Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט תבדוק בזאפ, לרוב חנויות האון ליין יש חנות אמיתי בנוסף, אתה יכול ללכת לשם בעצמך ולבדוק.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שמעתי דבריםם טובים על הקומפוננט הזה והוא גם זול

EDDY הבנתי שיש לך אותו אתה מרוצה ממנו

4331869b.gif

הקרוס שלו נראה צעצוע לעומת מורל פולס או אחרים

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

פתחת פעם את הקרוס של מורל פולס? אין שם כלום כמעט...

אז גודל מטעה...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
מה הקשר? מי אמר שיותר זה יותר טוב?[/QUOT]

נכון, לפעמים הקטנים יותר טובים!! ובכלל חברות כמו מגנט לא יכינו קרוס לא מתאים, בקורס יש את כולמה שצריך לחתוך כמו בכול סט אחר.

אכן זה סט מאוד מוצלח, בשעה טובה גם שמעתי את החדש לפני כמה ימים והוא מדהים אגב שטויטר שלו מאוד שונה והוא משתלב חלק עם הרמקול.

הסט הנ"ל מאוד מוצלח ומבחינת תמורה לכסף הוא מאוד שווה יותר מרוב הסטים שאני מכיר.

הסט החדש יותר ראיתי עולה 379 ש"ח

והדגם הקודם עולה באותו אתר 340 ש"ח

יש לי 2 חברים שקנו אותו דרך האתר הנ"ל בזכות המלצה שלי על המוצר והמקום

הם קיבלו יומיים אחרי את הסט (כן כן יומיים אחרי שהזמינו אותו) וכולל אחריות ומשלוח חינם!

אם אתה רוצה את האתר שמוכר אני ישמח לשלוח לך לפרטי

פורסם

לכל מי שמעוניין ב magnat bp-216 שעולה בחנות 340, ב-אולסייל מוכרים אותו במכירה קבוצתית ב 272 (לא כולל משלוח) ובמכירה פומבית החל מ 266 (ואף אחד לא הגיש הצעה אתמול) ז"א עם משלוח יוצא 315 (ואולי יש אפשרות לאיסוף עצמי) וככה אפשר לחסוך כמה גרושים.... :wink:

פורסם

התקשרתי גם לפומפה וגם לצ'יפר לשאול עם אפשר לבוא לשלם להם במקום ולקנות אז זה כאילו לא דרך האתר... אבל לא עונים לי שם.....

מישהו יודע עם זה אפשרי??

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
התקשרתי גם לפומפה וגם לצ'יפר לשאול עם אפשר לבוא לשלם להם במקום ולקנות אז זה כאילו לא דרך האתר... אבל לא עונים לי שם.....

מישהו יודע עם זה אפשרי??

אתה יכול להזמין דרך האתר שלהם ולבחור באיסוף עצמי, ואז אתה בא ולוקח ויכול גם לשלם במקום ולא חייב כרטיס אשראי!

אחרי שתעשה הזמנה אני בטוח שהם יצרו איתך קשר ויתאמו.

בנוסף בציפר יש משלוח חינם לכול המוצרים (שווה!)

המוצרים שלהם של חברת מגנט, כולם, כוללים אחריות של אס.גי אלקטרוניקה היבואנים הרשמיים.

פורסם

אם אני מוסיף לקומפוננט הזה מגבר איך הוא יתפקד?

אפשר להתקין מאחורה או רק בדלתות מקדימה?

Pontiac Bonneville SSEI

• תוכן חדש...