Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים .

לאחרונה איני שם לב לפעולת הוונטה , ברנו הקודמת שלי (סניק 2001) אחרי נסיעה קיצית לא ארוכה במיוחד , אפילו בעיר הייתי מגיע לחנייה שלי , מכבה את הרכב והונטה הייתה נכנסת לפעולה ועובדת קצת . היום במגאן קופה שלי איני שם לב לדבר הזה .

חשוב לציין שהרכב לא מתחמם , וגם בזמן שהוא אצלי לא היו בעיות במערכת קירור אף פעם .

כיצד ניתן ליבדוק שהוונטה באמת תקינה? והאם נכנסת בכלל לפעולה כשהיא צריכה?

תודה .

פורסם

שלום,

במחשב ניהול מנוע יש פונקציה שנקראת Post cooling.

אם אחרי דימום מנוע טמפ' נוזל קירור הייתה מעל ערך מסויים (סדר גודל של 100-105 מעלות) אז היא מפעילה את המאוורר למשך כמה דקות, למרות שהמנוע כבר כבוי.

כשמערכת הקירור תקינה, בנסיעה מנהלתית במישור וללא עומס מיוחד Post cooling לא אמור לפעול.

הוא כן אמור לפעול כשאתה מכבה מנוע לאחר נסיעה מאומצת.

כיצד לבדוק האם המאוורר פועל תקין - תעמוד עם הרכב במקום שקט, מנוע בטמפ' עבודה פועל בסל"ד סרק, ללא מזגן. לאחר כמה דקות אתה אמור לשמוע את המאוורר נכנס לפעולה, מחוג טמפ' יהיה קצת מעל 1/2. מאוורר יפעל למשך כמה שניות ויוריד את מחוג הטמפ' בחזרה ל 1/2.

אם לאחר 5-7 דקות לא שמעת את המאוורר נכנס לפעולה, תעלה את הסל"ד לאיזור 2500 לכמה שניות.

• תוכן חדש...