Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מראה ביחד עם גישה, צורת דיבור ואינטרקציה, לזה התכוונתי ואלו אנחנו לא יודעים איך התנהלו, כמובן שמראה זה הגורם הכי פחות חשוב לי, הבעיה שלרוב לערסים יש מראה מסויים, לאיש משכיל יש מראה אחר, לבן אדם נחמד וכו.. לא קשה שלא לשים לב לפי מראה פחות או יותר איך הבן אדם, פעם ראית בן אדם שהוא מתנהג שונה לגמרי מהרושם הראשוני שקיבלת מהמראה שלו? אני יכול לספור את זה על יד אחת, כולל בריטים, אמריקאים, גרמנים, ערבים וכולם

הייי הייי הייי...

על פי מה אתה קובע איך אני נראה?איך ההתנהגות שלי? אתה שופט אותי לפי הכותרת של הפוסט?

אני בחור שקט ומופנם מטבעי ,בחיים לא הלכתי מכות,בחור טוב.

אפחד לא התלהם על המנהל או על המארחת ,לא אני ולא החברים שלי.

אנחנו לא לבושים עם כובעי נייק וגורמטים צא מהסרט.

לבוש מוקפד אני מתכוון לסגנון הזה: images.jpg

פורסם
למה לא ללכת? מפה לשם, הכנתי את המכנסיים הקצרים והסנדלים סתם?!

עם גרביים או בלי?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

צהות - את כל מה שאתה כותב אני יודע, הפילו ממרומי גילי המתקדם. אני יודע שהביטוי מקובל, בעיני הוא עדיין מגעיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ידידיי

ברווז, sperial, hans

גם אני חשבתי פעם כמוכם. אלא שעם השנים גיליתי שהביטוי לא רק שהפך למחמאה, אלא אף שגור בפי נשים רבות.

וזה אומר שאני צריך לאהוב את זה ולשנות את הגישה שלי בהתאם? זה ביטוי מגעיל, ואני לא הולך להתחיל להשתמש בו רק בגלל שכמה בחורות חושבות שזה מחמאה לגיטימית.

מחד, אני באמת חושב שמדובר בביטוי גועלי, אז אני נמנע ככל האפשר משימוש בו.

מאידך, רובנו מתייחסים בשוויון נפש לביטוי "נקבה" שהאטימולוגיה שלו דומה במובהק.

רובנו. לא כולנו... :wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...