ממכוניות יוקרה שחנו בשטח האצטדיון בעיר. המעצר בוצע בעקבות מארב שהציבו במקום בלשי מחלק הנוער של התחנה, שתפסו את השלושה בזמן מעשה ובחיפוש בביתם נתפס הרכוש הגנוב. בחקירתם הודו השלושה במיוחס להם וטענו כי עשו זאת מתוך שעמום והחליטו להיות אספנים. עקב גילם הועברו השלושה לטיפול שירותי הרווחה.

קישור לכתבה

אין ספק שמדובר בצעד מבורך מצד משטרת ישראל.

עם זאת, ניראה כי הנערים פשוט גנבו את הסמל מבעל הרכב הלא נכון.

השאלה המתבקשת, האם גניבת סמלים מהקורולה והסיוויק של דוד ויוסי מהשכונה הייתה נאכפת בצורה כזאת.

האם משטרת ישראל הייתה מקימה מארב באמצעות בלשים, מבצעת חיפוש בביתם של שלושה נערים בני 13 שנתפסו גונבים סמלים?

שלא יהיה ספק, כמובן שאני בעד לתפוס ולהעניש את מי שגונב ופוגע ברכוש של אחרים. למרות זאת, אני נגד הפיכת המשטרה

ליד המענישה של אנשים "בעלי השפעה" שאיתם אסור להתעסק בעוד שעם האנשים הפשוטים זה "פחות נורא".

עריכה אחרונה על ידי m1011409
פורסם

לדעתי, זה צעד הגנתי על הילדים...

לך תדע למי שייכות מכוניות היוקרה ומה הם היו מסוגלים לעשות לילדים האלו אם היו תופסים אותם.

פורסם

עכשיו תכלס,כמה מהאנשים שגונבים להם סמל עושים עם זה משהו?

באים,רואים,מקללים,מקללים,מאחלים מוות לגנב,ולכל המשפחה שלו גם ובסופו של דבר מתקינים חדש או חיים עם זה. פשוט שם קם בן אדם/קבוצה שלא היו מוכנים לעבור לסדר היום.

לנו בבלוק גנבו בלילה אחד לפני שנתיים את כללל הסמלים מכל הרכבים,לא עשינו כלום ופשוט דפדפנו הלאה.חלק מהשכנים התקינו סמל חדש וחלק נוסעים ככה עד היום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לי פעם חסר סמל אחרי תיקון פחחות. שמרתי את הסמל שקיבלתי במוסך והצמדתי אותו 5 דקות לפני שהצמדתי את מודעת המכירה בחלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יצמידו לטויוטה אחרת, שלה נגנב הסמל.

לא באותו עניין - אבל בחיפה לפני מספר שנים תפסו מישהו שהיה שודד טלפונים מילדים. סיבה טובה למעצר - אבל הדבר הבא היה שהתברר שהוא גם היה הרוצח באיזה מקרה לא מפוענח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם היו גונבים טויוטה , היום כבר לא ניראה לי , דרך אגב אולי אני טועה וזה רק נדמה לי אבלי אני חושב ש-"האופנה" לגנוב סמלים כבר עברה מן העולם , לילדים אין זמן לזה , הם כל היום בפייסבוק ובוואטסאפ.

פורסם
דבר אחד לא ברור לי.

למה פעם גנבו לי את הסמל של טויטה? כאילו זה רק טויטה לא מרצדס, מה הם יעשו בסמל של טויטה??? מה?

סמל של טויוטה (ומרצדס) יכול לשמש כמחזיק מפתחות (ככה לפחות היה בזמני).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
השאלה המתבקשת, האם גניבת סמלים מהקורולה והסיוויק של דוד ויוסי מהשכונה הייתה נאכפת בצורה כזאת.

כמובן שלא.

האם משטרת ישראל הייתה מקימה מארב באמצעות בלשים, מבצעת חיפוש בביתם של שלושה נערים בני 13 שנתפסו גונבים סמלים?

בוודאי ובוודאי שלא.

גם אני מקבל את התחושה מהמקרה הזה שלקחו סמל למישהו שלא היו אמורים לקחת, לא בהכרח גורמי פשיעה, אלא אולי נניח הרכב האישי של אחד הקצינים הבכירים בתחנת כפר סבא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
סמל של טויוטה (ומרצדס) יכול לשמש כמחזיק מפתחות (ככה לפחות היה בזמני).

זה לגנב המתחיל.

פעם הייתי בחדר שבמקום תמונות היו תלויים בו סמלים.

כמו iceco גם אני חושב שהתופעה הצטמצמה פלאות, הילדים באמת עסוקים יותר בשנים האחרונות, בקושי יוצאים לרחובות שם נמצאים הרכבים עם הסמלים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום הילדים שולחים תמונות עירום באייפד אחד לשני, אין להם זמן לטייל ברחוב על האופניים ולגנוב סמלים. :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ילדים גונבים היום כל מה שאפשר לגנוב, החל מהונטילים הכי פשוטים שנמצאים לך על הצמיג ועד לסמלים וחלקי מתכת אחרים שנמצאים על הרכב.

אין פתרון לתופעה הזאת, לא לנסוע עם הסמלים זה לא פתרון.

גם להעמיד שומר ליד הרכב זה לא פתרון, ומצלמה? אז יהיה לך את הפרצופים שלהם לך תמצא אותם עכשיו, ולא תמיד זה כ"כ פשוט להחזיר סמלים שנעקרו.

המטרה היא למנוע, למה אני צריך "לפחד" \ לא לשים מה שאני אוהב על הרכב מחשש שיגנב?

*תיקון קטן, לא רק ילדים.

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אין מה לעשות,הילדים לא מבינים שכשהם גונבים משהו,הם למעשה לוקחים משהו שמישהו אחר השקיע מחשבה/כסף עליו,כמובן כשהם יחזיקו רכב הם יקללו בחזרה את הילדים שיעשו את זה להם..

פורסם

בושה של נוער.

אבל אני מסכים עם מי שאמר שהמשטרה דואגת יותר כאשר מדובר בבעלי מכוניות יוקרה ולא עם האזרחים בעלי הרכבים היותר עממיים.

אכיפת חוק סלקטיבית זה משהו שקיים בישראל לא מעט.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...