Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוסר עבודה של פועל בתיאלנד לא שווה למוסר עבודה של פועל בגרמניה. אני יודע שרוב העבודה מבוצעת על ידי מכונות, אבל בקרת איכות וסטנדרטים נקבעים על ידי בני אדם. לא מאמינים? תסתכלו איך נראת גרמניה ואיך נראת תיאלנד. אתם חושבים שזה צירוף מקרים?

זה אומר שיש מצב שבאחד הנסיעות ידית ההילוכים בספייס סטאר תישאר אצלי ביד?:-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעיתים מקום הייצור של הרכב הוא בולשיט גמור ולעיתים גם מדבקת היצרן שעל הרכב היא בולשיט כי באותו מפעל מייצרים את אותו הרכב בעבור מספר יצרנים שונים.

אבל, יתכנו גם מיקרים שמקום ההרכבה של הרכב ישפיע גם ישפיע כך למשל:

מספיק שאת מקום הרובוט מחליף פועל זול כדי שאיכות הרכב תהיה שונה.

מספיק שספקי המשנה יהיו אחרים ויספקו רכיבי מערכת שמתממשקים במדויק אל הרכב אבל מתוכננים אחרת מאותם רכיבים של ספק משנה איכותי יותר.

והינה - מקבלים את אותו רכב באיכות שונה לחלוטין.

לשלול את הטענה שמקום ההרכבה לא משנה דבר זה לא נכון - בדיוק כמו שהטענה ההפוכה איננה נכונה.

כל מקרה לגופו.

פורסם
זה אומר שיש מצב שבאחד הנסיעות ידית ההילוכים בספייס סטאר תישאר אצלי ביד?:-D

או ההגה...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
עד שאתה לא מוצא את עצמך בשיחה עם מישהו שמתלהב מטויוטה אייגו ואתה מסביר לו "אבל למה לא לקנות C1\107 בפחות" והוא מתעקש "כי זה לא טויוטה" אתה לא מבין עד כמה אתה יכול להיקלע לשיחות מצחיקות בנושא.

יש שיקולים נוספים - כמו ניסיון עם היבואן או המוסך. אם הרכב היה רלונטי מבחינתי הייתי מוכן לשלם פרמיה מסוימת (אם כי מוגבלת) כדי שהמוסך מורשה היבואן יהיה זה של טויוטה בקרבת מקום מגורי, פשוט כיון שיש לי נסיון טוב מימי הקורולה העליזים. יתרה מזאת - הייתי מנסה לבדוק מחירי טיפולים בסיסיים במוסכי שני היבואנים כדי לבדוק אם הפער במחיר יצטמצם או יתרחב במהלך 2-3 שנים ראשונות של החזקת הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה זה משנה אם אותו רובוט מרכיב את הטיוטה ביפן או טוריקה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, אם רובוט מחליף רובוט אז זה באמת לא משנה, אבל אם במפעל הטורקי פועל מחליף את הרובוט - הדבר משנה גם משנה.

מכיוון שעלות כ"א בטורקיה זולה ביחס לעלותם ביפן, אז קיים סיכוי סביר שחלק מהמטלות הרובוטיות יבוצעו בידי פועלים מקומיים.

פורסם

הרובוט לא עושה הכול, התקנת הדשבורד ועוד דברים עושה בן אדם,אבל האם היו בעיות הרכבה בטיוטה שיוצרה בטוריקה?

לי אישית הייתה כאמור פיאט פנדה רכב איטלקי שבכלל יוצר בפולין,לדעתי זה הדבר אחרון שצריך לעניין איפה הרכב יוצר,יש בקרת איכות ואני בטוח שיצרן כמו טיוטה בדק ובודק את איכות הבניה במפעלים השונים.

פורסם

כי היא לא תוכננה כרכב צרפתי.

פורסם

אני באמת לא יודע להחליט אם זה משנה או לא.

עם זאת, אי אפשר להתעלם מהעובדה שאת רוב או כל הדגמים הזולים (i10, ספייסטאר וכו') שולחים לייצור במדינות כמו תאילנד והודו.

אז אם זה לא משנה, למה דווקא אותם שולחים לשם? למה לא שולחים את דגמי הביניים ואת הדגמים היוקרתיים?

יכול להיות שספרד או גרמניה או צרפת זה לא משנה בגלל שבאמת הכל יהיה רובוטי גם ככה, אבל נראה לי שבדגמים הזולים זה מאד משנה - כיוון שהם מיוצרים במדינות עולם שלישי. אני חשבתי בזמנו על הספייסטאר, ואחד השיקולים (אמנם לא מאד מרכזי אבל עדיין) לפסול אותה היה שהיא מיוצרת בתאילנד...

פורסם

נו אז מה?

הפנדה גם רכב זול ויוצר בפולין,ואין בעיה.

פורסם

עם זאת, אי אפשר להתעלם מהעובדה שאת רוב או כל הדגמים הזולים (i10, ספייסטאר וכו') שולחים לייצור במדינות כמו תאילנד והודו.

אז אם זה לא משנה, למה דווקא אותם שולחים לשם? למה לא שולחים את דגמי הביניים ואת הדגמים היוקרתיים?

הסיבה פשוטה מאד: הדגמים מיועדים לשיווק באותן מדינות, במיוחד בהודו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

0:10 מסכם את הכל במשפט אחד

:lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...