Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים .

בהמשך לחיפושים שלי מצאתי בחור נחמד שמוכר את הציוד הנ"ל :

סאב Kicker c12 - השאלה שלי לגביו האם יש לו תיבה מקורית ? ואיך הסאב בכללי ? והאם קשה "לפתוח" אותו ?

עכשיו המגבר הוא JBL gto 75.4 - מה אתם אומרים על המגבר ? ואיך הוא יגביר את הסאב ?

עכשיו אני שואל כאן מכיוון שהמוכר גר רחוק ממני - 120 ק"מ . אז אני רוצה להתייעץ מראש לפני שאני נוסע .

תודה .

פורסם

120 קילומטר בשביל C12? נראה לי הדלק יעלה יותר :-P

אני לא זוכר אם הC12 הוא סאב נציל של קיקר או לא - ולכן חיפשתי את הנתונים שלו:

http://www.kicker.com/sites/default/files/Comp_0.pdf

והוא אכן נציל יחסית 89.1 - לא נציל מאוד אבל גם לא מקרה קשה במיוחד ומוצהר לספוג 150 וואט RMS אז אני מאמין שלJBL לא אמורה להיות בעיה של חוסר כוח - שליטה, סאונדינג הודות להשפעות קרוס אובר ותכנון מגבר זה כבר נושאים אחרים אבל כוח צריך להיות לו מספיק.

היו קיקרים כאלו שהגיעו בתיבות מקוריות אני כמעט בטוח בכך - בד"כ בתיבות אטומות אני זוכר אותו בתיבה בנפח 1CF כלומר 28 ליטר וזו פחות או יותר תיבה סטנדרטית לסאב 12 אינטש לרכב.

דרך אגב חיפשתי שם את המלצות התיבה שלהם (המדריך בצרפתית אבל אני מבין קצת ויודע להסתדר עם השפה אז הצלחתי) C12 35,4

litre, Puissance admissible = 150 W efficaces 99,1 litre, Puissance admissible = 150 W efficaces

נראה שהם ממליצים על 35.4 ליטר לתיבה קומפקטית זה בערך 1.2CF אבל תיבת 1CF מנסיון תהיה טובה לסאב הזה

מה שמוזר זה שלSQ הם ממליצים על תיבה בנפח הזוי של 100 ליטר! שזה 3.5CF - אמרתי הזוי? זה כמובן הנפח המקסימלי לתיבה.

אפילו נראה כי הוא מתאים לעבודה כFREE AIR לפי חלק מהסרטוטים שלהם אבל אני ממש לא חושב שזה כדאי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכי חשוב זה לדעת בכמה הוא מציע לך. אחרת לא נדע אם שווה לך ליסוע או לא.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

שלום ושבת שלום חברים .

המחיר הוא 800 ש"ח עבור שני הרכיבים האלו , מהתמונות ניראה לי שהם במצב מעולה ! וגם המוכר בחור נחמד ולא מנסה לסבן אותי .

מרחק הנסיעה הוא 130 ק"מ .

בשורה תחתונה ? שווה או לא?

• תוכן חדש...