Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הררי הצריכה שלנו דומה,בשיוט יום חמישי הבא אני יעדכן,בעיר הפריוס מנצחת בהפרש גדול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כבר בהודעה #297 ידעתי שזה ימשך כמה עמודים טובים :roll:

אני מדבר איתך בדיקה בתאכלס, לא מעניין אותי כמה המחשב רושם!

הררי: 1 ל-20 (עד 100 קמ"ש).

שיוט: 1 ל-24 (עד 100 קמ"ש).

עירוני: 1 ל-22 (גם עד 100 קמ"ש :wink: ).

סה"כ: בערך 1 ל-22 משולב עם חצי עירוני חצי בינעירוני.

אפשר גם להגיע ל- 1 ל-23-24 משולב, אם אני אסע גג 100 קמ"ש בינעירוני ולא 130-140.

מדהים איך תופעת מחבקי העצים הדביקה אותך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

^^ איכס מיצובישי...אפילו אלטו עדיפה עלייה כי יותר זולה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
ציונים של 2 עד 4? srsly?

ה 107, האלטו ואפילו הפיקנטו פחנועיות יותר מהספייס-סטאר.

פחנועיות יותר בגלל שאין להן אבזור כמו לספייס סטאר? תוציא מהספייס סטאר את האיבזור (שחלק גדול ממנו כנראה מותקן בארץ) וקיבלת את המכונית הכי עלובה בקטגוריה. הרכב מצליח במכירות כי על הנייר הוא עסקה טובה במיוחד עם כל ההתקנות המקומיות האלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מייק-אם אתה לא מבין בתחום אל תפריע לאנשים שמבינים עם תגובות ילדותיות כאלה.

אלפא לא יודע אם נסעת על ה107,אבל הספייס טובה יותר,לאבא שלי יש כזאת והוא היה מעדיף את המיצובישי,היא זריזה יותר,לא פחות חיסכונית,מאובזרת יותר,בטיחותית יותר,בעיר נוחה יותר,ומנוע פחות רועד,די נוק אאוט,כנל האלטו.

היונדאי נותן פייט טוב,התנהגות כביש טובה יותר ומנוע שקט יותר,אבל החיסרון שלה שלדעתי מי שקונה מיני מחפש זה חיסכון,היא לא חיסכונית כמו שמיני צריכה להיות,ואם כבר מתפשרים על רכבים כאלו,אז שיהיו חיסכונים.

בכול מקרה,לרוב האנשים שמדברים איתם על התנהגות כביש לא חושב שיש מושג מהי,אחרת אם הרכב היה באמת כול כך גרוע הוא לא היה מצליח במכירות,כך שלכתבי רכב ולאנשים בפועל יש דרישות שונות.

כניראה שלאנשים איבזור וצריכת דלק טובה,עדיפים מהתנהגות כביש שלא ממש מעניינת מישהו ברכב מיני.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, זה מה שציינתי.

התנסתי גם ב 107, גם באלטו (שבשתיהן אני בקושי נכנס) וגם בספייס-סטאר (שלפחות מקדימה היתה roomית יותר).

מלבד האבזור (שהיתרון שלו מתקזז אל מול העלות), הספייס-סטאר יותר מוצלחת בניהוג משתי האחרות, מה גם שתחושת הפרקינסון ברמזור לא קיימת בהשוואה לאלטו וה 107.

פורסם

מסכים מאוד עם יוליאן. אנשים שקונים רכבים קטנים בדרך כלל מכוונים לכך בגלל החיסכון. ה-i10 בכלל לא חסכונית ביחס למה שמצופה ממכונית מיני, האלטו מרגישה פחית כמו הספייס סטאר ועם איבזור דל מאוד (ראבק אין אפילו חלונות מאחורה) ומה שמוסיף לרכב הזה הוא בהחלט האיבזור וההרגשה של רכב זריז יותר עם נסיעה עירונית לא פחות ממעולה.

אני חושב שאם היו מורידים את מחיר הרכב בכמה אלפים בודדים הוא היה הבחירה הטובה ביותר בקטגוריה.

פורסם

סורי,הבנתי אותך הפוך.

פורסם
פחנועיות יותר בגלל שאין להן אבזור כמו לספייס סטאר? תוציא מהספייס סטאר את האיבזור (שחלק גדול ממנו כנראה מותקן בארץ) וקיבלת את המכונית הכי עלובה בקטגוריה. הרכב מצליח במכירות כי על הנייר הוא עסקה טובה במיוחד עם כל ההתקנות המקומיות האלה.

מה זה משנה איפה בוצע ההתקנה?

העובדה היא שיש את האיבזור.

מצטער על הדאבל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העניין הוא שאם אתה קונה אלטו בפחות כסף (שזה גם זבלה של מכונית), אתה יכול לאבזר אותה אצל המתקין הכי טוב בארץ ועדיין שילמת פחות מאשר על הספייס סטאר.

הרכב עצמו באמת גרוע לנהיגה, לפחות מהניסיון המר שלי. אם אבזור זה מה שקונה אתכם, לבריאות. אתה באמת לא מרגיש ירידה באיכות של הנהיגה לעומת הפנדה שהיתה לך? אם לא אז וואלה, עשית קניה טובה רק בגלל אלמנט החיסכון. זאת האוטומטית החסכונית ביותר ואת זה אי אפשר לקחת לה.

אישית הייתי מעדיף מכונית עם קצת פחות פיצ'רים אבל לא מתרסקת בבורות ומתנדנדת כמו עוגת ג'לי בכל סיבוב ועם בלמים נורמליים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אוקי אז איבזרת את האלטו כמו מיצובישי,אפשרי בהחלט.

מה אתה עושה עם מנוע חלש יותר? ציון בטיחותי פחות טוב? תא מטען קטן יותר? מרווח אחורי פחות טוב?

לגבי הפנדה,

הפנדה יותר טובה הייתה במידה ובכבישים מעלות כרמיאל אתה רוצה קצת להשתעשע בירידות,זווית גילגול הייתה נמוכה יותר,אבל בזה זה נגמר,המנוע משמעותית חזק יותר וגורם לנהיגה כיפית יותר,בעיר המיצובישי די נוחה וגם הפנדה לא הייתה קשיחה כמו ה107,אבל בעליות,תאוצות ביינים,אני הרבה יותר נהנה מהמיצובישי.

המיצובישי בהחלט עדיפה יותר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

תוכלו להגדיר מה נחשב לחסכוני ומה לא בעיינכם? אני בעל i10 ידנית השגתי תוצאה של 21 ק״מ לליטר בנסיעה שהייתה רובה בין-עירונית אך גם לא מאט בעיר, היום לדוגמא לאחר התדלוק השגתי תוצאה של 15 וקצת ק״מ לליטר בנסיעה שרובה עירונית, אני חושב שהנתון טוב והרכב רק חודשיים על הכביש, עדיין בתול, אני כמובן נהג די רגוע אבל אני מעלה טורים כשצריך, אני לוקח את הכרטיס על הנתונים כי בידי נהג גרוע היא יכולה להיות לא חסכונית, אבל זה יהיה תקף גם לרכב הכי חסכוני שקיים, אז תאירו את עייני, מה הם הנתונים שבעיניכם הם חסכוניים ומה לא?

פורסם

בוא אני אגדיר לך,אצלי רכב לא ידני,ומשיג בכביש מעלות קצרין כ 1/20.

מעלות>באר שבע וחזור,כולל פקקים באיילון וחזור כביש 6 במהירות 110-120 1/20.43.

ואצלך זה ידני....

אם היה אוטומט היית רחוק מהנתונים הללו.

• תוכן חדש...