Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שלושה חודשים וכמעט 5000 קילומטר החלטתי לרשום את ההתרשמות הראשונית שלי עם הפולקסווגן פולו קלאסיק שלי.

קנייה

לאחר שהתוכנית הראשונית של קניית רכב חדש/ליסינג נכשלה פניתי לתוכנית ב', נקנה רכב בכסף שהיה מיועד למקדמה(הסכום הראשוני היה 20,000 שקלים מהם נשארו רק 13 אלף). ביצעתי חיפושים רבים ועברתי רכבים רבים, תמיד רציתי פולקסווגן כי ידעתי שמדובר ברכב שמפגין אמינות מאוד טובה, רציתי במיוחד ידנית בגלל החיסכון בדלק והמיעוט בתקלות. קיבלתי טלפון מדוד שלי שעזר לי לחפש רכב והוא אמר שחבר טוב שלו מוכר את הפולו שלו, המחיר היה סביר בשבילי ומבחינת הרכב עצמו הוא היה מאוד שמור יחסית לגילו והקילומטרז' שעבר. נסעתי במיוחד לקריית עקרון לראות את האוטו ופשוט הופתעתי, הנסיעה הראשונה הייתה נחמדה מאוד ואמנם הרכב די רועש אבל הוא סחב בצורה מדהימה. יומיים אחרי זה הרכב נבדק ונקנה.

מבחינה חיצונית

הרכב פשוט ואולי אפילו אפשרי להגין משעמם, מרכב סדאן עם תחת גדול בצבע כסף, מדובר בדגם ידני רמת גימור BASIC. הצבע כמעט שלם חוץ ממספר אזורים שדהו(אזור התא מטען והמכסה מנוע). אני יכול להגיד שמשומה מאוד קשה לשמור אותו נקי, בידיוק אחרי יום ששטפתי אותו הוא התכסה באבק וחול. חברים החליטו לעשות לי "מתנה" והדביקו לי מדבקה נחמדה על שריטה שהייתה בצד האוטו.

CAM00223.jpg

מבחינה פנימית

גם כן עיצוב די משעמם, הכפתורים לא ממש במיקום נוח(באמצע בחלק התחתי של הפאנל), יאמר לזכותו של האוטו שהפלסטיקים שלמים ולא מקרקשים והכל נראה ומרגיש שמור בתוך האוטו. תא מטען ענק !!! לי זה יתרון נחמד. מבחינת נוחות ישיבה אז היא בינונית, מושבים לא מהנוחים אך גם לא כלכך נורא, מאחור יש מקום ל2 מבוגרים ועד עכשיו לא שמעתי תלונות על ישיבה מאחור. הוספתי 2 רמקולים וסידרתי את המערכת ככה שעכשיו גם די שמח מבפנים :)

מנוע ומבחינה טכנית

הרכב הזה מצויד במנוע SR 1.6 עם 100 כ"ס שמשודכים לתיבה ידנית קצרה אבל האוטו לא מרגיש זריז. האוטו מניע ללא שום וויכוחים בבוקר ובערב, נוסע בלי שום הפתעות(כרגע לפחות) ואיך אומרים...פשוט מגיע ! המנוע בריא לא מעשן ולא שותה ונראה שלמרות הקילומטרז' שלו הוא סוחב טוב גם עם מזגן וגם בלי. כרגע עוד לא נתקלתי בתקלות פתאומיות אבל כן האוטו כבר ביקר אצל רון במוסך כדי להחליף כמה דברים שלא היו ממש תקינים. מבחינת צריכת דלק אני די מבסוט, בממוצע 1:13.5 בנסיעה משולבת למרות שרוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר(אריאל-פ"ת-חדרה)

הוצאות ושאר ירקות

מבחינת דלק: יוצא לי בערך כ800 שקל בחודש(450 שקל מקבל החזר)

ביטוח: 2880 צד ג'(יצא יקר בגלל שאני גר באריאל)

תיקונים: כרגע הסכום עומד על 2220 בהם הוחלפו צינורות ברקס, גומיות מסוגים שונים, תותבים לגיר, הוסיפו נוזל בלמים ועוד משהו שלא זוכר...

תוספים: נקנה תוסף דלק בסכום של 90 שקל, מלא עצי ריח שלא מחזיקים יותר מיום ועכשיו קניתי בושם אמיתי לרכב :lol: הוצאות על פרפומריה עד עכשיו עומדים על 200 שקלים.

שורה תחתונה

אני מבסוט מהקנייה שלי, נכון יכולתי למצוא משהו יותר טוב אבל הרכב באמת אקזמפלר שמור והוא משרת אותי כרגע נאמנה. יש מה לשפר ויש עוד מה לעשות, פרה פרה ונסדר הכל. אם מישהו ישאל אותי אני אגיד לו בשמחה שאם הוא ימצא את הרכב הזה במצב שמור שיקנה בלי להסס, בשביל רכב ראשון מכספי האישי לדעתי עשיתי קנייה נבונה מאוד.

CAM00206.jpgCAM00244.jpgCAM00295.jpg

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

האוטו נראה טוב מאוד לגילו!

כמה הוא עבר בסה''כ?

אגב למה הסמל על תא המטען הפוך :?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין לי שמץ של מושג למה הסמל הפוך...תכלס לא ממש מפריע, הוא עבר עד עכשיו 266,990 ק"מ.

פורסם

תתחדש באמת ניראית שמורה,דווקא אני אוהב את הצורה שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכים עם הרשמים שלך.

אבי קנה כזו כחדשה, אחרי שלוש שנים ו 16K ק"מ הוא החליט למכור.

לא היססתי ומיד קניתי ממנו את המציאה, עוד באותו יום שקיבלתי את הרכב הבנתי שקניתי רכב משעמם להפליא.

חיצונית, פנימית, נהיגה...משעמם!

תוך שבוע הוא עמד למכירה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אמנם הרכב משעמם אבל עדיין נחמד לנהוג בו, אני מרגיש בו יותר בטוח מבפג׳ו 107 שאני עובד איתה בעבודה

פורסם

הפולו קלאסיק למעשה אינה ממש פולו, אלא איביזה עם תא מטען נפרד.

בשנת 2000 קיבלה את הפנים של הפולו, עם לוח המחוונים היצירתי שהחליף את פנים האיביזה המשמים.

מכונית משעממת, אך אמינה מאד ושימושית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה שהכי נורא ברכב הזה, זה כמות נהגי המוניות שחשבו שזה בסדר להתעלל בנוסעים שלהם ולהסיע אותם בצפיפות הזו.

פורסם

כן זה 2880 כולל צד ג' וחובה. הבנתי שחברות הביטוח מבטחות בתוספת מחיר את אלו שגרים מעבר לקו הירוק(יהודה ושומרון), זה ככה בגלל שבתכלס יו"ש לא נחשב שטח ישראל כמו רמת גן או חדרה, זה שטח בריבונות צבאית.

למזלי האוטו שלי בנזין ולא הגיע לידי נהגי מוניות, האוטו לא כזה צפוף אפשר לשרוד מאחור נסיעה של עד שעה.

פורסם
הפולו קלאסיק למעשה אינה ממש פולו, אלא איביזה עם תא מטען נפרד.

בשנת 2000 קיבלה את הפנים של הפולו, עם לוח המחוונים היצירתי שהחליף את פנים האיביזה המשמים.

מכונית משעממת, אך אמינה מאד ושימושית.

תיקון קל

לא "איביזה עם תא מטען נפרד" אלא "קורדובה"

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי הופך את הסמל האחורי ומוריד את כיסוי ההגה.

חוץ מאלו נראה טוב מאוד ביחס לקילומטרז' שהרכב עבר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

האמת אני מפחד לשרוט או לעשות נזק לצבע כשאני אוריד את הסמל...הכיסוי הגה כבר התפרק מזמן אז ההגה ערום חחח

• תוכן חדש...