Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען רכב אידיאלי לגלקסי 4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חשבתי לקנות את המקורי שנמכר בסמסונג, רק ש150 שקל למטען רכב נראה לי לא מעט. מנסיון אצל חבר ראיתי שהמטען המקורי באמת מאוד מהיר, ומצליח לטעון בקצב יפה גם כאשר ווייז ומוזיקה בבלוטות פועלים.

חשבתי לקנות מטען של בלקין 2.1 אמפר שנמכר באייבורי ב59 שקלים. אצל חבר ראיתי שכשהמסך כהוי הוא טוען בערך אחוז לדקה כמו המטען הביתי שזה יפה. מצד שני בנסיעה עם ווייז ומוזיקה בבלוטות במשך כשעה נטענו רק עשרה אחוזים ופה עלו לי ספקות לגבי הבלקין. אציין שעם הבלקין נקנה כבל לא מקורי שאולי גם הוא משפיע...

לאור מה שכתבתי, מה ההמלצות?

פורסם

אמליץ לך מה לא לקנות : אל תזמין את המטעני דולר מאיביי, שמטעינים לאט ומתבלים אחרי חודש. אפשר למצוא באיביי את אותם מטענים כמו בארץ בחצי מחיר, תנסה לחפש את המטען של סמסונג באיביי.

פורסם

המטען המקורי של ה-S4 הוא 2A (מטען קיר המקורי הכוונה), לכן כל מטען רכב טוב שהוא 2A ייתן את אותה תוצאה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אל תשכח כשהמסך כבוי הצריכת חשמל של הטלפון נמוכה מאוד,לכן המטען יטעין מהר,

כשהמסך דלוק הצריכת חשמל גבוה יותר ולכן הטלפון יטען לאט יותר ועוד משהו שהתגלתי אליו לאחרונה אבל מאוד הגיוני,זה כשהמסך דלוק הסמארטפונים מגבילים את הזרם טעינה שלהם לבערך חצי מהזרם המקסימלי,כדי להמנע מהתחממות יתר (של טעינה+של מסך דלוק)

בגלל זה ראית שינויים בזמן הטעינה בין מסך דלוק למסך כבוי.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
http://m.ebay.com/itm/121285068773?nav=SEARCH

מטען של חברה שהיא בבעלות סמסונג, אפשר לקרוא לזה מטען מקורי.

פועל מצויין.

המטענים של גלקסי 1,2,3 נותנים זרק מקסימלי של 1 אמפר. בקישור שהבאת המטען הוא 1000 מילי אמפר = 1 אמפר. המטען המקורי של הקיר לגלקסי 4 הוא 2 אמפר ועדיף אותו.. למשל זה : http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-2-0A-10W-Car-Adapter-Charger-For-Samsung-Galaxy-S4-S3-Note-II-2-/251347086504?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3a85742ca8

יכול להיות שיש זולים יותר, לא התעמקתי.

פורסם (נערך)

מצד שני בנסיעה עם ווייז ומוזיקה בבלוטות במשך כשעה נטענו רק עשרה אחוזים ופה עלו לי ספקות לגבי הבלקין.

חשוב לשים לב לכך שבעת הטעינה מצויין "AC" ולא "USB".

USB_Charge_pub_01.png

במצב "USB", לא משנה הספק המטען, המכשיר ייטען בהספק של 500ma בלבד. לעיתים שימוש בכבל ארוך/לא מקורי של היצרנית עשוי לגרור טעינה במצב שכזה ; במכשירי סמסונג ו LG יש לכך חשיבות די קריטית.

אני לצורך העניין משתמש במטען Belkin של 1A, והוא נותן בראש עם כל מכשיר - רק חשוב, כאמור, לשים לב לעניין הכבל. הזמנתי אותו מכאן.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מאז שפירסמו בשרשור "הגאדג'ט שהוסיף לי קצת לחיים" את האפליקציה הזאת: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free סוף סוף יש לי דרך לבחון את המטענים השונים.

מטען מקורי של גלקסי 4 מראה 1900 מ"א.

חיבור לUSB מראה 360.

מטען הרכב הזה: http://www.ebay.com/itm/390732940818?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=660194483869&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מראה 1000. הוא מותקן אצלי ברכב בצורה נסתרת ואני די מרוצה ממנו. גם המחיר לא נורא.

אגב, מטען קיר "2A" שנקנה ב-2.5 דולר מראה 360. מטען קיר "2A" שנקנה ב-5 דולר מראה 680.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מטעני קיר אני מקפיד להזמין אך ורק מקוריים ("Genuine" בחיפוש באיביי), המחיר גבוה יותר (סביבות 12 דולר למטען + כבל מקוריים) אבל הטעינה מצוינת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הפיתרון הכי טוב זה סוללת גיבוי נטענת של אנקר שמחוברת למטען ברכב וממנה מחברים את הטלפון ליציאת ה 2 אמפר. כך אתה שומר גם את הסוללה טעונה וגם מקבל קצב טעינה מעולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...