Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגע וברח פגיעה ברכב ובנהג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה הזוי שקרה לי בצהרי היום, ממש לפני כמה שעות.

בעודי חוזר מעבודה, בנסיע רגוע בכביש חד סיטרי ארוך, כמעט ללא שול ימני וגדר הפרדה משמאל. בקושי יש מקום לשתי מכוניות במקרה ורכב נעצר בצידי הדרך.

נצמד אלי מאחורה רכב ומתחיל לזגזג בעצבנות מאחורי. אמרתי סתם לחוץ ויעבור לו. אני לא מעקב אותו כי יש רכבים גם מלפני. בשלב כלשהו זה מתחיל לעצבן ואני מחליט לרדת כמה שאני יכול בכדי שהלחוץ יעבור.

הוא עוקף אותי במילמטרים ספורים והיתה לי הרגשה שהוא אפילו נגע בי. כמה מאות מטרים אחרי שעקף אותי הכביש התפצל והוא עקף גם את הרכב מלפני באגרסיביות מימין ושבר שמאלה ממש לפני הרמזור וחתך אותו.

חשבתי לאצמי שיש ביניהם איזה עניין לא סגור. ייצאה הגורל ונעצרתי מימינו ברמזור.

פתחתי את החלון והבחור בינתיים בסדרה של קללות כלפי הנהג שמאחוריו. בשניות ספורות הסתובב אלי והמשיך איתי. עניתי לו כמה מילים והוספתי שהוא פגעלי ברכב עם נהיגת ה"שומאכר" שלו. פתחתי את הדלת בכדי להעיף מבט על הצד של הרכב שלי ולפני שהספקתי להוצי את רגל ימין מהאוטו ולסובב את הראש הוא נתן גז!

נתן גז יישר לתוכי! קיפל לי את הדלת, מעך אותי בין המכוניות ועלה לי על הרגל. קמתי מייד כאינסטינקט ונתתי גז עם חצי דלת פתוחה בכדי לנסות לראות את המספר.

ראיתי רק 5 ספרות ראשונות, את הצבע ואת הדגם. מייד התקשרתי למוקד 100 ודיווחתי. שאלו אם אני בסדר ואמרו לגשת לתחנה לא רחוקה.

אני עם פצע ובלוטה בראש ואצבע ברגל כחולה... ודי בשוק מהתקרית! הגשתי תלונה, הלכתי לרופא משפחה שיבדוק אותי ויותר מזה אני חסר עצות. הכנף עקומה, הדלת ניזוקה, לא נסגרת ולא נפתחת טוב.

השאלה הנוספת היא מה יעשו המשטרה? ימצאו אותו נניח מה הלאה? הוא אולי יספר סיפור משלו... שיצאתי לתקוף אותו והוא נבהל וברח. מה אז באמת? חלאת אדם כזה. הוא ניסה לדרוס אותי במתכוון! את זה אני יודע כי הוא גרר אותי ביחד עם רכבים כשתי מטר וברח משם כמו משוגע!

מישהו יכול לכתוב תסריט המשך לסיפור ואיך עלי לפעול הלאה בכדי להעניש אחד כזה ולקבל כספי על תיקון. אין לי מקיף על הרכב.

תודה

פורסם

אני מקווה שיאתרו אותו.

יש מצב שהוא חשב שאתה יוצא "לסגור איתו חשבון", נבהל וברח מתוך חשש שתפגע בו?

סיטואציה בה מצלמת רכב, אפילו בסיסית, הייתה עוזרת לך מאוד.

פורסם

יש לי מצלמה ברכב הראשי... בעסה. עכשיו זאת מילה שלי כנגד שלו. עדיין לא משנה מה יגיד ולא משנה מה הוא חשב הוא דרס אותי וברח! במתכוון!

פורסם

הוא עשוי לטעון שהוא פחד לחייו ולכן פעל כפי שפעל כשיצאת מרכבך. מצד שני, אם אכן זאת הסיבה, הוא היה מחוייב לפנות למשטרה באותו רגע ולדווח על כך.

שלא תבין לא נכון, אני לא מצדיק אותו בכלל וההפך הוא הנכון - עם זאת, לפי מה שאתה מספר, עברתם לטונים לא

נעימים כששניכם יושבים כל אחד במכוניתו.

באותו שלב, אתה פותח את הדלת (אני מניח גם שבתנועה לא הכי רגועה) והנהג מחליט שאתה הולך לסגור איתו חשבון ונותן פול גז "על החיים ועל המוות" ונמלט מהמקום.

מקווה שתמצא אותו ושישלם (הוא או הביטוח שלו) על הנזקים שנגרמו לך.

אני ממליץ לך לגשת לבדיקות על מנת לוודא שאין פציעות מהאירוע שאתה מתאר (נכנס בך וגרר אותך כמה מטרים).

פורסם

גם לי עוברת המחשבה הזאת בראש. הוא יותר גרר את הרכב ואני קיפצתי על רגל אחת בין המכוניות עד, שהרכב שלו השתחרר מהדלת שלי והוא עלה לי על הרגל.

והפיל אותי עם הראש ברכב שלו או שלי.

פורסם

הגשת תלונה במשטרה כבר?

דיווחת על הפציעות + טופס מהרופא שבו מסומן "תאונת דרכים: כן" למעלה? כדי שהתאונה תחשב עם נפגעים ולא לרכוש בלבד?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בניגוד למה שרבים חושבים, השופטים לא עד כדי כך מפגרים. אדם נורמטיבי שמתלונן על פגיעה מכוונת, עם תאור מדויק של מקום ונסיבות, ופגיעות ברכב שמעידות גם הן על הנסיבות, מול מישהו שרוב הסיכויים לפי התיאור שהוא ערס רציני, סביר עם עבר בעייתי וסביר שאו יכחיש הכל (מה שלא יעזור) או ימציא סיפור ששופט מיד יזהה שהוא מצוץ מהאצבע. אתפלא מאוד אם לא ימצו עימו את הדין.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ערן אתה מתכוון בהנחה שהנ"ל יגיע למשפט והתיק לא ייסגר "עקב חוסר עניין לציבור" הרבה לפני.

לפחות במקרה כזה פות"ש יקבל את הפרטים של בעל הרכב ויוכל לתבוע אותו על כל הנזקים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חוסר עניין לציבור יכול להיות פגע וברח ללא עדים, תאונה ללא נפגעים, גניבה ללא עקבות. מקרה של פגיעה מכוונת באמצעות כלי רכב זה על גבול ניסיון הריגה או לכל הפחות תקיפה בנשק קטלני (כך הואשם בעבר נהג שניסה לדרוס שוטר), בפרט כשיש עדות ומספיק סימנים ללכוד את העבריין (אלא אם היה ברכב גנוב - מה שבהחלט אפשרי עפ"י התיאור) - זה לא משהו שהולך להסגר עקב חוסר עניין. למשטרה יש הרבה מאוד עניין לתפוס אחד כזה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

למשטרה לפי התרשמותי זה תלוי על איזה חוקר "נפלת", יש כאלה שלוקחים מאוד ברצינות את התיקים האלה, ויש כאלה שלא לוקחים ברצינות גם תיקים הרבה יותר חמורים כמו למשל תקיפה עם סכין.

קח בחשבון שתקיפת אזרח =/= תקיפת שוטר, וכך גם היחס.

כשתיק הוא בעל פרופיל גבוה (כמו למשל דריסת הבחורה לי זיתוני, או משפחת יגודייב/רובינוב) מתייחסים אליו כאל כזה, התיק של פות"ש אינו כזה, ולכן יכול לקבל יחס טוב או יחס של "עזבו אותי באמאשכ'ם" כתלות בחוקר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם יש לך 5 ספרות ראשונות ואת סוג הרכב אתה במצב טוב, כי השתי ספרו האחרונות היא סיומת של ייבואני הרכב, אז תהיה פחות בעיה לאתר אותו.

האם ניסית לקחת פרטים מעוברי אורח בשביל שיהיו עדים?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אל תסמוך על המשטרע. אני במקומך הייתי אומר למוקדנית שמחבל ניסה לדרוס אותי, אני מניח שתוך כמה דקות היית רואה מסוקים באוויר וגיוס של 5,000 חיילי מילואים כדי לתפוס את החוליגן.

• תוכן חדש...