Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אף פעם לא הבנתי את עניין הסלקציה הזה. מה המטרה של זה? איך הסלקטור יכול לדעת מי רוצה להיכנס כדי לעשות בעיות ומי סתם רוצה לסבול עם המפגרים שבפנים? שמעתי שיש בארץ מקומות בילוי בסגנון KKK שאסור לשחורים להיכנס, אבל איך כל זה מועיל לעסק? הרי כסף זה כסף.

אני לא הולך למועדונים, הייתי פעם אחת בתקופת הצבא ועד היום לא הבנתי למה. בפאבים יש איש בכניסה שמסנן לפי קבוצת גיל וזה סבבה, אבל אף פעם לא יגידו לך ללכת הביתה בגלל הופעה חיצונית, זה לא טקס פרסי האוסקר.

עריכה:

על מה להזהר? פותח השרשור הציג את העניין מנקודת המבט שלו בלבד ולא של העסק, אף אחד לא יודע באיזו גישה הוא נקט או שהוא נראה כמו אחד שעושה בעיות, אתה לא היית שם ואתה גם לא יודע מי הבן אדם מאחורי המקלדת, אני לא מנסה לפגוע בפותח השרשור, אבל למה הסלקטורית לא נתנה להם להיכנס לדעתך? סתם כי בא לה או כי היא עובדת על פי הנחיות המקום? קשה לי להאמין

זה בדיוק מה שאני לא מבין. איך נראה מישהו שעושה בעיות? נניח וסגנון לבוש מסוים הוא של ערסים, איך אתה יכול להבטיח שכל מי שמתלבש ככה מגיע במטרה לעשות בעיות? אולי יש לו טעם גרוע באופנה? אולי הוא סתם הפסיד בהתערבות יצא והוא צריך לצאת עם תלבושת של בר-מצווה בסופ"ש?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מראה ביחד עם גישה, צורת דיבור ואינטרקציה, לזה התכוונתי ואלו אנחנו לא יודעים איך התנהלו, כמובן שמראה זה הגורם הכי פחות חשוב לי, הבעיה שלרוב לערסים יש מראה מסויים, לאיש משכיל יש מראה אחר, לבן אדם נחמד וכו.. לא קשה שלא לשים לב לפי מראה פחות או יותר איך הבן אדם, פעם ראית בן אדם שהוא מתנהג שונה לגמרי מהרושם הראשוני שקיבלת מהמראה שלו? אני יכול לספור את זה על יד אחת, כולל בריטים, אמריקאים, גרמנים, ערבים וכולם

עוד לא ראיתי בחיים מראה של איש משכיל. הכי קרוב שראיתי הוא מראה של רואה חשבון.

לי יש פרצוף פולני אבל כשמעצבנים אותי מספיק אני יוצא מהאוטו בכאלה עצבים שאנשים נבהלים ובורחים. בחיים הסלקטורית לא הייתה מאמינה עלי :twisted:

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

דווקא בימינו מי שמוגדרים ערסים יודעים להתלבש חבל"ז. אבל מה שמעניין זה איפה מר לוקו? אני סקרן לדעת את שם המקום וגם אם, כדברי בגירה, היה משהו בזמן ה"מפה לשם" או לא היה..

*אריק, אתה נשמע לי בדיוק כמו איזה חבר שלי, אשכנזי עגלגל וחמוד..אבל הוא מאובחן רשמית עם כדורים..:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מצער לשמוע על מקרים כאלו בארץ.

דווקא בימינו מי שמוגדרים ערסים יודעים להתלבש חבל"ז.

אם תשים לב תראה שהערסים תמיד מתלבשים כמו שההומואים התלבשו שנתיים לפני, כיום זה תסרוקת ה"אמצע" או "קקי" ונעלי בובה :lol:

השורה מעל היא הומוריסטית לגמרי ולא נכתבה מתוך כוונה להעליב אף אדם/ מגזר/ קבוצה/ מין או נטייה למרות היותה קצת פחות פוליטיקלי קורקט מהרגיל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

1. מקום לא יכול להחליט שהוא לא מכניס אנשים בגלל מראם, לפי חוק.

אולי. אבל האם מישהו אוכף את החוק הזה? זו השאלה האמיתית. לראייה, היה לפני מספר שנים מקרה בחיפה, שבעל מסעדה החליט שהוא לא רוצה חיילים במדים אצלו במסעדה. זה הגיע לבית משפט והמסעדה סגרה את שעריה.

אה, והאם בררת אצל סלקטורים בכניסה למקומות בילוי האם הם מפלים לפי מראה ואמרת להם שזה לא חוקי? והאם הם הכניסו אותך אחר כך? זו גם שאלה לגיטימית. איך אתה חושב שסלקצייה עובדת? מי ש"לא בא בטוב" לסלקטור, לא נכנס. זו עובדת חיים ידועה. מסריחה, אבל ידועה.

פות"ש, לא חידשת פה כלום, כמעט בכל בר/מועדון/שקרכלשהו הסלקטורים מפלים אנשים לפי המראה שלהם.

זה לא צודק ומכוער אבל זו המציאות.

נכון.

[הביטוי "כוסית" - שבעיני הוא מהמגעילים ביותר - הפך לגיטימי.

זה אחד הביטויים, אם לא ה-ביטוי, השנוא עליי ביותר. פשוט ביטוי מגעיל שאני לא מצליח להבין איך הוא הפך למחמאה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תראה, כאשר בן זונה במלרע הוא שלישלי, אבל בן-זונה במלעיל הוא דבר טוב - הכל אפשרי בעברית המדוברת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה אחד הביטויים, אם לא ה-ביטוי, השנוא עליי ביותר. פשוט ביטוי מגעיל שאני לא מצליח להבין איך הוא הפך למחמאה.

כנ"ל. מגעיל. מתעב.

לפותח השרשור:

על זה אמר גראוצ'ו מארקס - "אני לא רוצה להיות חבר במועדון אשר יסכים לקבל אותי". תחייך ותמשיך הלאה.

"שמישהו יתפוס אותי" - priceless.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אולי. אבל האם מישהו אוכף את החוק הזה?

איזה חמוד אתה, אתה עדיין חושב שמחוקקים חוקים שכדי לאכוף אותם.

מחוקקים חוקים בכדי שנוכל לתבוע להם ת'תחת! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

ידידיי

ברווז, sperial, hans

גם אני חשבתי פעם כמוכם. אלא שעם השנים גיליתי שהביטוי לא רק שהפך למחמאה, אלא אף שגור בפי נשים רבות. ואני מדבר איתכם מנסיון של עבודה בכמה מקומות, עם הרבה מאוד נשים שעבדו איתי, לידי או נגדי. לא תאמינו כמה "איזו כוסית את היום" הוא ביטוי רווח בין אישה לחברתה. יותר מכך, גם שהן מדברות עם גבר (בד"כ גבר מוכר, לא כזה שנתקלו בו פעם ראשונה) הן מחייכות כשהוא אומר להן את זה (עליהן או על חברה שלהן). ואני מדבר על נשים מרקעים שונים, גילאים שונים, השכלה שונה...

בקיצור, בלי לעשות מחקר מדעי נדמה לי שיש מיעוט פמיניסטי קטן מאוד שמתנגד לשימוש במילה הזו, רוב הנשים מתעלמות מהשורש הגס של המילה ומעדיפות להתייחס למחמאה.

עריכה אחרונה על ידי Yellow Engine

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מחד, אני באמת חושב שמדובר בביטוי גועלי, אז אני נמנע ככל האפשר משימוש בו.

מאידך, רובנו מתייחסים בשוויון נפש לביטוי "נקבה" שהאטימולוגיה שלו דומה במובהק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמעתי הרצאה פעם שגם המילה זכר מתייחסת לאיבר של הגבר, כך שיש פה שוויון.

מה לעשות, אנחנו תרבות עתיקה של סוטי מין :lol:

פורסם

ומכל הברברת ברשת,עוד לא קבלנו את שם המועדון.

חשוב לדעת את המקומות האלה ולא ללכת לשם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה? לא הכניסו אותכם? קחו את הידידות ולכו למקום אחר. חסר פאבים באיזור הזה שישמחו לקבל אתכם? בכל הזמן הזה שישבתם ובדקתם מי נכנס ואיך הוא לבוש יכולתם כבר לשתות את הבירות שלכם במקום אחר.

לאחרונה אני עובד על שינוי הגישה בנוגע לבזבוז הכספים שברשותי. מי שלא מוכן להתאמץ טיפ-טיפה ולעשות את המינימום בשביל לקבל את הכסף שלי - פשוט לא מקבל אותו. חסר עסקים שיעשו מעל ומעבר בשביל שתצא מרוצה? או לפחות לעשות את המינימום הנדרש בשביל ההרגשה החיובית?

אני נתקל בכל כך הרבה מקומות שעושים פרצופים כשאני בה לרכוש מהם ושאני אשכרה מרגיש לא נעים בזה שנפלתי עליהם עם הרכישות שלי ובשיא החוצפתי הפרעתי להם באמצע הפייסבוק. לא רוצים לעבוד? ב-90% מהמקרים כמה עשרות מטרים ליד יש מישהו שמתפלל ללקוחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הלוואי וזה באמת היה כזה פשוט. גם אני לא משתוקק לזרוק את הכסף שלי על מי שלא רוצה אותו אבל לפעמים אתה צריך משהו ספציפי ואין אלטרנטיבות.

• תוכן חדש...