Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משפחתית חזקה (מאד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה עם q3 rs ?

רכב חזק מאד,אני בטוח יהוא די מרווח מאחור ביחס לרכבים האחרים שהוזכרו כאן,כולים לשבת שם בכיף ובנוחות וכן אני יודע שהיא שייכת למשולש הגרמני.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
מה עם q3 rs ?

רכב חזק מאד,אני בטוח יהוא די מרווח מאחור ביחס לרכבים האחרים שהוזכרו כאן,כולים לשבת שם בכיף ובנוחות וכן אני יודע שהיא שייכת למשולש הגרמני.

Q3 לא מרווח מדי לטעמי

גם במחיר שלו אני יכול למצוא רכב מנהלים שיעמוד איתו בביצועים.

האינפיניטי למשל חזק מאד

פורסם
בכלל לא פסלתי, רק הנחתי אותן בצד.

בי אמ וו מוכרת וידועה לכולם.

אני מחפש קצת משהו שונה שייתן לי חווית נהיגה שונה.

אני יודע שהגיעו ה M 3-4 החדשות לארץ.

אם אמצא משהו לפי המלצות כאן- מה טוב.

אם לא, אז כל האופציות פתוחות.

ה M3-4 לא בתקציב שלך,אתה יכול לחפש M5 יד שנייה,מידי פעם יש אחת בלוח ויש גם מידי פעם S6

שאני בטוח שיגרמו לך לחיוך בלתי פוסק.

Vw Polo GTI

פורסם

למה לא אודי a5 ספורטבק? 2.0 טורבו..מוסיף עוד 50 אלף לחמוצים מסביב ויש לך סביב 350 סוסים והנעה כפולה וגיר מצויין.הרכב האולטימטיבי בסכום הזה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

יצא לי להיות בXF , אין שום מקום מאחורה והישיבה פשוט נמוכה מאוד.ממליץ לך לרדת מהיגואר.

ממליץ בחום על הגיבלי , רמה אחרת לגמרי , שווה לך לחכות טיפה ולחסוך עוד בשבילה [בכל זאת אתה בינתיים על E200 ולא עם פונטו שנת 2000 אז זאת לא כזאת בעיה לחכות טיפה..]

בהצלחה בקניית הרכב ! ואל תשכח נסיעת מבחן

פורסם

אחד הרכבים מהיותר מוערכים בעיני, הוא האינפיניטי G37 GT .

אמינות נהדרת נסיעה ספורטיבית רכב GT מושלם,שגם כיף לנהוג בו כשרוצים להשתעשע, הנעה אחורית.

שירות שלא תמצא בסוכנויות אחרות(גם אבא שלי EX37 נוהג וגם בן דודי קופה GT) .אני נוסע בS3 ולא מקבל

שירות בכלל ומעולם גם לא התקשרו אלי מהסוכנות.אבי בשיל להחליף פנצר מתקשר לסוכנות ובאים עד אליו,

כל טיפול מגיע גרר לוקח את הרכב ומחזיר,אן פה שאלה בכלל,לא תתאכזב.

• תוכן חדש...