Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מחפש קליפרים של ברמבו לשים לסיאט איביזה רפרנס 2010 שחורה.

אני יודע שיש כאלה שצובעים. ואני יודע שיש כאלה ששמים עם הברגה מין "כיסוי" של ברמבו לזה שיראה יפה

זו המטרה שלי. בשביל אסתטיקה. מקווה שאני בקבוצה הנכונה. אשמח למי שיעזור לי עם זה.

מדובר על 4 גלגלים. תודה רבה לעונים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין עם הברגה. יש מכסי פלסטיק לקליפר שמדביקים עם סיליקון עמיד בחום. אומרים שזה מזיק לקליפרים כי זה מפריע להם להתקרר.

האופציה הטובה יותר זה צביעה של הקליפר.

עריכה - השאלה לא מתאימה לפורום שיפורים, זה קשור לפורום אסתטיקה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האופציה הכי טובה היא לא לגעת.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

מחזק שעדיף לא לגעת.

אתה מדביק דברים בצורה חובבנית, ואז נופל לך באמצע נסיעה. מתכון לצרות מיותרות.

עדיף לשמור על המקוריות של הרכב כמה שאפשר במישור הטכני.

גם צביעה של הקליפר לא הייתי עושה. לגמרי מיותר.

יש לך כמה שקלים, בא לך להשקיע - תעשה קורס נהיגה מתקדמת.

Golf MK4 TDI 1999

• אחראי פורום
פורסם

הבן אדם מחפש להוסיף קצת צבע, איפה קורס נהיגה משתלב פה? מה גם שההבדל בעלויות הוא מאות אחוזים.

(ואני מאמין שכל אחד חייב קורס, אבל זה לא דיון על שיפור מכאני לפני שיש יכולות להתמודד איתו).

גם אני הייתי מוותר על הכיסויים. בעבודה של 2-3 שעות וכמה עשרות ₪ אתה צובע באופן שיהיה יפה ועמיד.

לא חסרים בפורום פרוייקטים, חפש. וכמובן שזה לא הפורום המתאים לכך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה לא הפורום המתאים לאסתטיקה. בטח לא לחתיכות פלסטיק שופוני זולות שמפריעות לקליפרים להתקרר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...