Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחר ראיון עבודה בנצרת (לא, לא לתנועה האיסלאמית), ולאחריו אני רוצה לקפוץ לבקר חבר בטכניון.

 

מישהו מהאזור ויודע מה המצב בשטח, האם יש הפגנות והאם בטוח לאשכנזים להסתובב שם (זה לא אום אל פאחם, אבל הבנתי שגם שם היו הפגנות והתפרעויות)? הראיון הוא בגן התעשיה נצרת (לא רחוק ממלון גולדן קראון).

 

שאלה שנייה, האם יש קו ישיר שמגיע מהאזור לטכניון, והאם לאשכנזים בטוח לעלות עליו (לפי מה שראיתי יש את ג'י בי טורס ואת חברת הנסיעות נצרת)?

 

תודה.

פורסם

לאשכנזים לא בטוח לחיות בישראל.

בקיצור, אין שום סיכון לבקר באיזורים שהזכרת.

לגבי האוטובסים, חפש בגוגל, יש קו מנצרת למ. המפרץ ומשם לטכניון.

אאל"ט יש בשעות מסויימות אוטובוס ישיר,שוב יש המון אתרים שמרכזים את כל התחבורה ציבורית, תבדוק(יש דיי הרבה תחבורה באיזור).

פורסם

כפוף ללוחות זמנים של אוטובוסים, יתכן ויצא מהר יותר לקחת קו ממ. המפרץ לתל עדשים, לחצות את הכביש ולקחת אוטובוס (או מונית שירות) שעולה לנצרת/נצרת עילית ויעצור לך מחוץ לפארק התעשיה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שלא ישמע כאילו אני גר בצפון ת"א (אם כבר להפך, למרות שלא הייתי מתנגד לגור שם), אבל לאור המהומות שהיו שם לאחרונה אני פשוט מעדיף להיות זהיר.

 

ולגבי האוטובוס - עושה רושם שקו 333 של חברת הנסיעות נצרת מגיע מנצרת לטכניון.

פורסם

מצד אחד אין מהומות גלויות בנצרת נכון לעכשיו. כמות היסמניקים שהסתובבה פה בימים האלה היתה מטורפת.

מצד שני, השכונה ששוכנת מעבר לכביש של פארק התעשיה (שכונת פאחורה) היא מהיותר מופרעות של העיר.

ועדיין... אני עובר שם לא מעט ואין מה לחשוש.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

×
×
  • תוכן חדש...