Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משפחתית חזקה (מאד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול יש את הגרמניות- סדרה 3 או 4 , את המרצדס C-E ואת האודי שאני פחות אוהב.

רציתי קצת משהו אחר.

נוהג כיום על מרצדס.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשיתי הבוקר סיבוב על אינפיניטי Q50. רכב נחמד, רב-פרצופי: רדום במצב אקו, נוח ונעים במצב נורמל, בהמה במצב ספורט. המושב האחורי יכיל 3 ילדים בנוחות. הרכב מרגיש קצת פחות חד ויותר כבר מאשר ה-G37S, אבל עדיין מעניין.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)

מעבר לאופציות שכרגע בצד (כלומר הגרמניות), אני שב וחוזר על המלצתי בדבר האינפיניטי. קרא באינטרנט על ה-q50 אם חשקה נפשך ברכב חדש ועל ה-g37 אם תסתפק במשומשת. שתיהן נכנסות בתקציב(בהתאמה למה שרשמת), שתיהן חזקות מאוד, לשתיהן הנעה אחורית ולשתיהן אבזור מרשים ומרווח פנים מספק כמשפחתית. אם אתה פתוח ל-suv אז אתה יכול לבדוק גם את ה-fx או ה-ex (קטן יותר) או את הדגמים החדשים.

להבנתי, כולן בתקציב וכנראה יישאר לך עודף. אגב, לא ברור לי מדוע פסלת את ב.מ.וו למשל.

בן

עריכה: אלפא דרקו הקדים אותי מעט.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
מעבר לאופציות שכרגע בצד (כלומר הגרמניות), אני שב וחוזר על המלצתי בדבר האינפיניטי. קרא באינטרנט על ה-q50 אם חשקה נפשך ברכב חדש ועל ה-g37 אם תסתפק במשומשת. שתיהן נכנסות בתקציב(בהתאמה למה שרשמת), שתיהן חזקות מאוד, לשתיהן הנעה אחורית ולשתיהן אבזור מרשים ומרווח פנים מספק כמשפחתית. אם אתה פתוח ל-suv אז אתה יכול לבדוק גם את ה-fx או ה-ex (קטן יותר) או את הדגמים החדשים.

להבנתי, כולן בתקציב וכנראה יישאר לך עודף. אגב, לא ברור לי מדוע פסלת את ב.מ.וו למשל.

בן

עריכה: אלפא דרקו הקדים אותי מעט.

בכלל לא פסלתי, רק הנחתי אותן בצד.

בי אמ וו מוכרת וידועה לכולם.

אני מחפש קצת משהו שונה שייתן לי חווית נהיגה שונה.

אני יודע שהגיעו ה M 3-4 החדשות לארץ.

אם אמצא משהו לפי המלצות כאן- מה טוב.

אם לא, אז כל האופציות פתוחות.

פורסם

5 אנשים זה לא בהכרח ילדים, בכל המכוניות היוקרתיות אין למיטב ידיעתי "ספסל" אחורי, אם נפח ומספר מושבים גדול הכרחי אז

המיניוואן של פורד אקובוסט טיטניום S עם 240 כ"ס שאפשר בקלות לשדרג בעוד כמה עשרות סוסים יספק תשובה.

פורסם

זה רק אני או החופש הגדול עדיין ממשיך?

חשבת אולי לכיוון בנטלי? אולי טסלה? רכב חשמלי מאד מעניין.

אולי דודג' צ'רג'ר החדש עם 707 כ"ס? גם לא יקר.בדיוק בתקציב שלך

:evil:

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
זה רק אני או החופש הגדול עדיין ממשיך?

חשבת אולי לכיוון בנטלי? אולי טסלה? רכב חשמלי מאד מעניין.

אולי דודג' צ'רג'ר החדש עם 707 כ"ס? גם לא יקר.בדיוק בתקציב שלך

:evil:

תסלח לי אבל לא הצלחתי להבין את הבדיחה שלך.

מצד שני זה נשמע לי כמו מרמור?

אם אין לך לענות תשובה לעניין הנושא אז בבקשה.

פורסם
5 אנשים זה לא בהכרח ילדים, בכל המכוניות היוקרתיות אין למיטב ידיעתי "ספסל" אחורי, אם נפח ומספר מושבים גדול הכרחי אז

המיניוואן של פורד אקובוסט טיטניום.

מדובר באשתי ו 3 ילדים מאחור.

אבל שוב, לאשתי יש רכב משלה ואני רוצה רכב חזק להנאה שלי כשמדי פעם הם מצטרפים אליי לרכב שלי כפי שקורה היום.

מיני ואן ממש ממש לא. זה לא הטיפוס שלי.

פורסם (נערך)

קח בחשבון רק שפחות או יותר באף מכונית (שהיא לא SUV) עם הנעה אחורית או כפולה אי אפשר להושיב שלושה אנשים מאחור בגלל תעלות ההינע הגדולות שגונבות פחות או יותר את כל מרווח הרגליים של הנוסע האמצעי.

אני חושב שה-S60 תהיה האופציה הכי הגיונית עם הכי הרבה כוח לשקל, היא גם מגיבה נהדר ומאוד נעימה לנהיגה. עם התקציב שלך תוכל לקנות את הגרסה הכי מאובזרת ולהישאר עם יותר מ-100K עודף. רק שוב, קח בחשבון - אין מקום לשלושה אנשים מאחור. (האמת היא שגם בכלל אין שם יותר מדי מקום, אבל לילדים היא דיי בסדר.

אגב, על איזה רכב אתה נוהג כיום (ראיתי שרשמת מרצדס, השאלה היא אם זה S65 או A180)? שנדע מה מבחינתך ייחשב חזק מאוד.

עריכה: בניגוד למה שאמרו כאן, אחרי שנהגתי על שתי הגרסאות של הוולוו המדוברת, הייתי הולך דווקא על הרגילה ולא על ה-R-Design. היא הרבה יותר נוחה ויש לה את אותו מנוע, כך שהיא חזקה באותה מידה. מרגישה קצת פחות חדה, אבל היי, זה לא בדיוק פיג'ו 205 GTI גם ככה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הייתי מתאמץ בעוד 140 אלף (בטח בפועל יספיקו עוד 100 אלף) ומוציא מזראטי גיבלי חדשה.. כמה פעמים בחיים תהיה לך הזדמנות לקנות מזראטי?

:idea:
פורסם
הייתי מתאמץ בעוד 140 אלף (בטח בפועל יספיקו עוד 100 אלף) ומוציא מזראטי גיבלי חדשה.. כמה פעמים בחיים תהיה לך הזדמנות לקנות מזראטי?

אז זהו, במקור יש לי 350 לרכב.

אני מתאמץ בעוד 100.

כנראה שמזאראטי לא תהיה בגלגול הזה...

בכלל , ההתלבטות שלי היא כזו גדולה רק בגלל שיש לי סכום אמצע שמספיק לכלכך הרבה רכבים טובים.

בוא נאמר שאם היה לי מיליון, או לחילופין 50 אלף , אז ההתלבטויות לא היו כאלו גדולות...

פורסם

אגב, על איזה רכב אתה נוהג כיום (ראיתי שרשמת מרצדס, השאלה היא אם זה S65 או A180)? שנדע מה מבחינתך ייחשב חזק מאוד.

.

היום אני נוהג על E200 מודל 2013 . רכב לזקנים...משעמם רצח.

פורסם

זו עוד 20% תוספת וזה הרבה, אבל האורגזמה הסונית שתהיה לך בכל פעם שתלחץ על הגז... אוי אוי. :twisted: זה בדיוק האוטו שאתה צריך אם אתה משועמם - ובצדק - מהגרמניות.

:idea:
פורסם
מדובר באשתי ו 3 ילדים מאחור.

אבל שוב, לאשתי יש רכב משלה ואני רוצה רכב חזק להנאה שלי כשמדי פעם הם מצטרפים אליי לרכב שלי כפי שקורה היום.

מיני ואן ממש ממש לא. זה לא הטיפוס שלי.

ולכמה זמן אתה הולך להשאר עם הרכב ?

אם "ספסל" אחורי ל- 3 נוסעים הכרחי, עוד כמה שנים גם וולבו עם מתקן הריסון האינטגרלי לילדים, באמצע הספסל האחורי לא תספיק כשהם יגדלו ויחשבו לגדולים הנדרשים למושבים אמיתיים.

אני לא מכיר מכונית בליגות המחיר והסטטוס האלו עם 3 מושבים מאחור, אבל אשמח להתבדות.

• תוכן חדש...