Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו חייב לעורר את הנושא הזה: ברשיון של כל החדשות מופיע "פולקסווגן מקסיקו" , "מיצובישי תאילנד" , "הונדה טורקיה" , ו"יונדאי הודו" וגם "טויוטה טורקיה".

השאלה היא אם החלקים של הטויוטה הם גם טורקים כמו ההרכבה? זה לא מה שהיה פעם ? אם כך לא משדרג את הסיויק 97 שלי ל2014:-P

Tuning:lol:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי בקורולה 2009 מופיע ארץ יצור יפן כך שזה לא מחייב.

בנוסף בפיאסטה מופיע ארץ יצור גרמניה.

אני יודע שבקורולה שיוצרה בטורקיה היו בעיות.

אני רוצה לחשוב שבכל המפעלים של היצרנים גם אם המפעל לא בארץ המוצא של החברה בקרת האיכות היא זהה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כבר מזמן הרבה רכבים לא מיוצרים באמת לפי ארץ יצור,זה לא באמת משנה,יש בקרת איכות ולא צריכה להיות בעיה עם זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה היא לא בזה. הבעיה היא בהנחת היסוד (המטומטמת) של הנהג הישראלי של"ארץ המוצא", תהיה אשר תהיה, יש השפעה כלשהי על הרכב שיוצא מזה.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
הבעיה היא לא בזה. הבעיה היא בהנחת היסוד (המטומטמת) של הנהג הישראלי של"ארץ המוצא", תהיה אשר תהיה, יש השפעה כלשהי על הרכב שיוצא מזה.

אכן מכיר יפניות לא מטופלות שעושות בעיות וצרפתיות מטופלות לפי הספר שלא עושות בעיות.

Tuning:lol:

פורסם

להורים שלי הייתה קורולה (אנחנו היינו יד ראשונה, וההורים נוהגים רגוע) שעשתה בעיות למרות שטופלה כראוי,

והרנו שלי עם כל הסטיגמות בסדר גמור. גם היא מטופלת כמו שצריך כמובן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נדמה לי שספרד היתה או עדיין המרכיבה הכי גדולה בעולם. לפי מאמר שקראתי לפני שנתיים שלוש לא היה יצרן בעולם שלא

הרכיב את מכוניתו בספרד.

פורסם

הנהג הישראלי מייחס חשיבות רבה לארץ הייצור וההרכבה מהדור הישן, הבעיה היא שזה כבר ממזמן לא משנה.

זה תלוי הרבה במזל, יכול להיות רנו מאותו דגם ואותה שנת ייצור, עם 2 בעלים שיתנהגו אל הרכב באותה צורה, האחת תעשה בעיות והשניה לא.

מה גם שיש דגמים נניח של טויוטה שמורכבים בטורקיה ויש דגמים שמורכבים במדינות אחרות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

היאריס החדשה מיוצרת בצרפת, וכמובן שמיותר לציין מה הסטיגמות על רכב צרפתי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
היאריס החדשה מיוצרת בצרפת, וכמובן שמיותר לציין מה הסטיגמות על רכב צרפתי.

זה הכי מצחיק אותי, כל פעם שמישהו אומר לי צרפתים לא אמינים אני מספר לו שהיאריס מיוצרת בצרפת, ואז בדרך כלל יש לו פרצוף של הלם או באסה. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בעידן שבו טויוטה מייצרת מסחריות במפעל של סיטרואן, פיג'ו מייצרת מכונית מיני במפעל של טויוטה, רנו הצרפתית תייצר את המשפחתית הבאה של מיצובישי היפנית, ניסאן מייצרת את הקשקאי שלה בבריטניה והרכבים של דאצ'יה הרומנית מגיעים בכלל ממרוקו - כל הנושא הזה של ארץ מוצא בכלל לא רלוונטי!!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היו מקרים של מכוניות שהיצור שלהם הועבר למדינה אחרת והאמינות מאוד סבלה. זה קרה למרצדס כאשר הם התחילו יצור של מכוניות בארה"ב (עם ה-ML).

(מצד שני - האמינות של כל דגמי מרצדס באותה תקופה לא הזהירה, גם אלו שהגיעו מזינדלפינגן בליבה של באדן-וורטמברג).

פורסם

מוסר עבודה של פועל בתיאלנד לא שווה למוסר עבודה של פועל בגרמניה. אני יודע שרוב העבודה מבוצעת על ידי מכונות, אבל בקרת איכות וסטנדרטים נקבעים על ידי בני אדם. לא מאמינים? תסתכלו איך נראת גרמניה ואיך נראת תיאלנד. אתם חושבים שזה צירוף מקרים?

פורסם

עד שאתה לא מוצא את עצמך בשיחה עם מישהו שמתלהב מטויוטה אייגו ואתה מסביר לו "אבל למה לא לקנות C1\107 בפחות" והוא מתעקש "כי זה לא טויוטה" אתה לא מבין עד כמה אתה יכול להיקלע לשיחות מצחיקות בנושא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...