Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה שאלה מקובלת פה.

אני בעלים של פורד מונדאו שנת 2002, מרוצה עד הגג, ומחפש כרגע עוד רכב. באופן טבעי, זה היה המונדאו.

בכל מקום ביקום הזה, מלבד הפורום הזה, אין אוטו יותר גרוע מהצונדאו.

אוטו זוועה, אין אחיזה, לא בטיחותי, יאוכל לך 1-7 מחוץ לעיר, עוד 10 אלף תגיד שלום לגיר ומנוע.

מי אמר לי את זה? חברים, מוסכניקים, אנשי מכירות במגרשים( מגרשים שמוכרים את המונדאו, אמרו לי אל תתקרב), כל פורום אחר שהוא לא קארס פורום.

מה עוד אמרו לי? "לך על מאזדה 6, בחיים לא יתקלקל לך" . תסבירו לי את ההיגיון, אם הגיר והמנוע משותפים?

מחדש 2007, בעלים של 2002. כלומר האשכול מדבר רק על דור 3.

תקלות ביינתיים אין( חוץ מגיר מת, אבל אני מניח שזה הסיבה שמכרו לי ב11 אלף סמצב מעולה ), ואוכל לי 1:15 מחוץ לעיר.

שואל על מנת ללמוד, לא חלילה מתוך הגנה. תודה

פורסם
מה אכפת לך מה אומרים?

אתה מרוצה? זה הכי חשוב.

לא אכפת לי מה אומרים , אני רוצה להבין אם יש הגיון מאחורי הדברים האלה , הרכב אצלי רק 5 חודשים אז אולי הם יודעים דברים שאני לא.

פורסם

חבר שלי קנה מונדאו משנת 2010 עם המנוע 2300, הרכב ברשותו כבר כמה חודשיים ולא נתקל בבעיות ומאוד מרוצה מהרכב.

הבעיה היחידה שהוא לא מרוצה זה עניין הדלק.

נסעתי איתה לטבריה פשוט כיף מרווחת,חזקה.

איזה לכלוכים שמעת אליה?

רועי

פורסם

מה שאתה בעצם מלין עליו הוא על חוסר המקצועיות של אנשי המקצוע בארץ. לזרוק אמירות כאלו ללא ידע מוקדם על סמך שמועות זה חוסר מקצועיות.

גיר אוט' הוא דבר רגיש בכל הרכבים,אין רכב שהגיר האוט' שלו עמיד לתקלות ללא תנאים. זה הכל עניין של תחזוקה נכונה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
חבר שלי קנה מונדאו משנת 2010 עם המנוע 2300, הרכב ברשותו כבר כמה חודשיים ולא נתקל בבעיות ומאוד מרוצה מהרכב.

הבעיה היחידה שהוא לא מרוצה זה עניין הדלק.

נסעתי איתה לטבריה פשוט כיף מרווחת,חזקה.

איזה לכלוכים שמעת אליה?

בעיקר מה שציינתי:

אחיזה גרועה , לא בטיחותי, אוכל 1-7 מחוץ לעיר, מנוע וגיר לא יחזיקו לך יותר מ200,000 קילומטר.

ועוד כמה דברים לא הגיוניים בכלל שכבר הספקתי לשכוח ..

בקשר לבטיחות אני לא יודע ואני מאוד מקווה לא לדעת , הגיר לצערי נכון, כל שאר השטויות ששמעתי אין להם ביסוס בכלל

ומה שאני לא מבין , למה את אחותה משבחים כל כך (מאזדה 6)

פורסם

אל תקשיב לכל ה"מבינים"

אם הייתי מקשיב לכל לץ שמייעץ, אז הייתי נוסע בפחית ושובר את הגב בכל בור. (אני נוסע בצרפתיות מאז ומעולם)

ככה זה בארץ ישראל, יפני זה הכי טוב, וכל השאר סתם קקה.

פורסם
לא אכפת לי מה אומרים , אני רוצה להבין אם יש הגיון מאחורי הדברים האלה , הרכב אצלי רק 5 חודשים אז אולי הם יודעים דברים שאני לא.

אם אתה מרוצה עג הגג, סימן שאין ממש הגיון, נכון?

פורסם (נערך)

אחיזה גרועה , לא בטיחותי

אתה מדבר על השנתון שלך או על הדגם הנוכחי? (שתיכף כבר לא יהיה נוכחי...) כי לטעון שהדגם הנוכחי בעל אחיזה גרוע זו בדיחה אחת גדולה.

רק תקרא מבחני רכב שנעשו כשהרכב יצא ותראה מה אומרים עליו.

הוא גדול (מאוד) ומגושם קצת בגלל זה, אבל מצד שני הוא הרכב הכי מהנה ומתגמל לנהיגה בקטגוריה.

ומה זה לא בטיחותי לא הבנתי?

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
אתה מדבר על השנתון שלך או על הדגם הנוכחי? (שתיכף כבר לא יהיה נוכחי...) כי לטעון שהדגם הנוכחי בעל אחיזה גרוע זו בדיחה אחת גדולה.

רק תקרא מבחני רכב שנעשו כשהרכב יצא ותראה מה אומרים עליו.

הוא גדול (מאוד) ומגושם קצת בגלל זה, אבל מצד שני הוא הרכב הכי מהנה ומתגמל לנהיגה בקטגוריה.

ומה זה לא בטיחותי לא הבנתי?

מדבר על שלי בלבד, הנוכחי לא רלוונטי. לא בטיחותי.. מעדיף לא לחשוב על זה חח

פורסם

מה אכפת לך מה אומרים?

אתה לא רוצה לדעת כמה רותחין שפכו לי על הראש שהחלטתי לקנות רכב איטלקי! רובוטי!! טורבו!!!

אמרו לי שהוא יאמלל אותי על הכביש ובמוסך. שהוא יטלטל אותי, יתקלקל לי וירושש אותי.

שיקפצו לי. הרכב מצוין, המנוע גמיש, הגיר תענוג, ההגה חד. אבל בגלל שהם עדיין חיים בסרט של פיאט 124 מחלידה רכשתי לפני שנתיים את הרכב הזה מודל 2009 באותו סכום שאנשים משלמים היום על טויוטה מאותו מודל (רכב משמים ברמה פלילית - מניסיון).

• תוכן חדש...